2010 Şubat Anneleri

slm kızlar bende bugun dr. gttım dün hafif lekenmem vardı kesemizi gördük allah aşükür 5mm dr. ilaç verdi ve ıstırahat sık gelemeyebilirm buraya merak etmeyn .. yeni hamişleri tebrık edıyorum ..

Yeni hamileleri tebrik ediyorum.Benim de cumartesiye dek belli olucak durumum..opuyorumnanaktan

bebegim aşk olsun cnm ne deemk yer işgal etmek bizim kapımız herkese sonuna kadar açık cnm her zman gelebilirsin inş sende şubat annesi olarak gelirsin ama olmaz sa da sen kendini üzme misafirimiz ol tecrübelerini bizim le paylaş

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|:nazar:|:CüvCüv:|xsultanx| | | | |
4|:nazar:|:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
5|:nazar:|:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
6|:nazar:|:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7|:nazar:|:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
8|:nazar:|:CüvCüv:|zetu|
9|:nazar:|:CüvCüv:|beren35|
10|:nazar:|:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..
11|:nazar:|:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..

Umutlu listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2|:nazar:|connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|

Son düzenleme:
kızlaarr hıı ne dicem size.. beta hcg sonucumu alınca.. bebiş yoksa.. şubat annesi olamıcaksam sessizce gidicem aranızdan... yer meşgul etmem sanırım o zamana kadar :))

ayy öyle düşünme, inş hayırlısıyla vardır sağlıklı bi bebiş. yoksa da canın sağolsun şekerim. daha sonra olur, kafana takma..zaten var bir tane.. Allah ona sağlık versin..

Yenii hamilelerrr tebrik ediyorum sizii hayırlıı olsunn.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnn.
:Saruboceq::Saruboceq:
Uff bende ne salakmışım yaa boşu boşuna başlığı açımmm benim şubat annesi olabilmem imkansızzz çünkübenneyaptımki

Canım ümidini yitirme, geç olsun güç olmasın diye bi laf varya hani, geç olsun sağlıklı olsun boşver..hem öyle imkansız falan diye konuşma..kızarız bak sonra, hııımmm kötükedihüso

bal suratcım ben buraya ilk geldiğim de senin bu umutla bekleyişini olack demei tebrik etmiştim asla karamsar olma demiştimşimdi bu tavrın yakışmadı gülüm sana bozma moralini sakın bu ay bitmediyse gelecek ay olur

kızlar merhaba bende 2 gün önce kendi yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama daha dr a gitmedim bugün gidicem...muayeneyi nasıl yapıyolar merak ediyorum alttan bakıolarmı

merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olcam sanırım. muhtemel doğum tarihim 8 şubat ama büyük ihtimalle ocak ayının sonunda olur. tabii allah izin verirde o günleri görebilirsek. çünkü benim 8 haftalık gebelik kaybım olmutu. şimdi çok endişeliyim. henüz 4 haftalık hamileyim. yani daha keseyi görmedik çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

günaydın herkese bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah.
darısı tüm anne olmak iateyenlerin başına...

ah hadi inş. söyle hemen listeye ekleyelim seni de..

canım 29 nisan son adet tarihim eğer herşey yolunda giderse 3 şubatta bebişim doğuyor..72 kg hamile kaldım.. tombiş bi anne olucam:))) inşallah çok kilo almam..-tatlicadiarzu-

beta hcg değeri 3974 ne demek bilen varmı?

ne demek derken neyi sormak istiyorsun tam olarak?? o değer kanındaki hamilelik hormonunun oranı her geçen gün ikiye katlanarak artacak.. hamileliğin sonlarına doğruda azalmaya başlayacak.. hamile olmayan bir bayanda değer 0-5 arasında çıkıyor.. yani hiç yok gibi bişey

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende 2 gün önce kendi yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama daha dr a gitmedim bugün gidicem...muayeneyi nasıl yapıyolar merak ediyorum alttan bakıolarmı
cnm muhtemelen gebeliğin çok yeni bu yüzden ancak alttan bakma ile görünür ama en azından kan testi yaptırırsın gebeliğini kesinleştirmiş olursun hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olcam sanırım. muhtemel doğum tarihim 8 şubat ama büyük ihtimalle ocak ayının sonunda olur. tabii allah izin verirde o günleri görebilirsek. çünkü benim 8 haftalık gebelik kaybım olmutu. şimdi çok endişeliyim. henüz 4 haftalık hamileyim. yani daha keseyi görmedik çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

cnm hayırlı olsun sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun bu kez o acıyı yaşamayacaksın rabbimöin izni ile

guide cnm tebrik ederim maşşallah degerin çok güzel belkide çogul gebeliktir ha ne dersin yuppi

kaydirigubbakcemile5 benimde 11 şubattı. doğum tarihim...ama 31 ocakta bebişim geldi...ucundan kaçırdım yaneeee..allhım hayırlısıyla yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

hihoyyytYenii hamilelerr çıkmıışşş maşallahhh.Açtığım topikk :)hayır haberlerrr getirsinn hamiş dolupp taşsınn bu sayfalar inşallahhhhhhhihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ne demek derken neyi sormak istiyorsun tam olarak?? o değer kanındaki hamilelik hormonunun oranı her geçen gün ikiye katlanarak artacak.. hamileliğin sonlarına doğruda azalmaya başlayacak.. hamile olmayan bir bayanda değer 0-5 arasında çıkıyor.. yani hiç yok gibi bişey

ayyy nasıl yani .ailede hiç yok ama bilmiyorum hayırlısı gelişmelerden haber verirrim artık.:sm_cool::teytey:

beni de listeye eklermisiniz arkadaşlar sat 6 mayıs muhtemel doğum tarihi 8 şubat yaş 31 kilo 67 teşekkürler şimdiden

X