2010 Şubat Anneleri

fatmacım çok güzelmiş yatak... bu rengi güzel ama sende bu renginimi düşündün bilmiyorum ama... goğumdada ne şanslıymışsın yaa inşallah hepimiz son 1 saat çekeriz sancıyı... senin 2. doğum olucağı için bizden kolay yaparsın sanırım ... genelde 2. doğumlar daha kolay oluyomuş.. ilk doğumlarda 10-12 saat sürerken 2. doğumda 6-8 saat falan sürüyomuş...

zeh canım allah hayırlara çıkarsın canım inşallah rüyandaki gibi bi doğum yaşarsın yaşarız...

kızlar bu arada benim göbek deliğim acıyo elimi sürdüğümde... sizlerdede oluyo mu? zaten şekli şemali bozuldu çirkin bi göbek deliğim var artık dümdüz ama elimi sürdüğümde sızlıyo bu normal mi acaba?

yarencim liearac'ın yeni olusmus catlatlak icin ampulleri var gorumcem kullanmıstı yeni olusanlar da etki etmisti haberin olsun cnm..

günaydın herkese bu arada ...
esracım gittin mi dun kursa nasıldı? aralıkta anadolu yakasında da baslıyomus buarada kacırdıklarıma orda gidicem..

günaydın kızlar, ben geldim kızımla...
nasılsınız bakalım...

Saol Esracım bu rengi düşündüm evet,

son bir saatte olmayacaktı suni sancı vermemiş olsalardı ama o zamanda dogum olmaz sezeryana alırlardı asla sezeryan istemedim şimdide istemiyorum, geçen muayenemde doktora bebek dönmüş mü diye soruyorum doktor gülüyor, şimdi bebeğin yönü belli olmaz ki her an değişebilir diyor:))

canım benimde şekli kaydı ama acımıyo bebek hep oralara vuruyo bide senin tenin daha hashassa belki ondandır

Benim göbeğimde değilde sol gögsümün altı karnımın üst kısmında sürekli sertlik ve agrı oluyor..

günaydın herkese bu arada ...
esracım gittin mi dun kursa nasıldı? aralıkta anadolu yakasında da baslıyomus buarada kacırdıklarıma orda gidicem..

günaydın canım nasılsın? gittim kursa evet ama fazla bişey yoktu.. yani asıl dinlemek istediğim bi konu ardı ebeveyn ve çocuk ilişkisi.. ama dr. rahatsızmış gelemedi... diğer iki dr.dan biri gebelik depresyonundan bahsetti... diğeride aşılardan bahsetti... domuz gribi için normal gripten bi farkı yok medyanın ve sağlık bakanlığının biraz abartması var dedi... olup olmamayı sizlere bırakıyorum ama dedi... haftaya arife olduğu için yokmuş... 3 aralıkta var tekrar...

Kızlar park yatakların içine nasıl bir yatak koymamız gerek biliyormusunuz?

aynen canım benimde sol göğsümün altı çok acıyor

sağ tarafta tam göğüs kafesinde batma var demi benimde öle nefesimi kesiyo

canım park yatak ölçülerine uygun yatak yada şilte satışıyo sitelerinde gösteriyolar 50 civarı fiyatı

Yatak çok güzelmiş Aytencim....

Benim büyük oglumun yatağı duruyor annem yapmıştı ama içine sıgarmı bilmiyorum ölçülerini tam bilmiyorum, yorganımızda var anneannesi elleri ile yapmıştı ama yastık almam yada yaptırmam gerek çünkü sonradan bozmuş

Park yatak satan mağazalarda içinin yatağı da oluyor genelde. Biz de alırken gördük ona uygun yatak olduğunu..
Hatta park yatağa uygun nevresim takımı da var..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…