Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlar şaka maka 9 ayı devirmeye az kaldı. Ne kadar hızlı geçti değil mi.
biz şimdi 7 aylıkmı olduk yaaa.az kaldı yavrularımızı kucaklarımıza almaya :sm_cool:
şimdi bişey yok doğduktan sonra başlıyor maratonumuz.dursun meleklerimiz içlerimizde büyüsünler zamanında gelsinler aceledip gelip ne yapacaklar dışarda içerisi daha korunaklı onlar için.
şimdi bişey yok doğduktan sonra başlıyor maratonumuz.dursun meleklerimiz içlerimizde büyüsünler zamanında gelsinler aceledip gelip ne yapacaklar dışarda içerisi daha korunaklı onlar için.
Evet daha dün çocuktuk. Daha dün annelerimiz bizim yollarımızı gözlüyor. Ciciler alıyor, bizim için dualar ediyordu.Şimdi aynı şeyleri torunlarına yapoyorlar.Şimdi bizler yavrularımıza ciciler alıyor, dualar ediyoruz. Bababm ben doğduğumda "Bu da büyüyecek de adam olacak" demiş. (İlk çocuklarıyım ben. Karnımdaki yavrum da ilk torunları) Şimdi aynısını ben evladıma söyleyeceğim. onun için uykusuz kalacağım. Onun için yorulacağım. Onun için hayata daha sıkı asılacağım. "Allah'ım benim canımı alma da yavrumu büyüteyim" diye dua edeceğim.
EVET CANIM BİZ ARTIK ANNEYİZ....ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK BİZİM İÇİN.
ne güzel anlaşmışsın havvacım yaa.yani şöyle özetlenebilir durumumuz.
AH YANARIM YAVRUM SANA, YAVRUM YANAR YAVRUSUNA :asigim:
kızlar bebeklerinizin giysilerini yıkamak için hangi çamaşır deterjanını kullanmak istediğinize karar verebildiniz mi?
ben buradaki topiklerde araştırdım biraz, bizim kullandıklarımızda kimyasal maddeler ne kadar durulansada kalıyormuş.bebeklerin cildinide tahriş edip alerji yapabilirmiş.
çoğu anne dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcısını kullanıyormuş.ek gıdalara geçtikten sonrada omo baby kullanmaya başlamışlar.
bende dalin toz deterjanını almayı düşünüyordum ama sanırım sıvısı daha iyi olacak.sizlerle paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile5
ben daha yıkamadım yıkayan arkadaşlar dalin sıvı sabunu öneriyor annem aldığı eşyaları yıkamış oda haci şakir bebe sabunuyla yıkamış bakalım ben ne alırım kesin karar veremedim daha