2010 Şubat Anneleri

maksimen geçmiş olsun canım diş ağrısı bendede olmuştu başlarda ama allahtan uzun sürmedi çok zor bir ağrı

dinlene dinlene yap bari. yorma kendini
yok kız, göbüşü de dışarı çıkarırsam, şifayı hepten kaparım ben. kıyafetlern üztünded de belli oluyor: göbüşü açmaya gerek yok ki. dikkat et.

slm kızlar nasılsınız bakalım bugun hıç halım yok yıne yatak bana bakıyo ben yataga bakıyorum

maksımencım benım gobekte dısarda valla karsımda oturan bırı bebegın hareketlerını ızlıyo sankı bu ay dahada bır buyudu genısledı yaa
kızlar acayı bır kram gırıyo bacaklarıma ve kalçama sızede oluyomu aynı seyler

maksımen tahmını dogum tarıhın 2 subatmı senın
takvımlerımız aynıda oyle farkettım

kız açmayın göbüşleri, allah korusun üşüteceksiniz. dikkat etmeniz lazım kendinize.

kramp mı dedin? hiç yabancı gelmedi: her gece benle kafamçokkarıştı

amanın gözlerim bir acayip oldu geçmişe bakayım derken 100 sayfa olmuş galiba inş.arada unuttuğum olmaz :bbo:
tekrardan merhaba kızlar babamız için iyi dilekleriniz için çok sağolun Allah hepimizin gönlüne göre nasibini versin oğluşumda teşekkür ediyor teyzeleri Þeniz
seldacımında Allah yardımcısı olsun inş. herşey gönlünce olsun arada bizi haberdar eder inş. merakta bırakmaz
fatoş kayınpederin için çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun hiç kolay değildir sabırlıklar ve acil şifalar diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:
tatlı cadı inş. bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına bol bol dinlen imkanın varsa
bizim topiğimizde de ilk bebeğini kaybedenler var bende kaybettim seni anlayabiliyoruz sadece bebişini ve kendini düşün gerisini boşver Allah yardımcınız olsun sağlıkla vaktinde gelsin inş. :Saruboceq:

maksimen geçmiş olsun canım diş ağrısı bendede olmuştu başlarda ama allahtan uzun sürmedi çok zor bir ağrı

canım farkettiysen bizimde seninle aynı günümüz doktor sana tahmini ne zaman dedi doğum için bu aralar benim doktor saçmalıyo canımı sıkıyo sezeryan olacağı için şubat başı diyodu şimdide şubatın 16 sını filan bulabilirmiş yok tüp bebekmişde yok satla değil transfere göre doğum olmalıymışda benim başından beri hep satla uyumluydu şubat başını kesinlikle geçmez diyende kendisi tüp bebek olduğunuda biliyo baştan beri bana biraz kaytarıyo gibi geliyo ayın 15 inde gitcekmiş şubatın amelatya bide kaytarıyım diyo sanki ama ben şubat 16 sında sata göre 41+4 oluyom 42. haftada sezeryan nerde görülmüş ya çok canımı sıkıyom bu konuya bu aralar inşallah korktuğum başıma gelmez çünkü o zamana kadar benim normal doğum gelirben kendimi sezeryana hazırladım ve zaten hep korkmuşumdur normal doğumdan eğer böyle düşünüyosa ki bana öyle geliyo özellikle 16 sına denk getirmeye çalşıyo çok ayıp ediyo ne yapacağımı şaşırdım valla

maksımen tahmını dogum tarıhın 2 subatmı senın
takvımlerımız aynıda oyle farkettım

evet banada geliyo o kraplar ara ara
evet benim tahmini doğum o zamanmış.
belki dahada uzar dedi ama bilmiyorum
uzamasın ya gelsin vaktinde artık bebişimi çok özledimmm

kız açmayın göbüşleri, allah korusun üşüteceksiniz. dikkat etmeniz lazım kendinize.

kramp mı dedin? hiç yabancı gelmedi: her gece benle kafamçokkarıştı

kız ben oyle acmaktan bahsetmedım yanı dısarı cıkık duruyo anlamındakaydirigubbakcemile3 uzerımde kıyafetlerım bıle varken hareketlerı he anlasılıyo ah bu kramları nasıl halletcez ya mahvedıyo benı:gitme:

evet banada geliyo o kraplar ara ara
evet benim tahmini doğum o zamanmış.
belki dahada uzar dedi ama bilmiyorum
uzamasın ya gelsin vaktinde artık bebişimi çok özledimmm

benımde oyle cnm ınsallah vaktınde gelırler benımkınınde erken olma ıhtımalı var ama erken ıstemıyorum hıc
kızımda benden acelecı annecım hadı artık cıksında oyun oynayalım dıyo sankı cıkar cıkmaz kardesı onunla oynayacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman kıskanmasında sakın.
tatlı tatlı oynarlar ilerde

kızlar ben de gidiyorum
dişim yine başlıyo ya
k.ve bebişlere çok ii bakın
A.E.olun

selam kızlar
ya benim sol elim sol kolum uyuşuyo 2gündür özelliklede elim
sizdede oluyo yahu nedir bu böyle sol tarafa yatmaktan mı kaynaklanıyo acep

canimm bu hamilelikte normalmis... magnezyum hapi kullniyormusun peki? genellikle doktor bu hapi veriyor! gerci fazla da ise yaramiyor ama

evet hamilelikte oluyomuş canım
kayınvalidemede oluyomuş ağlıyomuş acıdan
inş. öyle olmam magnezyum hapı verdi ama almadım zaten günde 3 ilaç içiyorum bide onu çekemem zaten işede yaramıyomuş baksana

caneylom yeni gördüm mesajını benim tahmini doğuma 6 şubat dedi sezeryan olursa daha erken olması lazım en az bir hafta önce alıyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…