kızlar benim akşam moralim çok bozuldu,banyoya girecekken bi baktım ki, göbeğimin alt kısımları çatlamış. 1-2 tane de değil üstelikannem ve ablam hiçbişey kullanmadığı halde çatlak yok onlarda, ben bebe yağı ve vazelin kullanıyodum çatlamışım. ağlıcaktım nerdeyse..ben de ailede yok,ben de de olmaz diye seviniyodum. son 1-2 hafta bebe yağını sürmedim ondan mı oldu acaba? üfff ne yapıcaz yaf bu çatlakları..
fatmacım çok güzelmiş yatak... bu rengi güzel ama sende bu renginimi düşündün bilmiyorum ama... goğumdada ne şanslıymışsın yaa inşallah hepimiz son 1 saat çekeriz sancıyı... senin 2. doğum olucağı için bizden kolay yaparsın sanırım ... genelde 2. doğumlar daha kolay oluyomuş.. ilk doğumlarda 10-12 saat sürerken 2. doğumda 6-8 saat falan sürüyomuş...
zeh canım allah hayırlara çıkarsın canım inşallah rüyandaki gibi bi doğum yaşarsın yaşarız...
kızlar bu arada benim göbek deliğim acıyo elimi sürdüğümde... sizlerdede oluyo mu? zaten şekli şemali bozuldu çirkin bi göbek deliğim var artık dümdüz ama elimi sürdüğümde sızlıyo bu normal mi acaba?
kızlar bu arada benim göbek deliğim acıyo elimi sürdüğümde... sizlerdede oluyo mu? zaten şekli şemali bozuldu çirkin bi göbek deliğim var artık dümdüz ama elimi sürdüğümde sızlıyo bu normal mi acaba?
günaydın herkese bu arada ...
esracım gittin mi dun kursa nasıldı? aralıkta anadolu yakasında da baslıyomus buarada kacırdıklarıma orda gidicem..
Benim göbeğimde değilde sol gögsümün altı karnımın üst kısmında sürekli sertlik ve agrı oluyor..
aynen canım benimde sol göğsümün altı çok acıyor
Kızlar park yatakların içine nasıl bir yatak koymamız gerek biliyormusunuz?
canım yatağıyla beraber satılıyo.Kızlar park yatakların içine nasıl bir yatak koymamız gerek biliyormusunuz?
sağ tarafta tam göğüs kafesinde batma var demi benimde öle nefesimi kesiyo
esmacım bak bu park yatak 60*120
http://www.mertbebe.com/productDeta...tegoryID=122&name=Camino+4050+Lüks+Oyun+Parkı
Kızlar park yatakların içine nasıl bir yatak koymamız gerek biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?