2010 Şubat Anneleri

ıns canımmm bı dogsun zaten hepsı gecıcek emınım :asigim:

masallah tatlım once bebısıne buyumus serpılmıs bakk. ıyı bı doktor arastır bence ınsan ıcıne sınmeyen bı doktorla goturemez ıslerı zor yanı. ıns bı an once ıyı bı doktor bulursun...

oyyyy bak sen sunlara nası buyumusler kocaman olmuslar masallah bebeklerıne

kız buyutmussun bebısı masallah ıkınızede.acaba 28 den sonra duzenlı olarak nst ye gırıcezmı kı rısk warmı yokmu dıye?

zeynepcım cok sagol canım destegın ıcın... bazen oyle ısyanlarda oluyoruz hepımız ama gecıyo ıste sonucta ıcımızdekı can elden ne gelır dımı sabır dıyıp katlanıcaz herseye :1hug:

kızlar bu arada gunaydın gecmıse baktım soyle bı ama kacırdıgım bısı yoktur umarım???

Son düzenleme:

TSH, tam kan sayımı, şeker yükleme toplam 18 verdim. seninki kaçaydı

esma battaniyen çok güzel güle güle sıcacık uyusun kuzucukmirmirmirmir

günaydın zeynepcim şeker yükleme mi yaptırdın sen de, kaç çıktı sonuçları

1tanelerim, akarahan, bilgen82, bulbul, essemayit, melisa33, mydarling, plaj, snm2008+, srpp+, tugba64, ZEYNEP6672, zeynepb+ hepiciğinize günaydın kızlar... aşağıdan kopyalama yaptım ismi olmayanlar alınmasın bana:)) geçmişe baktım herkesin maşallahı var Allah ağız tadımızı bozmasın kızlar...

çok mantıklı canım... cidden güzel bi yazı çok sğaol...

canım yüksek çıkmış biraz ama bu ay dikkat edersen bi sonraki aya korkmanı gerektiricek bişey kalıcağını düşünmmüyorum... geçmiş olsun tatlım... bu arada gün içinde yemek yemediğin zaman şeker yükselir vücudu korumaya almak için... dikkat edersen şeker hastalarına az az ama sık myemek yerler aslında bizimde yapmamız gereken o ama işte uyabilene .....

Bugün görüş günü, çok heyecanlıyım yaf hihoyyyt

hayırlı haberlerle gel inşallah canım... bakalım oğluşunun boyu kilosu ne olmuş...

canım maşallah büyütmüşsün meleğini... dr. cidden çok önemli sana katılıyorum ama bu saatten sonra dr. değiştirmekte zor... bence ilk muayenede sevdiysen fazla sorun etme bişeye canı sıkkın olabilir... bizimde her anımız birbirini tutmuyo bazen...

oyyy maşallahhhh kocaman olmuşlar sevilay allah nazarlardan saklasın onları... topiğin nazar boncuğu onlar...

ayyyyy bende istiyorum bundan.... bende iyice coştum hee... chicconunkileri aldım... nivea alıcam... bide bundan alırsam artık genç kızlığındada kullanır... hayatta bitmez...

canım aşını hayırlısıyla ol inşallah bişey anlamazsın sonrasındada... cicilerinide güle güle iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin rabbim canım... kış bebekleri olucaklar o yüzden çok işine yarıycaklar...

fatoş bende battaniye örücem inş. bebeğime
ekledim bak güzelmi sence

canım çok ciciymiş... walla ne marifetlisiniz benim elimden hayatta gelmez böyle şeyler... heves varda kabiliyet yok...

maşallah canım sanada bebişinede... ikinizde çok olumlu ilerleme kaydetmişsiniz... darısı bana inşallah bi sonraki muayenede...

canım bende şişlide oturuyorum ama avcılara gidiyorum sonuçta nerden memnunsan yol insanın gözüne gelmiyo... şeker için geçmiş olsun.. umarım bi sonraki yüklemede daha iyi çıkar sonuçların... mide yanması bu haftalarda normal sonuçta bebeklerimiz saçlanıyor ve buda bize yanma olarak yansıyor ne yazık ki...

Son düzenleme:
sağol canım şeker yüksek çıktı ya bende o yüzden dikkat ediyorum
kilo almamam gerek lmaz:
aman dikkat et canım

normal canım bide ırsi özellikler etkiliyor bebişleri
benim eşim iri yapılı aileside öyle bende çok minyon sayılmam
eşimde bende 4 kilo doğmuşuz

amaneyy bende 4,200 doğmuşum eşimde 4 de yakın benimde oğlanda öle olursa Alah yardımcı olsun aman sağlıklı olsunlarda napalımm

günaydın canım hoş bulduk nasılsın oğlun nasıl biz dün iş yapmadaık ama annemleri izlerken yorulduk valla

iyiyim canım çok şükür oğlumda iyi
oh temizliğinde bitmiş keşke bi temizlik 2 3 ay gitse demi :)

günaydın kızlar evden çıkmadan bi selam vereyim dedim keyifler nasıl????

bütün testler derken neyi kastediyorlar acaba.. içinde ne var hatırlıyor musun çok pahalı çıkmış seninki ya

esracım günaydın

günaydın esra mide yanması bende yok yoksa benim oğlum keloğlanmı hamile kalmadan önce çok çekerdim midemden allaha şükür şu anda bişey yok bakalım böyle devam ederse kel olcak oğlum annemde öyle diyor esmanın aldığı setten bende aldım çokda güzel

günaydın zeynepcim şeker yükleme mi yaptırdın sen de, kaç çıktı sonuçları
dun yaptırdım tatlım 164 cıktı. cuma gunu 100luk 3 saat suren yapılıcak ona gore bı rota cızıcez doktorumla :sinifsinif: senın nasıldı?

zeynep sen de bana yakınsın tarih olarak senin bebeğin kaç g'dı?
canım pzt gıttım 24+4 de 730 gr 31 cm cıkmıstı.

günaydın kızlar evden çıkmadan bi selam vereyim dedim keyifler nasıl????
gunaydın zehracım nasılsın bebısın nasıl?

gunaydın sekerlerr

gunaydınnnn kaydirigubbakcemile2

esra
napıyon gı nasılsın benımde haftam crs donuyo yarın yenı hafta zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…