2010 Şubat Anneleri

sumıfer hüplet sutlerı yarasın kuzucuga
burcu canım gecmıs olsun hıc bı bılgım yok ama ıns mantar falan degıldır gecmezse doktoruna gorun derım ben...

hoşgeldin canım oh ne güzel sütleride almışsınız bol bol içinde ikinize de yarasın afiyet bal şeker olsun
o ağrılar kramplar zaten başımızın belası mecbur çekeceğiz ne kaldı şurda bende artık ağrımıyor diye içmiyorum iğrenç tadı çünkü eskisi gibi kramplarım yok çok şükür olursa tekrar içerim herhalde :kedi:

burcu canım bunu benim dr um mantar enfeksiyonu, kaşıntı için verdi. 1,5 litre suya yarım çay bardağı sirke döküp yarım saat oturuyorsun. bir ara seçil de bunu uyguluyordu faydasını gördüğünü söyledi. oturmaya üşeniyorsan bir sprey şişeye bu karışımı yap tuvaletlerde silinmeden önce püskürt sonra sil daha rahat valla yerimseniben

burcucum geçmiş olsun canım hiç bi fikrim yok ama doktoruna sor bi istersen
esracım ne demek pembe alırlar sana ne olcak aşkol istediğin pembe olsunnn
kızlar bu çekiliz nasıl olucak

evet canım içcez sütleri. valla aş ermesini duymuştum kocaların ama krampı ilk kez duydum

Canım benide aradılar sağlık ocağından yarin eşim gidip alıcak 12 lt vericeklermiş süt eşin gelip alabilir dediler...

aman sen sakın gitme çok ağır sütler eşin taşısın canım.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sorma o kramplar uyutmuyor hiç bende kocişi uyutmuyom tabi...

çok acıyo yaaaa

bizi her ay çağırıyorlar.tansiyon,kilo ölçümü yapıyorlar.tetnoz için bide 6 ay sonra gel dediler ama başkada bişey söylemediler canım.

burcu canım gecmıs olsun hıc bı bılgım yok ama ıns mantar falan degıldır gecmezse doktoruna gorun derım ben...

zaten içiyoduk teyzesi bakalım bunun tadı nasıl.

ben içiyorumda sürekli ama neden oluyo anlamadım canım yaa.

ayrıca artık ilaç alabilicek bir dönemdeyiz ilk zamanlar fitil falan veremiyorlardı o yüzden sirkeli su veya jelle yıkamaya mecburduk. akıntın başlarsa dr a git hayatım enfeksiyon tedavi edilmezse rahim ağzını aşındırıp erken doğuma sebep oluyormuş..

bizi her ay çağırıyorlar.tansiyon,kilo ölçümü yapıyorlar.tetnoz için bide 6 ay sonra gel dediler ama başkada bişey söylemediler canım.

yok nerde her ayy ohooo. ben 2 kere gittim walla ondada aşı için.. işte 6 ay sonra tekrar aşı var dediler.. bide bebeğe topuk aşısı iin çağırdılar... onu bi sor istersen canım... önemliymiş sanırım... sakın unutmuyosun diye tembihlediler beni çünkü... hastanede bi soriyimde 1 mi 2 mi topuk aşısı yapıyolar...

işte sorun orda bu konudan dr a görünmek istemiyorum daha hazır değilim.

ohh be senmiydin o akşam ilk iş yapıyorum canım umarım bende faydasını görürüm.sağol valla 2 gündür söyliyeceğim unutuyorum birde utanıyordum aman geçer diyordum ama kendiliğinden iyice ilerliyecek diye korktum.Şeniz

burcucum geçmiş olsun canım hiç bi fikrim yok ama doktoruna sor bi istersen
esracım ne demek pembe alırlar sana ne olcak aşkol istediğin pembe olsunnn
kızlar bu çekiliz nasıl olucak

sağol canım akşam sirkeli suyu deniyimde umarım iyi gelir.

bende her ay gidiyorum sağlık ocağına kontrole ayın 2 sindede 2. aşım var topuk aşısını hastanede doğumdan sonra söylüyorlar sağlık ocağından bişey demediler banada

ayy dur deme umarım senin dr un formülü iyi gelir.

bu arada sütleriniz hayırlı olsun arkadaşlar

Serap sütlerinizi selülütleriniz gibi okudum bak tek bende değil kızlardada çıkmış diyorum kafayı yedim ben iyice.

Esra bana 2. aşıdan sonra 6. ay sonra yanı kızın 3 aylık olunca beraber gelin dedi.ama sen bi dahaki ay yine uğra kilo -tansiyon takibin var birde bebeğin kalp atışlarına bakacağız dedi.sen orasını kaçırdın mı acaba.sanada demişlerdir.

bende her ay gidiyorum sağlık ocağına kontrole ayın 2 sindede 2. aşım var topuk aşısını hastanede doğumdan sonra söylüyorlar sağlık ocağından bişey demediler banada

ayten resimdeki sen misin ne güzel çıkmışsınız.

faydasını görürsün inşallah canım, eğer geçirmezse dr un kültür alsın mutlaka ona göre fitilini yazsın. çok sık oluyormuş zaten hamilelikte hiç utanılıcak bişi değil. ben daha kurtulamadım fitili yiyorum geçiyor sonra yeniden başlıyor artık kendimden bıktım..

ay güldürdü beni burcucum iyi geldi ama olsun selülütlerimizde ortak derdimiz oldu nasılsa artık bende de var vallaa

sağol canım oğlum benim çekildiğimiz ilk fotoğrafımız

aytencim çok güzel çıkmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…