Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaren canım benimde Allaha şükür hiç şişliğim olmadı ne elimde ne ayağımda
doktorum dün bana göbek çatlakları için bişey kullanıyormusun dedi bende bebek yağı kullanıyordum çatlamadığı için bıraktım zaten kullansan bile oluyormuş dedim aferin kullanma sonra aniden bir çatlar türkiye haritası gibi neye uğradığını şaşırırsın dedi bana adam kiloya da takık bence ben druma söyleyeyim kadın doğumculuğu bıraksın estetisyen filan olsun bu adamnaniknanik dış görünüşü bozulmadan çatlak olmadan kilo almadan hamile kalan varmı be
kızlar slm ya hiç ii degılım bu nasıl bı agrısı bacaklarımın arası acayıp agrıyo korkmaya basldım doktora da randevum 3 aralıkta napsam kızlar ya normal mı bu kadar agrı
ben çıktım iyi akşamlar
herkese bu gece mis gibi bir uyku diliyorum. sabah da pamuk gibi kalkalım inş.:)
kızlar slm ya hiç ii degılım bu nasıl bı agrısı bacaklarımın arası acayıp agrıyo korkmaya basldım doktora da randevum 3 aralıkta napsam kızlar ya normal mı bu kadar agrı[/QU
Canım bence normal ama için rahat etsin istersen bir ara sor...
haklısın cnm en ıısı aramak bı yaa
ya benımkıde gobek cevremı ve gbegımın ustunu tepıklemeye basladı ama karnım nasıl oluyosa boyle assagıda assagı dogru duruyor
kullanınca mı çatlar dedi, ne alaka, anlamadım ben :uhm:
Iyi aksamlar güzel annisler tatli bebisler nasilsin bakalimzemuszemus