2010 Şubat Anneleri

yeni hamilelerimizi kutluyorum rabbim meleklerinizi korusun inş
bebeg83cnm inş hayırlı haberlerle gelirsin cnm

rüzgarrrcım benin durumum biraz karışık sat a göre ben o cak annelerindeyim 20 ocak oluyo hatta ama bebeğimin kan degerlerine göre subat annelerindeyim galiba bebeğim adetime bir kaç gün kala döllendi dalıklı olsunda subatta olsun sorun değil neyse gittim cnm dr tekrar kana bakımdı yani en son cuma günü 541 e yükselmişti degerim 1 hf 16 dan 541 dr iyi dedi korkma dedi başta bana kimyasal gebelik olabilir demişti çok zor günler geçirmiştim sevinememiştim gebeliğime ama neyseki atlattık o günleri rabbime şükürler olsun haftayada keseciğimizi görmeye gideceğiz kısmetse inş

ooo meltemsahin tebrik ederim cnm rabbim tamamına erdirsin şimdi için içine sıgmıyodur senin ne güzel

teşekkür ederim canım.çok şaşkınım ve çok mutluyum ya:).inşallah sonuç doğrudur.kan testi yaptırcam artık.allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah...

meltemcim tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin inş.

Kızllllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben de bugün keseyi gördüm. 9.4 mm. Çok şükür herşey yolunda şimdilik. Çok korkuyordum.15 gün sonra kalp atışını duycaz inş.

Hepinizi öptüm şekerler.. Çok mutluyum :):):):)

yarencim cnm benim maşşallah rabbim sağlıkla kalbini duymanı da nasip etsin inş cnm
ayy biliyorum herkese soruyorum ama keseyi görmeye gittiğinde degerinin kaç oldugunu biliyomuydun yadaen son değerin kaçtı ve ne kadar sonra gittin kese için

yaren_h cim tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .önümüzdeki hafta bende keseyi görürüm inş.çok korkuyorum ......

canım ben geçen hafta cuma yani 4 gün önce gittiğimde 760 dı doktor daha görünmez dedi..görünmesi için değerin 1500 ün üstünde olması lazım dedi.. bu gittiğimde ölçmediler. ama tabi kan ve idrar tahili yapıldı. onların sonucunu da beklemedik, doktor bakar heralde :)

yaren_h cim tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .önümüzdeki hafta bende keseyi görürüm inş.çok korkuyorum ......

amin canım.ben de çok korkuyodum ama dr a gidince içim çok rahatladı... inş sen de hemencecik atlatırsın..

hmm senin cuma günü 760 benim de 541 di sen bu gün gördüysen keseyi ben de cuma ya görebilirim o zman dimi ayy görmek istiyorum bir an önce bu kadar zman boyunca başkalarının bebesini gördüm usg de artık kendiminkini görmek istiyorum opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

hayırlı olsun kızlaar geçen yıl bu zmanalar sizin yerinizde biz vardık, sizin şimdi yaptığınız sohbetleri biz yapıyorduk, darısı doğumunuza olsuunnn, korkmayın iyi düşünün iyi olsun

aybuke cnm teşşekür ederim rabbim bebeğina saglık zeka versin

kızlarr ben geldimm. ama bi sonuçla gelemedim malesf...

dr. beta hcg istedi tabi.. bide nolur nolmaz dite tüm hormon tahlillerime bakıldı kanda.. ama hastane tahlil makinaları yıllık bakımdaymış (hep bana denk gelir böyle şeyler)...
cuma 14:30 da çıkçakmış sonucum.. ama doktorum pazartesi burdayım,o zaman alır sonuçlarını bana getirirsin dedi.. pazartesiye kadar beklemedeyim bakalım :))
allahım inş.. b-hcg de yüksek bi değer çıkar da hamişimdir bende şubat annesi olurum.. :Saruboceq: amiiiiinn.... dünden beri yine 1 günlük ped batıran bi kahverengi lekelenmem var yaa.. noluyo bana bilmiyorum ama hayırlısı olsun artık dicek başka bişeyim yok...

bu arada yeni hamişler varrr.. tebrikler kızlar.. allah kucağınıza da almayı nasip edert inş...

ebrucum sende inş. keseni görürsün cnmm... doktorumun polikliniğinin yanında nst odası vardı.. o hamilerin tepe gibi göbişleri ve bebişlerinin küt küt diye atan kalplarinin seleri yankılanıyodu hastanede ve benim de kalbimde... rabbim inş. en kısa zamanda bana da onlar gibi sesler duymayı nasip eder..

kızlar hamişlere hayılı olsun sonuç bekleyenlere de pozitif olsun inşallah! Ben geçen sene bugün öğrenmiştim hamile olduğumu umarım siz de bu güzel duyguyu yaşarsınız şu an kızıım karşımda aguluyor:roflol:

amiiiiiiiinn canmm.. saol iyi dileklerin için.. ben betamdan ümitli değilim de hormonlarda bari sorun çıkmasa diyorum... ama bakarsın süpriz yapar bebişim :)) benim 6 yaşında kızım var da 2. yi istiyoruz ama kısmet bakalım..:Saruboceq:

kızlaarr hıı ne dicem size.. beta hcg sonucumu alınca.. bebiş yoksa.. şubat annesi olamıcaksam sessizce gidicem aranızdan... yer meşgul etmem sanırım o zamana kadar :))

Yenii hamilelerrr tebrik ediyorum sizii hayırlıı olsunn.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnn.
:Saruboceq::Saruboceq:
Uff bende ne salakmışım yaa boşu boşuna başlığı açımmm benim şubat annesi olabilmem imkansızzz çünkübenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…