2010 Şubat Anneleri

slm kızlar umarım herkes iyidir bayadır sizi takıp ediiyorum ama yazmıyordum sizlerinde canını sıkmamak için 1haftadır neler çektigimi bi ben allah bilir şöle özetliyim
sürekli kontrole gittigim doktorum beni zaten süreklı strese sokuyordu biliyorsunuz zaten sorunları en son bebegım 2 hafta önde gittigi halde gelişi geri bilmem ne diyerek kaybedebilirsiniz dedi kaybetmeden sezeryanla almamız gerekebilir dedi buna belkı normalde inanırdım ama kontrolden bigün önce gittigim doktor bebegın duruşunun makat gelişi oldugunu sölemişti ama bu doktor bebk hala kanalda diyince bende bunun üzerine dün gittigim doktor makat gelişi dedi diyince aa evet kafası yukarda demesi benim güvenımı tamamen sarstı ve dün başka bir doktora gittim ve çok şükür bebgımın hiç bir sorunu olmadıgını saglıklı olduugnu erken dogum riski olmadııgnı suyunun normal oldugunu eşinin yukarda oldugunu yanı açıkcası diger doktorun sölediklerinin hepsinin yalan oldugunu ögrendim ne olursa olsun para için bir insana bukadar strea yaşatılırmı yha 2 3 aydır yaşadıgım şeyleri hiç bir para karşılamaz doktorlara olan güvenım tamamen bitti çok şükürler olsunki stresten bebgıme bişi olmadı sizde dikkatli olun dite paylşamak istedim çok dikkatli olun kızlar aman

ha bide tüm test sonuçlarımı götürmüştüm dünki doktora
ilk doktorum ikili test sonucuma down sendromu riski var diyerek ayrıntılı yaptırmıştı
meger testler çok normalmiş yanı risk misk yokmuş:1ninca:

slm kızlar bulantım geçti şükür.biraz daha iyiyim ama acayip tansiyonum düşüyor sanırım bir ara mutfakta düşücem sandım.bu arada eşim sonucu almış 103 çıkmış şekerim dr aramadım eşim gelince arayıp söylüycem.ama iyi sanırım sonuç.geçmişi okuyamıyorum sitede yine sorun var zaten benim nette de var.herkes iyi inşallah.

canım benim canımızı sıkmak olurmu aşkolsun sana bebğinin iyi olmasına çok sevindim hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebişin inşallahhh

ınanmıyıorum ya bıde yaptıgı cok norml bı hayatmıs gıbı aaa ewet makat gelısınde mı dedı? bıde doktor olucak klava:
bıseyınız olmamasına cok sevındım canım cok sukur ayaz bebekte sende ıyısınız... dogru soluyosun doktorlara bıle guvenemıyoruz kıme guvenecegımızı sasırmıs durumdayız Allah sonumuzu hayır etsın walla. cok gecmıs olsun

canım geçmiş olsun geçmişe bakmamıştım neyin vardı görmedim

geçmiş olsun cnm iyki başka dr gitmişsin.çok haklısın dr lara artık güvenmek zor.o yüzden dua etmiştim hep Allahım bana vicdanlı bir dr nasip et diye çok şükür güveniyorum dr inşallahhep böyle gider.sende doğuma az kaldı iyi bir dr devam et artık.

canım geçmiş olsun geçmişe bakmamıştım neyin vardı görmedim

saool cnm benim bulantılar dün gece geri geldi çok fenaydım sabahta.glikozlu sumu yaptı bilmiyorum ama şükür şimdi iyiyim hiç geçmicek geri geldi herhalde dedim korktum walla.

canım benim canımızı sıkmak olurmu aşkolsun sana bebğinin iyi olmasına çok sevindim hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebişin inşallahhh
sagol cnm yha amin hepimizinki inş.
evet cnm aynen öle kesınlıkle bir doktorla yetınmemek gerek başka doktor gitmesem bebegım normalken 7 aylıkken alacaktı bide utanmadan 2 hafta küvezde kalır diyo para nelere kadir yha yazık insanlık kalmamış

sagol cnm benım sanada çok geçmiş olsun ayaga kalkerken filan yavaş davran dengenı filan kaybedersin tansiyonun düşüyorsa dikkaat et tatlım

geçmiş olsun canım takma kafana her dra güvenilmiyor kime güvencez onuda bilmiyorum allahtan bebişinin durumu iyiymiş ben ilk aylarda 3 dr değiştirdim bu yüzden biri bebeğin kalbi atmıyor dedi daha 6 haftalıkken biri değerlerin çok düşük dedi sağlıklı bir gebelik olmaz dedi oda sonuçları 24000i 2400 okumuş biri kist var dedi en son şimdi gittiğim dra gittim hiç bir sorun olmadığını söyledi ve çok memnunum bu drdan

Son düzenleme:
saool cnm benim bulantılar dün gece geri geldi çok fenaydım sabahta.glikozlu sumu yaptı bilmiyorum ama şükür şimdi iyiyim hiç geçmicek geri geldi herhalde dedim korktum walla.

canım çok geçmiş olsun çok öptüm seni kızımıza iyi bak

aryacım geçmiş olsun bendede ilk üç ay bulantı yoktu 6. aydan sonra hafif hafif bulantılar başladı baş dönmesi var şeker sonucun iyi çıkmış galiba canım özün aydın

aaa manyakmısın sen deseydin keşke.kesinlikle böyle ciddi olabilecek şeylerde tek dr ile kalmamak gerekiyor normal olan çoçuğu 7 aylık alacak sonrada küvez zaten o doğumdan çok küvezden gelecek para için yapmıştır.çok şükür gözün aydın ki herşeyi normalmiş.geçmiş olsun bi daha karşılaştırmasın böyle psikopatlarla.adam cidden manyakmış ama.

ohh gözün aydın diyelim o zaman .kağıdında referans aralığı yazıyormu.yazıyorsa ordan anlarsın herkesin farklıydı canım sonuçları.benim 79 çıktı şekerim ama ref. aralığı 55-115 ti mesela. bazı kızların 140 tı en fazla.iyidir iyi merak etme ara sor bi dr a 2 dk rahatla.

[

Canım neyseki siz iyisiniz. Allah ta onu doktor yapanları ne yapsın bilmiyorumklava:
Ben de geçen hafta bir topikte senin Adnan Keklik'ten bahsettiğini gördüm. Bir haftadır bakınıyorum seni görürsem sorayım diye. Benim doktorum Adnan Keklik sen ona mı gidiyordun yoksaakannehir

CiciliBıcili canım gözün aydın. Ben anlamıyorum doktorlara güvanmeyeceksek kime güveneceğiz. Allah akıl ve vicdan versin hepsine. Minicik bir yavrunun hayatıyla sırf para için oynanır mı ya....Çok sinir oldum ben şimdi. Neyse ki her şey normal....Canım Allaha şükür akıl etmişsin başka doktora gitmeyi. O adamı doktor yapan üniversite..........

canım çok geçmiş olsun çok öptüm seni kızımıza iyi bak

aryacım geçmiş olsun bendede ilk üç ay bulantı yoktu 6. aydan sonra hafif hafif bulantılar başladı baş dönmesi var şeker sonucun iyi çıkmış galiba canım özün aydın

Saolun canlarımopuyorumnanaktan daha eşim gelmedi sonucu tlf söledi gelince bakıcam ref.aralığına.şükür ben kesin yüksek çıkar diordum ama öle olmadı.hem ki gitmeden şekerli sütte içmiştim kahvaltıda.hepinizi öpüyorum iyiakşamlar kızlar ALLAHA emanet olun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…