saool cnm benim bulantılar dün gece geri geldi çok fenaydım sabahta.glikozlu sumu yaptı bilmiyorum ama şükür şimdi iyiyim hiç geçmicek geri geldi herhalde dedim korktum walla.
kızlar eşim grip oldu.:1ninca:
şimdi limon ve aspirini karıştırdım eklem yerlerine sürdüm sardım sarmaladım yatırdım terlesinki biran önce iyileşsin.ıhlamurda yaptım içiriyorum bi yandan.
ama ödüm patlıyo banada bulaşacak diye.
sizler napıyosunuz bakem.
ha bide tüm test sonuçlarımı götürmüştüm dünki doktora
ilk doktorum ikili test sonucuma down sendromu riski var diyerek ayrıntılı yaptırmıştı
meger testler çok normalmiş yanı risk misk yokmuş:1ninca:
Sumifer canım geçmiş olsun. Ihlamura çubuk tarçın, tane zencefil ve elma kabuğu atıp kaynattın mı o da çok işe yarıyo aklında bulunsun...Dikkat et de sana bulaşmasın tatlım
Aman canım dikkat et. Geçmiş olsun çok inşallah çabuk iyileşir . Mümkünse maske tak valla:sinifsinif:
bende geldimm..iyi akşamlar k.k.nün güzel anneleri
sağol canım teşekkürler.havlumu bardağımı ayırdım hep.maskede var evde takayım mı diyorum uzak dursan yeter maskeye gerek yok.bütün gün zaten yüzünü göremiyorum bide kendini maskeleme diyo :asigim:
kızlar eşim grip oldu.:1ninca:
şimdi limon ve aspirini karıştırdım eklem yerlerine sürdüm sardım sarmaladım yatırdım terlesinki biran önce iyileşsin.ıhlamurda yaptım içiriyorum bi yandan.
ama ödüm patlıyo banada bulaşacak diye.
sizler napıyosunuz bakem.
çok dikkkat et ya ben tam bir aydır çekiyorum valla
ilaçda kullanmayınca çok zor oluyor
hoşgeldin canım.naber nasılsın bakalım.
iyiyim canım sen nasılsın
selam kızlar. bel ağrısından çok oturamıyorum bilgisayar başında ama topikte ne olduğunu da çok merak ediyorum. :bbo:
kim hasta anlayamadım!!! geçmiş ola
iyi aksamlar kızlar
iyi aksamlar kızlar
bizde iyiyiz canım.uğraşıyoruz işte evdeki koca bebekle
sağol canım.benim kociş grip oldu yatıyo onu iyileştirmekle uğraşıyorum.banada bulaşmasın diye kaydirigubbakcemile
selam kızlar. bel ağrısından çok oturamıyorum bilgisayar başında ama topikte ne olduğunu da çok merak ediyorum. :bbo:
kim hasta anlayamadım!!! geçmiş ola
hulen hoşgeldiiin .yoktun kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?