2010 Şubat Anneleri

Günaydın bayanlar,
dogum fiyatları ile ilgili bilgi veren arkadaşlara teşekkürler. Fiyatlar cok uygun gercekten ama bana cok cok uzak yerler hepsi neyse artık su yolunu bulacak bir şekilde......
Zeynep üzüldüm senin başından gecenlere. Her hamilelik farklı gerçekten. Ben kendimi agır geciriyorum diyorum ama senin sorunlarının hicbirini yaşamadım. Ama sana tavsiyem hep pozitif ol... kendini iyi olduguna inandır. Bol bol dinlen. Yemegine dikkat et bence bu sorunları aşacaksın. Hepimiz icin gecerli.... bence sorunsuz hamilelik yok. sadece anneler bebekler dogunca başlarına gelenleri unutuyorlar.
Bu arada bende 2 hafta önce şeker yüklemesi yaptırdım. 140 cıkması gereken sonuc 157 cıktı. Yüksek tabiki. Doktorum hamurdan şekerden uzak dur. bol meyva ve sebze ye dedi. bende acıkcası kendimi kötü hissetmiyorum. fazla takmadım ama yemegime dikkat ediyorum. Sanırım 1-2 haftaya tekrar baktıracağız şekere. Vucudumuzdaki onca degisiklikten sonra şekerin birazcık oynamasıda bence normal. sonucta hepimiz şimdiye kadar görmedigimiz kilolara geldik.... endişelenmeden bilinçli bir şekilde dikkat etmekten baska caremiz yok.

Son olarak; dün gece korkunc mide yanması yaşadım. ve dün geceden beri acayip bir gaz problemim var. eşimin söyledigine görede acayip bir horlamam varmıs. Bunları yaşayanlar varmı aranızda. Caresi varmı. özellikle mide yanması beni oldürüyor.

Canım ben 66 hamıle kaldım. Suan 78 kıloyum 12 kilo toplam simdiye kdr yanlız benim sadece göbeğim büyüdü.. sekercimmm.sen kac kılo aldınn ki.

Aynı kiloyu almışız işte 12kaydirigubbakcemile3

Aman boşver kim isterse o yapsın hiiç takma. Belki örgü elinden gelmiyordur ya da kafası kaldırmıyordur. O da hazır alır annesi almasa da canları sağolsun ne yapçan.

ızleme öyle şeyler zaten. Bozma moralini sen bu tansiyonla klava:
Kız Fatoş dün gece yağmurdan fırtınadan gök gürültüsü şimşek uyuyamadım. Ne gürültülü bir geceydi duydun mu sen. Salak gibiim bugün:bbo: Hele bir yıldırım düştü saat 3 te eşim tuttu valla yataktan fırladım.

Son düzenleme:

Maşallah bebişine ne kadar büyümüş. Maşallah sana sen hiç büyümemişsinkaydirigubbakcemile5. Senin haftan kaçtı şekercim?

Valla eşim denim de horladığımı söylüyor. Bir kaç gece uyutmamışım onu hatta. Ama sürekliolmuyormuş. Mide yanması eğer yatarken oluyorsa özellikle yastığını yükselt. Vücudunun üst kısmı altından yüksekte kalsın daha rahat edersin.

günaydın arkadaşlar herkes iyi sanırım geçmişe şöle bir göz attımda doktora gidenler gözünüz aydın canlarım bebişler gayet iyi ikizlerimizde iyimiş çok güzel hepimize hayırlı günler olsun inşallahhh

Ya kızlar herkesin bebeği 1 kiloyu geçmiş galiba. Benimki 760g doktor iyi dedi. Nasıl oluyor bu şimdi? Bu kadar fark normal mi?

günaydın herkese dün yoktum inşallah güzel bir gün olmuştur geömişe bakmaya vaktim yok işler birikmiş onları halletmem lazım
pofidi bülbül sevilay gözünüz aydın bebişlerinizi görmüşsünüz
yaren sende güzel haberlerle gel inşallah
ben dün oğlumu görmeye gidecektim ama randevu alamadım gerçi iyide oldu annemler geldi evimi temizlediler bana hiç iş bırakmadılar mis gibi oldu evim birazda dekoru değiştirdik oğlum için
fatoş eminim çok güzeldir bebişinin cicileri annemde bir sürü şey ördü şimdi atkı ve bere başladı hepimiz sağlıkla giydirelim

bugün 27+2 olduk:CüvCüv:

canım maşallah gözün aydın annesi
bendede mide yanması var şurup verdi doktor onu kullanıyorum evet bende horluyomuşum beni üzmeyeceğini bilse kociş ayrı uyur

evet amma yağdı ha delindi kız gök bide geçen gün çok yağdı gündüz ozamanda yıldırım düşmüştü aklım çıkmıştı komşuların televizyonları yanmış kapalıyken benimki açıkken hiç biş olmadıopuyorumnanaktan
sen mevlanadamıydın pazartesi akşamı orda yemeğe davetliydim tam bilmiyom ama doğanlar mıymış ne mevlana

sağol canım darısı başınayerimseniben
seninde güzel haberlerini bekliyoruz

sağol kuşum sende hareketleri hissetmeye basladın artık dimi

günaydın canım hoş geldin nasılsın?

amin canım inşallah

Yok canım Bornova Manavkuyudayım.

Ya kızlar herkesin bebeği 1 kiloyu geçmiş galiba. Benimki 760g doktor iyi dedi. Nasıl oluyor bu şimdi? Bu kadar fark normal mi?

normal canım bide ırsi özellikler etkiliyor bebişleri
benim eşim iri yapılı aileside öyle bende çok minyon sayılmam
eşimde bende 4 kilo doğmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…