abowwwww 4-5 ten sonra tatlı yeme mı... ben dun aksam tatlı da yedım yatmadan,meyve de yedım... ondan mı boyle cıktı acep...
ben prs tatlıyı kesıp gıdıyım bakıyım nasıp cıkcak :1shok:
kızlar kacıncı haftaya kadar calısıcaksınız?
Esra saol içerisnde baya bilgili videolar var onlarıda inceledim .
abowwwww 4-5 ten sonra tatlı yeme mı... ben dun aksam tatlı da yedım yatmadan,meyve de yedım... ondan mı boyle cıktı acep...
Esma 29 hafta geç gibi dr a da soramıyorsun.bi özelden geçerken sorsana şeker testi hangi haftalarda yaptırmalıyım diye .testlerin içinde en ucuzu şeker testi. benim gittiğim hastahane 20 tl yapacak.olmadı sen haftaya yaptır elinde hazır bulunsun.sonucu alıncada dr a gösterirsin.
.
amanın kızlar ne azımlısınız masallah 36-37 dıyonuz kız dogurmayın ısyerınde
kızlar doğum sonrası için video... Lazım olucak:)))
kız bebeklerin altı nasıl değiştirilir? - uzman tv
erkek bebeklerin altı nasıl değiştirilir? - uzman tv
herkeze merhaba, ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum grip oldum neyapsam acaba ıhlamur felan içiyorum meyve yiyorum başka neler yapabilirim acaba...
herkeze merhaba, ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum grip oldum neyapsam acaba ıhlamur felan içiyorum meyve yiyorum başka neler yapabilirim acaba...
walla 10 gundur hastayım bugun dktra gıttım sınuzıt mıs meger... kelın ılacı olsa dıcem o durumdayım... cok gecmıs olsun bol sıwı al meyve ye ıhlamur ıc...herkeze merhaba, ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum grip oldum neyapsam acaba ıhlamur felan içiyorum meyve yiyorum başka neler yapabilirim acaba...
gıtmeden oncekı gun yedıklerıme dıkkat edıyım o zaman canım...zeynepcim benimde şekerim 153 çıkmıştı 15 gün sonra tekrar gel dedi ve diyet verdi.
bende aynı senin gibi dr gideceğimin akşamı bir güzel kocaman meyve tabağı yedim.
sonrada 11,30da sabah acıkırım diye 2 dilim kek ve bir bardak süt içtim.haliyle ertesi sabahta şekerim yüksek çıktı.sende dikkat et sebze ağırlıklı ye.meyve yedikten sonrada 1 kase yoğurt yada süt iç canım.
herşey normale döner sen meraklanma emi.
zeynepciiimmm canım kafana takma bak arkadasalr ne güzel aydınlatmıslar bence 2.ci testlerde iyi cıkıcak sen kalbini ferah tut kızını da uzme sakın tamam mı :teselli:
herkese tekrar merhaba amma geçmiş birikmiş yoruldum:bbo:
zeynep canım geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsın şekeride dert etme bir şekilde diyetle hallolur bak kendin ne güzel söylüyorsun neleri atlattın diyetle falan şekeride düzenlersin :1hug:
shıne iyiki doğdun canım eşinle ve bebişinle sağlıklı nice uzun ömürler versin Allahım inş.:Saruboceq:
fatoş tatlım benim drum ramazan bayramında bebiş daha çok büyük olmamasına rağmen gideceğim mesafe baya uzak olduğundan 1saatte bir durun sen yarım saat falan yürü demişti bizde öyle yaptık kendi arabamızla gitiiğimiz için çok şükür sorun çıkmadı sanada arada durun der belki gidersen senin için çok iyi olur ama bebiş doğunca zor olur fırsattan istifade gitmeni isterim inş. sorunsuz gider gelirsin Şeniz
ebruderin geçmiş olsun canım yapılacak çoğu şeyi yapmışsın arkadaşlarında fikirleri süper imkanın varsa dinlen canım gribin en iyi ilaçlarından birisi dinlenmek çünkü
kızlar kacıncı haftaya kadar calısıcaksınız?
dogru soluosunuz kızlar o zamanı dogumdan sonra bebısle gecırmek war bıde...
ben 1 sene sonra calısmaya baslıcam yada en erken 9 ay sonra. madem calısmıyorum barı sutten kesılsn en azından yeterlı anne sutu alsın bebegım...
herkese tekrar merhaba amma geçmiş birikmiş yoruldum:bbo:
zeynep canım geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsın şekeride dert etme bir şekilde diyetle hallolur bak kendin ne güzel söylüyorsun neleri atlattın diyetle falan şekeride düzenlersin :1hug:
shıne iyiki doğdun canım eşinle ve bebişinle sağlıklı nice uzun ömürler versin allahım inş.:saruboceq:
fatoş tatlım benim drum ramazan bayramında bebiş daha çok büyük olmamasına rağmen gideceğim mesafe baya uzak olduğundan 1saatte bir durun sen yarım saat falan yürü demişti bizde öyle yaptık kendi arabamızla gitiiğimiz için çok şükür sorun çıkmadı sanada arada durun der belki gidersen senin için çok iyi olur ama bebiş doğunca zor olur fırsattan istifade gitmeni isterim inş. Sorunsuz gider gelirsin şeniz
ebruderin geçmiş olsun canım yapılacak çoğu şeyi yapmışsın arkadaşlarında fikirleri süper imkanın varsa dinlen canım gribin en iyi ilaçlarından birisi dinlenmek çünkü
hoşgeldin canımmm nasılsın bakalımmm bebişimiz nasıl bugünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?