2010 Şubat Anneleri

kızlar ya ben sizin hızınıza yetişemiyorum SELDA arkadaşımıza ne olmuş. AMAN ALLAH KORUSUN BEBEK ıYı DıMı

selmakerem maşallah kızına tombiş olcak galiba eşinede geçmiş olsun kendine dikkat et canım

plajcım seninde kızına maşallah şeker testinde normal gibi genede dikkat edersin diyet yaparsın

bencede iyi gibi yaa ben akşam baya bi karışık meyve suyu pirinç pilavı falan yemiştim....meğer bi gün önceden yenmiycekmiş ne bilim tokluk ondan 155 çıktı....ama dikkat ededrim

kızlar doktor bana serum yazdı kanım düşükmüş akşam eşim gelince hastanede taktırcaz...ona canım sıkkın biraz

plaj canım özelden yolladım linki kopyalayıp kilo yakip bölümüne yapıştır... umarım beğenirsin...

aradım şimdi nisa hastanesini ssk anlaşmalı 95 tl dediler yarına randevu aldım reyhan hanımdan :))))))

tekrar merhaba kızlar kardeşimle dişçiye gittik geldim çok yoruldumya
NıNA23 aramıza hoşgeldin

esra bişey mi yazdın bende gözükmüyor???

sadece ........... olarak gözüküyo

Merhaba kızlar....Herkes iyidir inşallah...
Seldacım iyi haberlerle gelirsin inşallah. ışten çıkarmalarına üzüldüm. Ama arkadaşlar doğru diyolar haklarını sonuna kadar ara.
Nina canım hoşgeldin...
Selma maşallah Zeynebimize...
Plajcım senin bebişine de maşallah...
Zeyynep gözün aydın canım. Sen bu azimle normale çevirirsin o şekeri. Göreyim seni hadi....
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar kızlar...
Fatoşun kayınpederi rahatsızdı ne oldu acaba kızlar.. Bilgisi olan var mı?

merhaba canım hoşgeldin... iyiyiz çok şükür sen nasılsın???
fatoş gelmedi hiç bugün yani ben görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…