2010 Şubat Anneleri

hoş geldin canım ne yaptın akşam aldınmı kendine bayramlık

yok tatlım ya alamadık eşim 9da geldi o saatte bir tek LCW açıktı ordada hamişlere göre elbise yok ordan bir tane kışlık üst beğendim onu aldım işyerinden izin aldığım bir gün annemle çarşıdaki hamile mağazalarına bakarım elbise alamasamda kocişe yine de masraf yaptım kaydirigubbakcemile3

Kızlar selaaaam.
Biz doktordan geldik oğlumlaopuyorumnanaktan Maşallah boyumuz 35 cm kilomuz da 1008 gr olmuş Ağzını açıp kapatıyordu çok tatlıydı. Bacaklarını açmış yine gösteriyordu utanmaz sıpakaydirigubbakcemile3 Kafası aşağıdaydı ama doktor normal o şimdi dönüp duruyor dedi. Rahim ağzı kapalıymış. Suyun gayet iyi dedi. Ben de 1.5 kilo almışım iyi dedi doktorumuz. Dedim tartıdan inmiyorum korkumdan Her ay bir kiloyu hedefle yürüyüş yap dedi. Bi daha 5 hafta sonra gidicez hem de 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alcaz.
Bu haftadan sonra erken doğum tehlikesine dikkat dedi. Erken doğumu en çok tetikleyen şey kazalar, düşmeler ve stres dedi.
Domuz gribine dikkat dedi. Ellerini bol bol yıka. Öpüşme kimseyle dedi. Önümüz bayram kalabalıklardan, hasta insanlardan ve öpüşmekten kaçın dedi. Aralıkta gelecek domuz gribi aşısını önericem dedi.
Aytencim şu akıntıyı sordum. Su gibi dedim. Renkli, kokulu, peynir kesiği gibi olmadığı sürece sorun yok hormonlardan normal dedi. Ped kullanabilirsin dedi. Suyun normal korkma dedi.
Bizimle ilgili olanlar dışında faydalı olabilecek bilgileri paylaşayım dedim kızlar. Bizden bu kadar rahatladık geldik.

derinderen Allah yardımcınız olsun canım dualarımız seninle ve bebişinle inş. sizde bu zorlu sınavı atlatacaksınız hiçbişeycik çıkmayacak sakın canını sıkma :Saruboceq:
melissa tatlım inşallah sende atlatırsın şu şeker olayını of ya zeyneple sende şeker fatoşta tansiyon nazar değdi topiğimizin annelerine ama hamilelikte normal böyle durumlar hiç canınızı sıkmayın bebişleriniz için katlanacaksınız artık Allahım güç kuvvet versin hepinize:1hug:
türkkahvesi maşallah canım bebişine bence gayet iyi kilosu herkesin bir olmuyor çünkü hiç sıkma canını
fatoş canım arkadaşına üzüldüm Allah sabırlıklar versin inş. neyseki bir çocuğu daha varmış biraz olsun teselli olur ona sende kafana fazla takmada tansiyonun çıkmasın emi kuzum
bu arada pek tatlı bir anne olmuşsun zemuszemus

tatlım maşallah oğluşuna da sana da çok güzel haberler getirmişsin bize:teytey:
paylaşımların içinde çok sağol bizim içinde çok faydalı bilgiler Şenizben ne zaman dr gitsem bişeyleri sormayı unutup geliyorum drumda bana gelmeden soracaklarının kağıda yaz gel diyor

selam herkese...
bizi alışverişten geldik şimdi...
ama pek birşey almadık. sadece banyo küveti ve çok güzel penye ağız mendilleri aldık...
kızımın eksikleri azalıyor yavaş yavaş...

Sağol canım darısı hepimizin başına. Valla al benden de o kadar benim de unuttuklarım var yine oğlumu görünce kafa gidiyor bütün sorular uçuyorkaydirigubbakcemile3 Çok acil olursa arar sorarım artık.

maşallah canım oğluna kocaman olmuş ne şekerdir şimdi o kiloda almış boyuda uzamış herşeyde normalmiş daha ne olsun sorduğun için sağol canım ben dra gidene kadar merak ederdim neden oluyor diye gidincede unuturdum sormayı

güle güle giy canım aynı sorun bendede var akşam çıkıp bakalım bir şeyler diyoruz bütün mağazalar kapanmış açıklarda işe yaramıyor bende lcwden gömlek almıştım geçen ay çok rahat

akarahan+, bilgen82, ebruderin, ebruli_59, srpp+
kızlar hoş geldiniz... srpp hadi maşallah bebşine canım...

tubacım ebru ya bak ben ordan aldım bayramlığımı elbise vardı ama ben jile aldım

hoş bulduk canım nasılsın ebrudan bende jile beğendim ama burda bir mağazada var ebrunun ürünleri orda yoktu alamadım yani sen güle güle giy

hoş bulduk canım nasılsın ebrudan bende jile beğendim ama burda bir mağazada var ebrunun ürünleri orda yoktu alamadım yani sen güle güle giy
teşekkürler canım iyiiyiz biz çok şükür. benimki çok açık mavi ince kot kumaş gibi duruyo önden büzüp bağlamalı.

teşekkürler canım iyiiyiz biz çok şükür. benimki çok açık mavi ince kot kumaş gibi duruyo önden büzüp bağlamalı.

benim beğendiğimde bunlardı ama ikiside yok

Eklentiler

• $5 copy copy.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 15
  • $6 copy copy.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 13
tubacım ebru ya bak ben ordan aldım bayramlığımı elbise vardı ama ben jile aldım[/QUOTE]

güle güle giy tatlım valla bulursam alırım bizim burası bir acayip hamile mağazaları inanılmaz pahalı ama ne yapacaksın mecburen alacağız canım elbise giymek istedi şu son aylarda bari giyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…