esracım çok güzel rengi falan hatta yatasım geldi içine pembe delisi olab biri olduğum için
yok burcucum sorun o degıl. doguma kımın gırıcegı degıl. seker cıkınca doktora sormustum hamılelık sekerı cıkanlar normal dogum yapabılıyolarmı dıye. oda duruma gore bakılır ama neden normal ıstıyosun kı ne gecıcek elıne demıstı. bende nasıl ne gecıcek ısın dogası bu adı uzerınde normal ıste ben sorun cıkmadıkca normal dogum ıstıyorum demıstım. oda tamam ben tepkını merak ettıgım ıcın sordum demıstı. kıllandım bende. ozel dıye sezeryan taraftarı olabılır gıbı geldı bana. acaba gercekten tepkımı olcmek ıcın mı soyledı yoksa sezeryan taraftarımı anlamadım.ıcım bulandı yanı... doktorumdan cok memnundum bende yaklasık 10.haftamdan berı gıdıyodum ona ama ne bılıyım sımdı oyle dıyınce kafam karıstı...
esra çok güzel canm ya boşuna bunu istememişsin bende parkyatak düşünüyorum artık
esracım çok tatlı güle güle kullansın şimdiden
aynen canım bende pembe delisiyimdir.. hatta zeyneple burcu çok iyi bilirler ne kadar deliyim:)))
canım huylanmakta haklısın... bi dr. neden hastasının tepkisini merak eder ki... sen dr. dun hastan için en iyisi neyse onu yapıcaksın...
canım bende baştan beşik istiyodum sonra 6 ay için değmez dediler... allah kısmet ederse bunda 3-4 yaşına kadar yatabiliyo... ilerde yerim müsait olursa oda yaparım yürümeye başladımıda bunu ona oyun parkı yapıcam sağı solu karıştırmasın...
sapol canım darısı ve daha güzelleri almayanların başına inşallah...
SElam kızlar kac gündür bende giremiyorum 504 hatası veriyor anlamadım gitti ne istiyorlar sitemizden ya...
valla pembe olan herşeyi alabilirim kızımın herşeyi pembe olmuş geçen akşam dolabını yerleştirdim bi tane yeşil tulumu var bide sarı alt açma minderi diğer herşeyi pembeee ben moruda çok severim ikisi favorimdirr çekilişte bana çıkanın kızı olucaksa pembe bişey alıcağım kesinnn opuyorumnanaktan
Kızlar birşey soracağım hani leğenin içine sirke döküp oturun diye konuşuyorduk ya o niyeydi.ya ben mikrop mu kaptım bilmiyorum ama afedersiniz :kedi: çok utanarak söylüyorum 2-3 gündür çok kaşıntım oluyor.sirkeli su onun için miydi.yada sizdede olan varmı ne yaptınız.
özlem hoşgeldin canım sende siteye giremedin galiba kaç gündür seni göremedik nasılsın oğluşun nasıl
kızlar sağlık ocağına gittim geldim çok yoruldum ama.
süt verdiler sağlık ocağından bize :içelim:
sütaş marka yarım yağlı 1lt'lik 12 adet süt.
6 ay boyunca vereceklermiş.
bacağıma dün gece kramp girdi ve hala ağrı yapıyor söyledim oradaki ebeye normaldir bundan sonra ama magnezyum al dedi.alıyorum zaten ama yinede oluyor.
önce benim ayağıma kramp girdi gecenin beşinde kociş ovdu yattık sonra onun bacağına girdi kramp sırnaşık şey psikolojik bi durum oldu heralde gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sorma o kramplar uyutmuyor hiç bende kocişi uyutmuyom tabi...kızlar sağlık ocağına gittim geldim çok yoruldum ama.
bacağıma dün gece kramp girdi ve hala ağrı yapıyor söyledim oradaki ebeye normaldir bundan sonra ama magnezyum al dedi.alıyorum zaten ama yinede oluyor.
önce benim ayağıma kramp girdi gecenin beşinde kociş ovdu yattık sonra onun bacağına girdi kramp sırnaşık şey psikolojik bi durum oldu heralde gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.
sağol canım bilmiyorum ki aslında çokta dikkat ediyorum her gün çamaşırımı değiştiririm evdeysem .2 kere değiştiriyorum.başkasının eşyasını giymem aman 1-2 gün bekliyim olmadı arayıp sorayım dr a.dr da hemen ilaç veriyor ben ilaç almak istemiyorum güya hamileyiz kullanmadığımız ilaç kalmadı.canım bende yok ama sanki idrar yolu iltihabı için demişlerdi onu diye hatırlıyorum yanıltmiyim senide ama ... bi yerden mantar falan mı kaptın acaba.. inşallah değildir... çok geçmiş olsun hayatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?