2010 Şubat Anneleri

bitanesi sinem zeynep günaydın şekerler hoşgeldiniza.s.
zeynep tatlım alıntı yüzünden yine karışıklık burcunun babası ufak bir operasyon geçirecekmiş bizde çok şükür hastanelik bir durum yok

ne ıcın hedıye canım yılbası mı???

günaydınlarrr canlarrrra.s.
fatoşcum ve burcucum çokkkkk geçmiş olsun RABBİM tez zamanda sağlık sıhhat versin babalarınıza inşaallah...
günaydın canım çok saol
günaydın kızlar..

kac gundur giremiyorum gecmise de bakamadım ne var ne yok? hayırdır fatoscum noldu?
kayınpederim hastaneye kaldırdırık rahatsız canım
günaydın canım ciğerlerinde iltihap varmış canım
saol esmacım

saol canım inşallah

anladım canım nıhayet okuyabıldım gecmısı aman ıyı olsun

evet katılıyorum salı günü hastanedeydim kalabalık herkes öksürüyoo yüzüne yüzüne mal doluu

ewet esmacım haklısın ınsanlar hakkaten cok dusuncesız oksururken agzını falan kapa barı yokkk nerdeeee ustune ustune oksuruyolar resmen klava:

günaydın esmacım
yaren canım benide yazabilirsin bende varım kaydirigubbakcemile2

Burcucum gelmiş geçmiş olsun. Hastaneler korkulmayacak gibi değil çıkınca yanına gidersin üzülme. Ben pazar günü babanemi ziyarete gittim yoğunda yatıyordu ağzıma mendili dayadım 2 dk girdim çıktım koşa koşa. Çok rahatsızdı ama birşey olur da göremem vicdan azabı çekerim diye girdim ne yapayım.

yarencim bende katılmak istiyorum ama ben aralığın ortası gibi işten çıkıcam ve evdede net yok nasıl bağlantı kurucaz

fatoscum cok gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesir insallah..

zeynepcim o konuyu nerde bulabilirz tatlım cok sevindim boyle haber duyduguma demekki onemli olan bagısıklık sistemi..

ya doğuım iznine çıkacak olanlar evde neti olmayanlar nasıl görüşcez ya bu konu beni çok düşündürüyo

fatoscum cok gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesir insallah..

zeynepcim o konuyu nerde bulabilirz tatlım cok sevindim boyle haber duyduguma demekki onemli olan bagısıklık sistemi..

canım gebelık topıgının alt kısmında acıga yazılan konular arasında. marduk ısımlı arkadasımız yazmıs.

ne ıcın hedıye canım yılbası mı???

yok canım ocak anneleri yapmış.. bebişlere teyzelerinden ufak- hatıra kalabilecek hediyeler işte.

yarencim bende katılmak istiyorum ama ben aralığın ortası gibi işten çıkıcam ve evdede net yok nasıl bağlantı kurucaz

o zamana kadar liste belli olur, kura çekeriz heralde.

hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:

1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb

yok canım ocak anneleri yapmış.. bebişlere teyzelerinden ufak- hatıra kalabilecek hediyeler işte.

o zamana kadar liste belli olur, kura çekeriz heralde.

ewet ya cok guzel olur verır kargoya gonderırız farklı sehırlerde kısıler cıkarsada warım warımmmmmmmmmmm :CüvCüv:

ya doğuım iznine çıkacak olanlar evde neti olmayanlar nasıl görüşcez ya bu konu beni çok düşündürüyo

valla bende onu düşünüyorum eşime dedim alalım diye ama şu sıralar pek yanaşmıyor çünkü biz nerdeyse kendi düğünümüzü kendimiz yaptık sağolsun sadece benim annemler yardımcı oldular düğün borçlarını daha yeni bitirmeye başladık doğum falan var önümüzde hayatta almaz nasıl olcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…