2010 Şubat Anneleri

Ben hiç çekinmem her ay bir kaç şey sormak için cebinden ararım. Bence çekinme onlar bizim özel doktorlarımız mecburlar cevap vermeye.

bizde bugün 29+1 olmuşuz haberimiz yok :))
ESRAcım aynı şikayetler bendede var çevremdekiler doktorumla görüşmemi söylüyolar bu konuyla ilgii ama tehlike arz eden bi gelişme olmadı şimdiye kadar.(kanama,su gelmesi..vs.)
kontrolümde 8 aralık o zamana kadar beklicem...

kızlar biranda içten içten ateş bastı midem bulanmaya başladı sizce neden tansiyonla alakası varmıdır :bbo:

denedim canım kabul etmedi... formata uymuyomuş...
ne hassas bişey bu ya... kendi şu an kullandığım cetvelin adresini kilo takipten kopyalayıp yapıştırıyorum onuda kabul etmiyo... saçmalığa bak...

çok şükür canım bendede olmadı öyle bişey ama aklıma takılıyo bi sorun mu var bu çocuk içerde kasılıp kalıyo diye... zeh kontrole gidicekmiş bu hafta içi sorucak bakalım dr.una... inşallah ciddi bişey değildir...

sol kolum ve sol elim uyuşuyo bide son zamanlarda...

çok şükür canım öyle uyuşma yada kramp gibi bi şikayetim benim hiç olmadı... sen magnezyum kullanıyomusun?

denedim canım kabul etmedi... formata uymuyomuş...
ne hassas bişey bu ya... kendi şu an kullandığım cetvelin adresini kilo takipten kopyalayıp yapıştırıyorum onuda kabul etmiyo... saçmalığa bak...

zaten düzelmiş galiba 12den sonra değişiyor senin tıcker canım

kızlar biranda içten içten ateş bastı midem bulanmaya başladı sizce neden tansiyonla alakası varmıdır :bbo:

canım kan basıncıylada alakalı olabilir belki... 1.5 lt fazla kan var vücudumuzda biliyosun... ateş basmasını buda yapabilir.... ama yinede için rahat etsin yakınlarında bi eczane varsa 2.dk ölçsünler hemen...

bende geldim nasılsınız kızlar
ben şu sıralar diş ağrımla cebelleşiyorum
pek giremiyorum nete..kaçırdığm bişey yoktur umarım

maksimen hoşgeldin canım... geçmiş olsun...

kızlar ben kaçtım kendinize ve meleklere iyi bakın... iyi hafta sonları herkese... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar, ben de geldim. ama pek kimse yok galiba.
maksimencim, geçmiş olsun tatlım. inş bir an evvel iyileşir.

selam kızlar, ben de geldim. ama pek kimse yok galiba.
maksimencim, geçmiş olsun tatlım. inş bir an evvel iyileşir.

çok teşekkürler ya inş canım
hamilelikte dişim ağrımcak diye çok korkuyordum
başıma geldi...Rabbim daha kötü birşey vermesin.
ne diyelim..senin bel ağrın nası oldu.bol bol dinlen

çok teşekkürler ya inş canım
hamilelikte dişim ağrımcak diye çok korkuyordum
başıma geldi...Rabbim daha kötü birşey vermesin.
ne diyelim..senin bel ağrın nası oldu.bol bol dinlen

bel ağrısı ile bütünleştim ben:) artmasın da bu kadarına razıyım ben. bişey yapacak durumda d değilim ki: yatmaktan başka bişey yapamıyrum.

maksimen geçmiş olsun canım. Farkettin mi biz aynı gün doğum yapacağız galiba

maksimen geçmiş olsun canım. Farkettin mi biz aynı gün doğum yapacağız galiba

hııı evet evet farkettim oğlan galiba değilmi seninkide.
süpriz yapıp erken gelmezlerse yada naz ypıpda geç gelmezlerse öyle olucak
şubat ayının ilk annişlei gurubuna girecez:ecrin_bebek:

bel ağrısı ile bütünleştim ben:) artmasın da bu kadarına razıyım ben. bişey yapacak durumda d değilim ki: yatmaktan başka bişey yapamıyrum.

aman yapma zaten canım.
bende koçişe yaptıroyum işleri ama bugün gelmedi kaçak
göya temizliik yaparken yardım edecektş
kendim yapıyorum yavaş yavaş artık
canım bide sende öylemisin bilmiyorum ama benim göbüş hep dışarda valla
tekme atınca hemen izliyorum..
üşütmeden de çok oluyormuş ağrılar.belini sıcak tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…