- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
aa benide yaz YARENCİM
bende 1 aralıktan itibaren yokum işyerinde ama annme net var iyiki zaten sürekli annemde olurum..sizdende kopmamış olurum
valla bende onu düşünüyorum eşime dedim alalım diye ama şu sıralar pek yanaşmıyor çünkü biz nerdeyse kendi düğünümüzü kendimiz yaptık sağolsun sadece benim annemler yardımcı oldular düğün borçlarını daha yeni bitirmeye başladık doğum falan var önümüzde hayatta almaz nasıl olcak bilmiyorum
aa benide yaz YARENCİM
bende 1 aralıktan itibaren yokum işyerinde ama annme net var iyiki zaten sürekli annemde olurum..sizdende kopmamış olurum
günaydınlarrr canlarrrra.s.
fatoşcum ve burcucum çokkkkk geçmiş olsun RABBİM tez zamanda sağlık sıhhat versin babalarınıza inşaallah...
günaydın biz iyiz oğlumla sen nasılsın canım
burcucum allah acil şifalar versin babana operasyon iyi geçer inşallah
heh gecmısı okuyabıldım nıhayet kızlar...
burcu canım cok gecmıs olsun baban haklı tatlım dun bende kuzenın doguma gıdemedım hastaneler mıkrop yuvası dıye... bol bol dua et hastanelerde olman hıc ıyı degıl su aralar talım... dualarımız babanla...
fatoscum cok gecmıs olsun tatlım ya ıns bı an once toparlar kendısını...
sumıfer cok sevındım canım yarın benımde tekrar seker olcumum war ıns dıyet ıse yaramıstır ıyı haberlerle gelırım sıze... yagız beyede masallah kocaman olmus
kızlar bu arada gebelık bolumunde bı konu okudum 31 haftalık hamıle bı arkadasımız domuz grıbı olmus test falanda yapılmıs sonuc pozıtıf cıkmıs. bol bol corba nane lımon meyve gıbı seylerle 1 hafta yatarak atlatmıs ve sımdı cok ıyıymıs. korkulucak bısey yok bagısıklıgınızı guclu tutun dıyo.
Burcucum gelmiş geçmiş olsun. Hastaneler korkulmayacak gibi değil çıkınca yanına gidersin üzülme. Ben pazar günü babanemi ziyarete gittim yoğunda yatıyordu ağzıma mendili dayadım 2 dk girdim çıktım koşa koşa. Çok rahatsızdı ama birşey olur da göremem vicdan azabı çekerim diye girdim ne yapayım.
kızlar bu hediye işine ne diyorsunuz, daha önce adaşım hülya konuyu açmıştı biz de yapalım falan diye ama pek dikkat çekmedi sanırım. bence güzel olur, hem de sünnet. ne dersiniz, başlatalım mı?hadi bakalım başlatıyorummmmmmmm :)
hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:
1.yaren_h
esın de haklı canım ya dogum war onumuzde tabı oncelıklı olan o... telefon denen bısey war ama sonucta dımı neden kopalım tamamen :CüvCüv:
annene kamp kur gulsahcım sen bence :sm_cool:
gülşahcım bu gece rüyamda seni gördüm ama nasıl gördüm hatırlamıyorum daha doğrusu bir kaç kişiyi gördüm ama bir tek seni hatırladım hayırdır inşallah listedekilerimi gördüm acaba
hayır olsun inş canım ...
kız keşke hatırlasaydın çok merak ederim ben hihoyyyt
akarahan+, burcuberru, fatima38, fatos0808+, srpp, tugba64+, yaren_h, ZEYNEP6672, zeynepb+ günaydınlar.
henüz geçmişi okuyamadım ama umarım herşey yolundadır.
herkes sözleşti mi: fotoğraflarınızı koymuşsunuz avatarlara. hamilelik de yaramış hani..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?