2010 Şubat Anneleri

cicilibicili cnm ya cok uzuldum gercekten nasıl bı sterese sokmuslar yaa gercekten kızlar guvenmemk lazım doktorlara yaaa

hulen bişey soracaktım sana ya.
hani sen bi park yatağa karar vermiştin en son.
hatta topiktede vermiştin markayı falan
ben pcye kaydetmiştim ama silinmiş
tekrar markayı yazarmısın zahmet olmazsa.sipariş vermeyi düşünüyorum
netten biraz araştırıp
geçmiş sayfaları karıştırdım ama bulamadım

hoşbulduk tatlım buralardayım aslında. sabahları giriyorum, sonra bel ağrısına dayanamayıp uzanıyorum. ara ara girdiğim için karşılaşmıyoruzdur. sen nasılsın?

çok geçmişolsun ya bel ağrısı çok zor bişey gerçekten
acil şifa vrsin rabbim:Saruboceq:
sende hoşgeldin BıGEN82

hosbulduk canlarım benım hulen canım ya senı de bu bel agrısı maf ettı demı
sumifer gecmiş olsun cnm amann dıkkat et sana bulaşmasın

hiç sorma canım yaa. belden çekiyorum valla. oturuyor yada yatıyorsam kalakrken gel gör beni. işkence resmen. ilk bikaç adımda tutmuyor belim ve o acıya zor dayanıyorum. doktorum ağrı kesici verdi aslında ama ben çok ilaç kullanma taraftrı değilim. o yüzden kuzum için çekerim, ne yapayım :a015:

canımsın ya cok gecmıs olsun ben de kac gundur bacak arası agrısı cekıyom anlatamam agrısını yuruyemıyom ama napalım dedığın gıbı meleklerımız için cekecegız az kaldı canım

http://www.bebekavm.com/pinfo.asp?pid=477

MOOVY MİO OYUN PARKI canım. ben araştırdım en çok bu hoşuma gitti. içine bi de ortapedik yatak ve nevresim de aldık mı süper olur!!!

canımsın ya cok gecmıs olsun ben de kac gundur bacak arası agrısı cekıyom anlatamam agrısını yuruyemıyom ama napalım dedığın gıbı meleklerımız için cekecegız az kaldı canım

sağol canım. evet yaa o bacak arası da doğuma mı hazırlanıyor nedir??? kaslar yada çatı ile alakalıdır. doktoruna sormadın mı? ihmal etme

hoşbulduk maksımen kızlar sıtede mı sorun var bende ben anlayamadım alıntı bıle yapamıyom ben

kızlar kocıs geleck bırazdan ben bıseyler hazırlayım optum sızı kendınıze ıı bakın bebıslerınızede

ben de zorlamayayım daha fazla belimi. iyi akşamlar herkese. Hülya yatar :)))

bu arada bebişinizin kilosunun düşük olduğunu düşünüyorsanız, sola yatıp bol bol dinlenecekmişsiniz.

öpüldünüz göbüşlerden. opuyorumnanaktan

iyigeceler arkadaşlar. umarım herkes iyidir, yazamıyorum pek, ben daha iyiyim, hastalık çokk kötü bişey, hele hamileyken insan çok korkuyor, Allah kimseye vermesin.

Arkadaşlar bildiginiz güzel saç modelleri varsa ekleyebilir misiniz?
Saçlarımı kestircem şu modeli düşünüorum

Eklentiler

• $019ey9.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 27
ya kızlar bide burda konu nereden acılıyor ben direk sol asagıdan cevap yaz dan girdim bilmiyorum tam olarak yeni üyeyim siteye
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…