2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar..

Gözün aydın canım şekerin bundan sonrada normale döner umarım.Paşa'na kocaman maşallah diyoruz.

günaydın aytencim
kayın pederim dün hastalandı şuan hastanede yatıyor ciğerleri iltihaplanmış adam kendinde değil çok üzüldük ya allahım tüm hastalara şifa versin

geçmiş olsun Fatoş. Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Benimde babam yarın ufak bi operasyon geçirecek .tüm hastalara acil şifalar içindede bizimkilere.

Herkse günaydınopuyorumnanaktan Güzel haberlerle dolu bir gün olsun.
:

inşallah canım.

günaydın şekerler zemuszemus
sumifer şeker için gözün aydın oğluşuna da maşallah canım
fatoş kuşum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.

fatoşcum geçmiş olsun. İnş kısa zamanda iyileşir. :Saruboceq:

Burcu baban için de geçmiş olsun.İnş kolaylıkla atlatır.:Saruboceq:

saol canım allah babanada acil şifalar versin inşallah
günaydın şekerler zemuszemus
sumifer şeker için gözün aydın oğluşuna da maşallah canım
fatoş kuşum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.
saol canım benim amin inşallah
fatoşcum geçmiş olsun. İnş kısa zamanda iyileşir. :Saruboceq:

Burcu baban için de geçmiş olsun.İnş kolaylıkla atlatır.:Saruboceq:

saol hülyacım allah razı olsun

geçmiş olsun BURCU allah şifa versin inş...
ağlama sadece dua et

akarahan, burcuberru, camdankalp38, srpp, tugba64, yaren_h, ZEYNEP6672 (aşağıdan kopyalıyorum eksik varsa kusura bakmayın)

günaydın kızlar nasılsnız bugün...

günaydın aytencim
kayın pederim dün hastalandı şuan hastanede yatıyor ciğerleri iltihaplanmış adam kendinde değil çok üzüldük ya allahım tüm hastalara şifa versin

geçmiş olsun fatoşcum allah şifa versin..

burcucum size de geçmiş olsun.. tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inş..,

hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum kızlar...

canım saol gülşahçım amin inşallah

saol canım amin inşallah

günaydınlarrr canlarrrra.s.
fatoşcum ve burcucum çokkkkk geçmiş olsun RABBıM tez zamanda sağlık sıhhat versin babalarınıza inşaallah...

kızlar gunaydın sıte yıne berbat durumda gecmıyı okuyamıyorum bıseyler olmus ama
sumıfer doktora gıttı galıba ıyı haberlerle gelmıs :)
fatoscum gecmıs olsun kayınpederının nesı war?
tubısım noldu canım hastane falan???
ay bu gecmısı okuyamamak ne fena ya alabalık gıbı bakıyorum ekrana noluo dıye :ecrin_bebek:

kız sınem nerdesın sen merak ettık anacım senı grıptın nasılsın ıyımısın???
bız bugun 27.haftamıza gırdık prensesımleeeee :teytey:

GÜNAYDIN kızlar
ne oldu ya bugün biraz kötü başladı yaa herkese galiba burcu fatoş geçmiş olsun Allah acil şifa versin
sumifer gözün aydın bebişin iyimiş maşallahh
herkese çok güzel bir gün dilerimm

burcu baban haklı canım, hastaneler şu an hiç bize uygun değil. sen de eve çıktığında görürsün..dua ederek içini rahatlatabilirsin..

akarahan, burcuberru, camdankalp38, srpp, tugba64, yaren_h, ZEYNEP6672 (aşağıdan kopyalıyorum eksik varsa kusura bakmayın)

günaydın kızlar nasılsnız bugün...
...

günaydın biz iyiz oğlumla sen nasılsın canım

burcucum allah acil şifalar versin babana operasyon iyi geçer inşallah

kızlar bu hediye işine ne diyorsunuz, daha önce adaşım hülya konuyu açmıştı biz de yapalım falan diye ama pek dikkat çekmedi sanırım. bence güzel olur, hem de sünnet. ne dersiniz, başlatalım mı?hadi bakalım başlatıyorummmmmmmm :)

hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:

1.yaren_h

heh gecmısı okuyabıldım nıhayet kızlar...
burcu canım cok gecmıs olsun baban haklı tatlım dun bende kuzenın doguma gıdemedım hastaneler mıkrop yuvası dıye... bol bol dua et hastanelerde olman hıc ıyı degıl su aralar talım... dualarımız babanla...
fatoscum cok gecmıs olsun tatlım ya ıns bı an once toparlar kendısını...
sumıfer cok sevındım canım yarın benımde tekrar seker olcumum war ıns dıyet ıse yaramıstır ıyı haberlerle gelırım sıze... yagız beyede masallah kocaman olmus
kızlar bu arada gebelık bolumunde bı konu okudum 31 haftalık hamıle bı arkadasımız domuz grıbı olmus test falanda yapılmıs sonuc pozıtıf cıkmıs. bol bol corba nane lımon meyve gıbı seylerle 1 hafta yatarak atlatmıs ve sımdı cok ıyıymıs. korkulucak bısey yok bagısıklıgınızı guclu tutun dıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…