2010 Şubat Anneleri

saool cnm benim bulantılar dün gece geri geldi çok fenaydım sabahta.glikozlu sumu yaptı bilmiyorum ama şükür şimdi iyiyim hiç geçmicek geri geldi herhalde dedim korktum walla.

Canım geçmiş olsun benim de evelki gün oldu kusma. Çok fenaydı. Üşüttük herhalde. Ayaklarımı sıcak tuttum geçti. Üşütme olabilir. Dikkatl ol.

kızlar eşim grip oldu.:1ninca:
şimdi limon ve aspirini karıştırdım eklem yerlerine sürdüm sardım sarmaladım yatırdım terlesinki biran önce iyileşsin.ıhlamurda yaptım içiriyorum bi yandan.
ama ödüm patlıyo banada bulaşacak diye.
sizler napıyosunuz bakem.

Sumifer canım geçmiş olsun. Ihlamura çubuk tarçın, tane zencefil ve elma kabuğu atıp kaynattın mı o da çok işe yarıyo aklında bulunsun...Dikkat et de sana bulaşmasın tatlım

Aman canım dikkat et. Geçmiş olsun çok inşallah çabuk iyileşir . Mümkünse maske tak valla:sinifsinif:

geçmişolsun canım ya..
malesef çok var böyle dr.lar
dua et ki çabuk farkına varmişin

Sumifer canım geçmiş olsun. Ihlamura çubuk tarçın, tane zencefil ve elma kabuğu atıp kaynattın mı o da çok işe yarıyo aklında bulunsun...Dikkat et de sana bulaşmasın tatlım

evet canım onları ekledim zaten.ben boş ıhlamuru sevmiyorum.bunlarıda ekleyince tadı daha çok hoşuma gidiyor.teşekkür ederim inşallah bir an önce iyileşir.

Aman canım dikkat et. Geçmiş olsun çok inşallah çabuk iyileşir . Mümkünse maske tak valla:sinifsinif:

sağol canım teşekkürler.havlumu bardağımı ayırdım hep.maskede var evde takayım mı diyorum uzak dursan yeter maskeye gerek yok.bütün gün zaten yüzünü göremiyorum bide kendini maskeleme diyo :asigim:

Maksimen hoşgeldin canım iyi akşamlar.

Adam da haklı valla canım yaa:asigim:

Kızlar ben yavaştan kaçıyorum mesai bitti:sm_cool:
Anneciğime gidicem güzel yemeklerinden yicem:asigim:

Hepinizi öptüm iyi geceler yarın görüşürüüüüz

selam kızlar. bel ağrısından çok oturamıyorum bilgisayar başında ama topikte ne olduğunu da çok merak ediyorum. :bbo:

kim hasta anlayamadım!!! geçmiş ola

iyiyim canım sen nasılsın

bizde iyiyiz canım.uğraşıyoruz işte evdeki koca bebekle

selam kızlar. bel ağrısından çok oturamıyorum bilgisayar başında ama topikte ne olduğunu da çok merak ediyorum. :bbo:

kim hasta anlayamadım!!! geçmiş ola

sağol canım.benim kociş grip oldu yatıyo onu iyileştirmekle uğraşıyorum.banada bulaşmasın diye kaydirigubbakcemile

iyi aksamlar kızlar

hoşgeldin tatlım, iyi akşamlar.

bizde iyiyiz canım.uğraşıyoruz işte evdeki koca bebekle

sağol canım.benim kociş grip oldu yatıyo onu iyileştirmekle uğraşıyorum.banada bulaşmasın diye kaydirigubbakcemile

amanın, bir an evvel atlatır inş. neyse sen elinden geleni yapmışsın. bulaşacak diye düşünmezsen bulaşmıyor. % 100 düşünce gücü.

hosbulduk canlarım benım hulen canım ya senı de bu bel agrısı maf ettı demı
sumifer gecmiş olsun cnm amann dıkkat et sana bulaşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…