• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ya benımkıde gobek cevremı ve gbegımın ustunu tepıklemeye basladı ama karnım nasıl oluyosa boyle assagıda assagı dogru duruyor

yaren canım benimde Allaha şükür hiç şişliğim olmadı ne elimde ne ayağımda
doktorum dün bana göbek çatlakları için bişey kullanıyormusun dedi bende bebek yağı kullanıyordum çatlamadığı için bıraktım zaten kullansan bile oluyormuş dedim aferin kullanma sonra aniden bir çatlar türkiye haritası gibi neye uğradığını şaşırırsın dedi bana adam kiloya da takık bence ben druma söyleyeyim kadın doğumculuğu bıraksın estetisyen filan olsun bu adamnaniknanik dış görünüşü bozulmadan çatlak olmadan kilo almadan hamile kalan varmı be

Burcuya katılıyorum kız bu doktor sana taktı galiba:roflol::roflol:

benimde göbeğimi her yandan tekmeliyo artık yukardan aşağıdan .....

canlarıum çıktım ben iyi akşamlar hepiciğinize.... melekler ve siz öpüldünüzzzzzzzzz

kızlar slm ya hiç ii degılım bu nasıl bı agrısı bacaklarımın arası acayıp agrıyo korkmaya basldım doktora da randevum 3 aralıkta napsam kızlar ya normal mı bu kadar agrı

ama normal harici bi ağrı ise ara dr en azından ya normal kontrolunü belke der yada çok aşırı ise ağrıların gel der arada.

ben çıktım iyi akşamlar

herkese bu gece mis gibi bir uyku diliyorum. sabah da pamuk gibi kalkalım inş.:)

yaren sen benden 3 hafta öndesin bizimde çıkar herhalde yukarı .

iyi akşamlar bu arada.:gitme:

ya benımkıde gobek cevremı ve gbegımın ustunu tepıklemeye basladı ama karnım nasıl oluyosa boyle assagıda assagı dogru duruyor

Kafası aşağıda olduğu için tekmeleri yukarıda hissediyorsun şekercim. Benimki de bayadır öyle doktor da söyledi cumartesi. Benim göbek aşağıda değil ama hatta baya yukarıda ve taş gibikafamçokkarıştı

selam kızlar, ancak gelebildim çarşıdan: malum, ağır vasıtayım artık :kedi: belki kızıma bişeyler bakarım dedim ama sonunda aradığım lohusa pijamasını bulup aldım. anacım ateş pahasıı. ben alt üst pijama bi de sabahlığı olsun istiyordum 150-160 tl den açıyorlardı ağızlarını. neyse buldum çok şükür kazık yemeden. darısı henüz almayanlara..!

kullanınca mı çatlar dedi, ne alaka, anlamadım ben :uhm:

yok canım ya ben kullanmıyorum dedim oda aferin kullanma da gör gününü yakında aniden çatlar diyor sanki doğum dru değil estetisyen ben diyorum kilo verdim tartınız bozuk o diyor sen kilo alıyorsun halbuki vermiştim

bu sitenin hali ne yaw. aaaaaaaaa. ne geçmiş okuyabiliyorum ne de başka bişey yapabiliyorum. :oklava:

sinir oldum, ben de çıkayım barii. yarın düzelir umarım. görüşürüz, iyi akşamlar

amanin herkes gitmiş yine bizde eve geldik oğluşumla mama yicez çok acıktıkcokacimcoook hepinizi ve tatlı bebişleri kocaman öptk Şeniz

Burcu , Hülya güle güle:gitme:

Aaaa yine bir başıma kalmışım buralarda:çok üzgünüm:

Back