2010 Şubat Anneleri

hmmm.... peki yaren teyzesi :))
yağmur, benim yıllardır çok beğendiğim bi isim.. daha üniversitedeyken severdim. bebek eskizi bile yokken kafamda yani :)
Efe.. dün aklımıza geldi eşimle.. isim düşündük... 3-5 dakka içinde de seçtik beğendik isimlerimizi :))

şimdi öyle bir konuya değindinki sorma
evet cnm ben 7 ay boyunca ordaydım rabbime şükürler osunki artık burdayım anne olmanın bir yaşının oldugunu sanmıyorum insan kendini hazır hissediyosan ben ce bir sakıncası yok ben kk ya üye oldugum bir günden beri böyle şeylerle çok karşılaştım ve alıştım kızmam yani ilk zamanlar çok kızyodum alınıyodum hatta kızın biri ile bayagı bir atışmıştık hala görüşmüyorum onun la rabbim affetsin ama anlamadan dinlemeden bu şekilde malzeme olmaz benim de canımı sıkıyo ben lütfen kimse üstüne alınmasın ama 40 yaşında anne olmaya çalışanlara ne yapacaksınız yaşınız kemale ermiş dmiyorum ve bana deni,lmesinide istemiyorum bu kişinin kendi tercihi ne zaman kendini hazır hissederse o zman anne olabilir rabbim bana istemeye başladıgımda verseydi bebeğimi ben 7 aylkık hamiş olacaktım ve yinede çok mutlu olacaktım ben ilk üye oldugum da da yazdım ben bebeğimle büyümek istiyorum onun çocuklugunu gençliğini anne yada baba oluşunu sağ iken sağlıklı iken görmek istiyorum ve çok şükür rabbime rabbim de sağlıklı ömür verirse genç anne olamanın dışında genç anneanne yada babannede olacagım çok mutluyum bu yüzden de

kızlar hayırlı olsun topiğiniz inşallah dolsun taşsın tablolarınız
bene ocak annelerindeyim
inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebeişlerinizi güzel haberler verin hep birbiriinize

evet yalel kader cnm allah hen erken gebelikte hem de burda yollarımızı birleştirdi ne güzel

haklısın.. yok ben şaka yapıyorum.. elbette yaşı olmaz bunun. ne zaman hazırsan, o zaman doğru zamandır..
ben de o topikte 6 ay geçirdim... bu 7. ayımız... :)

kızlar hayırlı olsun topiğiniz inşallah dolsun taşsın tablolarınız
bene ocak annelerindeyim
inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebeişlerinizi güzel haberler verin hep birbiriinize

teşekkür ederiz... sen de inşallah sağlıkla al meleğini kucağına...

evet yalel kader cnm allah hen erken gebelikte hem de burda yollarımızı birleştirdi ne güzel

di mi ya :) var bu işte bi iş :)

yanı kızlar askolsun bı heyecanla yazdım şuraya lısteye eklermısınız dıye ama tık yok yanı küstümmmsenağlama

rüzgarcım ben de sata göre ocak annelerinde görünüyorum ama bebeğim geç döllenmiş o yüzden şubat annelerindeyim inş 14 şubata doğar bebeğim anneannesi 4 subat dayısıda 23 şubat dogumlu bebgimde tam ortada olsun

connet gülüm arkadaşın işi vardır mutlaka yazar görünce merak etme sen bilgilerini yaz o okuyunca yazar

ben çıktım kızlar yarın görüşürüz bye kendinizede bebeklerinizede iyi bakın iyi akşamlar

yanı kızlar askolsun bı heyecanla yazdım şuraya lısteye eklermısınız dıye ama tık yok yanı küstümmmsenağlama

canım, gözden kaçmamıştır... kayıt alan arkadaşımız başka bişeylere dalmıştır muhtemelen.. ekran başına gelince kaydeder :)
hemen alınganlık yapmaaaaa.... oki doki?

canım bunu okuyunca çok hoşuma gitti bende 86 lıyım ve aynı şeyleri düşünüp aynı tepkileri alıyorum

bi ara bizim topicteydin kan değerine baktırıyodun en son bidaha bakttırdınmı

herkese iyi akşamlar hanımlarrr...

ben kaçtım, yarın görüşürüz nasipse..

mucizelerinize iyi bakın...

ben gelene kadar kimseler kalmamış...
ebrucumm.. yaş konusunda sana katılıyorum cnmm.. ben 18 imde evlendim.. gerçi 2 ay sonra 19 oldum ama neyse.. 20 yaşımda da kızımı doğurdum.. çoook mutluyum.. genç anne olmak çok güzell... genç yaşta kayınvalide olacağım..genç anneanne olacağım bende inş.. genç yaşta kızımla aramda yaş farkı olmadan daha iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum... rabbim yavrularımıza sağlık,hayırlı uzun ömür versin(karnında yavrusu olanlara da)... bi de sen 22 yaşındasın.. bence erken değil.. her kadın anne adayıdır... insan kendini hazır hissettiği ehr an anne olabilir bence de...

bu arada öğlen gelen pembişlerin devamı gelmedi daha :)) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.. hayırlısı artık... yarın 11 e randevum var.. belki öğleden sonraya kalır tahliller ve ultrason verirse.. geldiğim gibi size yazıcam.. dua edin nolur bebişim olsun içimde.. beta hcg 0.00 , 0,78 , 0,56 çıkmasın artık.. sıkıldım sürekli bu sonuçları görmekten.. 7 ay önceki gibi 1000 leri görmek istiyorum yarabbim..:Saruboceq: iyi akşamlar herkese...

Selam arkadaşlar bende 2010 şubat annesi olacağım inş. SAT 29 Nisan doktora gittim bugün ama doktor keseyi göremedi.Kan tahlili istedi emin olmak için sonuç Beta hcg 1107 doktor erken olduğu için kese görünmeyebilir haftaya tekrar gel bakalım dedi. Haftaya pazartesi günü keseyi görebiliriz inş......
Bu arada biri 8, diğeride 5 yaşında iki tane oğlum var.... Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.......

Allah bağışlasın canım. allah 3. üyü de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.seni de ekliyorum listeye..

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2||:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3||:CüvCüv:|xsultanx| | | | |
4||:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5||:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
6||:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7||:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü|
8||:CüvCüv:|zetu|
9||:CüvCüv:|asi|
10||:CüvCüv:|beren35|
11||:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..
12||:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..

Umutlu listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2||connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|

Son düzenleme:
kızlar bende subat anneseyim işallah sat 28 nisan yaş 27 yarın doktora gideceğim sabahtan umarım kese görülür aksilik çıkmaz yarın gelişmeleri yazarım arkadaşlar allahım hekese teze zamnda bu mutluluğu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…