fikirevi arabanız çok şekermiş güle güle kullanın inş canım.. biz şimdi almıcaz bahar gelsin öle inş kışın zaten fazla dışarı çıkmayız çıksakta arabayla götürür eşim. lazım olmaz heralde
selam kızlar..
bugün ancak yazabildim, geçmişi okuyamadım,
size bişey sorcaktım, ben şifonyer alcam kızıma tek, yerim olmadığından oda alamıyorum, zamanı gelince inş. oda olcak ta, bu şifonyeri nerden alayım aranızda alan varmı tek şifonyer, eşim ikeadan alalım diyo hem kaliteli hem sağlıklı, ama acaba nerden alsam internetten falan baktım var bişeyler belis die bi marka falan var ama bana bi fikir versenize canlarım.
hadi öptüm..
ayyy bu şifonyer süpermiş bende oda yapamıcam ama buda tam beşiği koycağımız odaya uyuyor ne kadara aldı tatlım ?canım ikeada nasıl bilmem ama görümcem kızına aldı belisten oda takımı şifonyeri çok güzel bunu almıştı tavsiye ederim
http://www.belis.com.tr/urun_resimleri/305/buyuk.jpg
hadiyaa inş düzelir canım benimyaaşı olmaya gitmişti tansiyonu yüksek çıkmış yapmamışlar aşıyı hastaneye gidicekti belki yatırabilirlermiş
ayyy bu şifonyer süpermiş bende oda yapamıcam ama buda tam beşiği koycağımız odaya uyuyor ne kadara aldı tatlım ?
fikirevi arabanız çok şekermiş güle güle kullanın inş canım.. biz şimdi almıcaz bahar gelsin öle inş kışın zaten fazla dışarı çıkmayız çıksakta arabayla götürür eşim. lazım olmaz heralde
[kızlar bizde aldık arabamızı CHİCCO CT01
Chicco Trio CT01 Bebek Arabası - İlke Bebe Çeyiz Sarayı
puset ve arabadan oluşuyor bir 0-13 kglık araba koltugu/anakucagımız kaldı
hayırlısyla onuda alınca azalmış oluyor eksikler
çok güzel güle güle kullansın elamız
nasılsınız özledim sizi.. geçmişi okuyamıyorum.. bilmem gereken önemli bişey varsa söylersiniz dimi.. . bide
yediğimiz besinler bebişe ne zaman ulaşıyor bunu bulamadım.. yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorarmı lütfen..
kızlar dün bişey sormuştum ya badi tulum kaçar tane aldınız bebişlerinizeee
valla ben alıp duruyorum kış bebeği olucak bebişler büyüklü küçüklü çok çok al bide kışın çamaşır yıkayıpta kurutamamakta olur yani benim öle olucak gibikızlar dün bişey sormuştum ya badi tulum kaçar tane aldınız bebişlerinizeee
5 tane çıtçıtlı badi bir tane tulum aldım bebek çabuk büyüdüğü için hemen küçülüyor tulumlar onun için doğduktan sonra bir kaç tane dha tulum alıcam
sağol canım eşime gösterim akşam bakalım ne dicekcanım o takım olark aldı 1600 almıştı herşey içindeydi beşiği 3 kapılı dolabı şifonyeri uyku seti cibinliği dönencesi falan herşeyi var internetten baktım 340 mış
http://www.e-belis.com/catinfo.asp?cid=1645
kızlar dün bişey sormuştum ya badi tulum kaçar tane aldınız bebişlerinizeee
aytencim sağol canımcım bende o kadar aldım canım ama az mı olur bilmiyorum bide diyolarki tulumları ayaklı almayın bebiş rahat edemiyomuş içinde sizce doğrumusur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?