2010 Şubat Anneleri

BİR YANLIŞ ANLAMA VAR CANIM BEN İŞTEN ÇIKMADIM
bilgisayarı eşim alıyor o yüzden birde yazın okul tatildi boştum şimdi işe gidiyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımın yatağı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi horon tepim durun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar yarın buluşuyormuyuz?

canım Esra ayarlıyamadı daha önceden verilmiş sözü varmış kardeşine.Zeynep te Selda gelemiyecek herhalde diye konuşunca başka plan yaptı sonraya erteliyelim mi kızlarda gelmek istiyor çünkü.
sen ne yaptın ne soğuk kanlısın anlatsana ya niye kan istemişler.iş yerin ne dedi en son verecekmi haklarını.

:)
siz hep demezmisiniz ne kadar güçlüsün diye..
rabbim beni sınıyor ama isyan etmiyorum.. işyerim ihbar tazminatımı veriyor.. zaten kıdem haketmiyorum 11 ay oldu çünkü başlayalı.. onun haricinde işxizlik alabiliyorum..başka da bişey yok.. doğum parası alabilmem için hakkım yanıyor galiba.. ben allaha havele ettim.. o bilir kime ne yapacağını..
kan tahlilleri için pazartesi gideceğim tekrar.. inşallah bir osrun çıkmaz.

bu arada sorun değil başka zaman buluşuruz.. evde net olmadığından uzunca bir süre görüşemeyeceğiz.. hepiniz allaha emanet olun.. allah yavrularınızı sizlere bağışlasın..

canım bu iş planlanmış bişey olmuş senin bir ay sonra çıkışın yapılsaydı kıdemde alırdın çok uyanıklarmış ama sen gene hakkını ara derim ben ne kadar vicdansızlar bi rica etsen en azından 32.haftayı tamamlatsınlar 2 hafta şunun şurasında
kendine iyi bak canım seni özlüyeceğizzz

esracım güle güle dullansın duru elamız sağlıkla inşallah
esmacım iyi tatiller canımmm

1500 kg değil gülmeyin bana 1500 gr
ne de olsa hamileyim dalgınım
evet kızlar yarma gülüm yolda geliyooo
Canım maşallah kızına yaaa Yarmagül falan da ayıp yani aa tombiş tombiş olcak oooopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımın yatağı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi horon tepim durun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Anaaaam güle güle kullansın şeker kızın canım:teytey::teytey::teytey:

Seldacım bizi habersiz bırakma biz merak ederiz Çınarımızı da seni deopuyorumnanaktan
Bize güzel haberlerini yazmaya çalış arada emi. Herşeyde vardır bir hayır hep öyle düşün canım benim.

canım ya allah dediğin gibi onları bildiği gibi yapsın inşallah... insan hamileyken bedduada edemiyo ki... irtibat konusundada tellerimiz var nasılsa hayatım her türlü kopmayız yani... opuyorumnanaktan

Selda akıl vermek gibi olmasın ama şu 3 haftanın sigorta parasını ben vereyim sigortamı yatırın desen en azından 4 ay için ssk dan maaşını alırsın sonrasındada işsizlik maaşı için başvurursun.Allah bunları bildiği gibi yapsın Hamile kadının ahını alıyorlar.
Allah Çınar'ı sana ve babasına bağışlasın.irtibatı kopartmıyalım sen internete giremesende tel var sende haber ver bende ararım kızlarada burdan haber uçururum.Sen ve oğlunda allah emanet olun canım çok öptüm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allahım yarabbim ne biçim işler ya özel sektörde malesef kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar.. inşallah bu durum sizi zorlamaz canım, belki bu durum bebeğinin bakımı için sana olumlu olarak döner. Allah bebişine ve sana sağlık sıhhat versin

esracım bebişinin yatağının geldiğini okudum güle güle kullanın, park yatak mıydı bu dün gösterdiğin?
diğer arkadaşlar da iyidir inşallah bugünerde çok işim var çok kısa kalabiliyorum

selam kızlar ben artık nete hiç giremiyorum
bacak kramplarım başladı
şükür başka derdimiz yok ama özellikle sag bacagımdaki kas fena sıkışıyor
2 gündür yürümekte zorlanıyorum

ne var ne yok sizlerde nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…