2010 Şubat Anneleri

ya düşük tansiyon yüksek kadar tehlikeli değil sanırım ama tansiyon düşünce ani bayılmalar felan oluyo hani evde kimse yokken yada dışarda düşerim başımı çarparım aksibi durum olur diye tedirginim yoksa düşünce direk yatıyorum dinleniyorum biraz zaman geçince toplanıyorum ama yinede çok düzelmiyo tabi en yükseğim 11 diyebilirim

anladım canım keşke benimkide düşse benimde en düşüğüm 9

günaydın kızlar.

fatoşcum senin canın çok sıkılmış bu tansiyon işine, kıyamam sana ya..Sen elinden geleni yapıyorsun canım, bişeycik olmayacak yavruna, korkma. Kendine meşgul olacak başka işler bulsan aslında, örgü gibi falan :hulya: Acayip rahatlatıyo..

zeynep'im inş 2. şeker yüklemesi iyi çıkar canım, grip için doktora gittiğin iyi olmuş kız,rahatlamışsın bile bak. Öyle sakınan göze çöp batar falan diye düşünme, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, azcık daha sabır canım..sıkıntılı bi hamilelik olsa bile sonu çok güzel olcak, bunu düşün bence. Zaten onlar doğupta, kucağımıza alınca, tüm sıkıntıları unutacağız :asigim:

Günaydın kızlaaar.

Yarencim hadi güzel haberlerle gel inşallah. Ne kadar mutlu oluyor insan görecek diye. Ben de Cuma görücem çok heyecanlıyımhihoyyyt

Günaydın kızlar. Ben dün gittim doktora. Her şey yolundaymış. Bebek 760g ve 31,5cm boyunda. Fazla kilo almışım. Dikkat et dedi. Ama acelesi var gibiydi ve keyifsiz gergindi sanki. Canım sıkıldı biraz. Benim gerçek doktorum başka bi hastaneye şef olarak geçip hasta kabulü bırakmıştı. Buna iyi dediler, ama bir buçuk ay sonrasına ancak randevu verdiler ben de arada başka doktora gitmek zorunda kaldım. Sonra bunun için onu bıraktım falan filan. Bu ilk muayenesinde tatlı bi adama benziyordu. Şimdi gerildim biraz. Soracak bir sürü şeyim vardı soramadım. Doktora güvenmek çok önemli. ıyi bi doktor olsa bile güven ve bağ hissetmek istiyor insan öncelikle.

günaydınnnn teyzoşlarrrrr kaydirigubbakcemile2 biz geldikkkkkk.. Dün kontrolumuz vardı bebişlerim maşallah büyümüşler oğluşummmm 1.132 gr kızım tam 1 kılooo zemuszemusşükür Allahıma Yav Artık boylarını göremıyoruz :bbo:yada dr bana söylemiyor laelaelaelaelae suan ikiside uyuyor dün baya yoruldular.. Şimdi kahvaltı yapcaz hepinizi Öpuyoruzzzzz... opuyorumnanaktan

akarahan, denizkızıl, essemayit, srpp
günaydın güzel anneler.. unuttuklarım varsa affedin...

günaydın canım opuyorumnanaktan
herkese günaydın a.s.

günaydın canım sıkma canını bebeğin sağlıklıymış ya kendi doktoruna gidince güzelce sorarsın herşeyini

günaydın canım maşallah yavrularınaa
ikiz ya senin doktorun erken alıcaz felan dedimi hani 7. ayda oluyomuşya ikiizler onu merak ettim

gözün aydın canım maşallah bebeğine...evet doktor gerçekten çok önemli benim dktorum aynı zamanda sanki psikiyatris gibi valla çok güveniyorum...

oy oy maşallah süper yaa kocaman olmuşlar...gözün aydın canım

akarahan, denizkızıl, essemayit, srpp
günaydın güzel anneler.. unuttuklarım varsa affedin...

Günaydın canımopuyorumnanaktan

Canım sıkma canını varsa imkanın başka bir doktor bul. Bak moralini bozma bebeğin iyiymiş.

Ah canım maşallah yavrularına. Kocaman olmuşlar kuzucuklar.
Sen ne kadar kilo aldın canım? Hani ben kendimi ikiz olsa düşünemiyorum dakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…