2010 Şubat Anneleri

benim beğendiğimde bunlardı ama ikiside yok
siyahı çok beğendim canım bunlar diz boyuya ben uzun giyiniyorum bana uymadığı için hiç bakmamıştım ben. benim aldığım yok sitede baktım yaz sezonuydu heralde aldığım.

siyahı çok beğendim canım bunlar diz boyuya ben uzun giyiniyorum bana uymadığı için hiç bakmamıştım ben. benim aldığım yok sitede baktım yaz sezonuydu heralde aldığım.

anladım canım bende pek kısa giymiyorum normalde böyle bişey alabilseydim birde çizme alacaktım altına oda ikiside olmadı

sağol tatlımŞeniz sende güle güle giy artık nerde büyük beden kıyafetler orda ben gömlekleride öyle alıyorum rahat olayım diye sonra nerde giyeceksem okadar şeyi hiç bilmiyorum

Hem ne şeker teyzesi sorma. Güzel olmayan bebek var mı kiopuyorumnanaktan

srpp masallah cnm bebıısıne
Sağol canım.

benim beğendiğimde bunlardı ama ikiside yok
Benim alışveriş yaptığım yer Ebru ürünleri satıyor. Bu yeşil jileyi görmüştüm ve çok beğenmiştim ben ama başka bir elbise aldım.

sağol tatlımŞeniz sende güle güle giy artık nerde büyük beden kıyafetler orda ben gömlekleride öyle alıyorum rahat olayım diye sonra nerde giyeceksem okadar şeyi hiç bilmiyorum

sağol canım ben artık almıyorum canım zaten işte son ayım bir gömlek kardeşim vermişti görümcem hamileyken tunik almıştı onu verdi abimin eşide bir tunik verdi bende bir gömlek bir tunik birde elbise aldım yeter daha almam benim aldıklarım normaldede giyilebilecek gibi kilo verene kadar giyerim doğumdan sonra

fatoşcum arkadasına cok uzuldum yaa neden olmus kı karnında allahım yardımcısı olsn

haklısın canım zaten biz bu kiloları verene kadar baya bir zaman geçer o zamanda giyebiliriz bende sanki hemen kilo verecek gibi konuştum benimkilerde tunik gömlek falan hem kiloları saklamak için bahane olur bir bakıma bol giyincedelikafaduldendelikafadulden

gözün aydın tatlım maşallah
kız fatoş ne tatlıymıssın masallah
senin tatlılığın güzelim
fatoşcum arkadasına cok uzuldum yaa neden olmus kı karnında allahım yardımcısı olsn

kanaması olmuştu canım

kızlar bişey keşfettim mide yanması oluyosa 1 fincan melisa çayı için günde 2 fincandan fazla içmeyin ama.. bana çok iyi geldi sonra araştırdım mideye iyi geliyomuş zaten

kızlar bişey keşfettim mide yanması oluyosa 1 fincan melisa çayı için günde 2 fincandan fazla içmeyin ama.. bana çok iyi geldi sonra araştırdım mideye iyi geliyomuş zaten

melisa çayı evde var ama zararlı olurmu diye içmiyordum içeyim zararı yoksa

melisa çayı evde var ama zararlı olurmu diye içmiyordum içeyim zararı yoksa

Canım bana doktorum günde 1 fincan demişti bitki çayları için. Gerçi her şey için öyle diyor. Soda, kola, kahve, bitki çayı ne sorsan 1 bardak diyorkaydirigubbakcemile3

Canım bana doktorum günde 1 fincan demişti bitki çayları için. Gerçi her şey için öyle diyor. Soda, kola, kahve, bitki çayı ne sorsan 1 bardak diyorkaydirigubbakcemile3

demekki senin dr standarta bağlamış 1 diyor işini garantiye alıyor bende 1 den fazla içemem zaten pek sevmem bitki çaylarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…