ellerine saglık inşalla en akın zaman da bende yukarıya cıkıcam cok güzel olmuş:Saruboceq:Hamiş listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2||:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3||:CüvCüv:|xsultanx| | | | |
4||:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5||:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6||:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7||:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat||(5 haftalık) keseyi gördü|
8||:CüvCüv:|zetu|
9||:CüvCüv:|asi|
10||:CüvCüv:|beren35|
Umutlu listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
efet efet efet... bu tablo bi harika... :))
benim hamiş kaldığım kilo 59 ..(((
ya aslında değil, ben son 15 günde aldım 3 kilo :)
ama doktor 59 kilo esas aldı tabi.
ayy cnm yer onu teyzesii yalele cnm kaç tı değerin keseyi görmeye gittiğinde dr beni de çağırdı ama arkadaşlasrım görünmez daha erken dediler ben de o yüzden haftaya gideceğim
yaren ellerine sağlık liste süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkisdelikafaduldenhihoyyyt:
herkese slm kızlar,
ben eğer bir aksilik olmazsa 2010 Şubat annesi olacağım.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın müthiş bişey...Şu anda bebeğim 4 hafta 5 günlük yani çok miniminnacık alkisalkisalkis
cnm benim de duydugum bir sürü hamiş var ama kimse gelmiyo galiba 2010 şubat topicini bilmiyolar duyurmak lazım sengözlerimebaksanab
ayy cnm yaa benim de değerim 541 di cuma günü ben bu hafta gidecekttim ama arkadaşlarım gitme dedi 2000 de görünüyo kese dediler haftaya gidecem kısmetse inş rabbim sevincimizin devamını getirirebru teyzesi, biz kan testi yaptırmadık hiç. :)
Direk, adet günüm geçti, evde idrar testi ile anladık olayı-tam geçen hafta.
1 hafta bekledik. bugün doktora gittik. direk baktık keseyi gördük.
test falan istemedi yani. haftaya bugün yine gidicez... yine alttan muayene ile hem meleğimi görücez hem de kalp atışını duyucaz nasipse.
şekerim fikir senden.. senin fikrine sağlık
herkese slm kızlar,
ben eğer bir aksilik olmazsa 2010 Şubat annesi olacağım.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın müthiş bişey...Şu anda bebeğim 4 hafta 5 günlük yani çok miniminnacık alkisalkisalkis
ebru sana bişey dicem... ama kızma bak.... ok?
yalel inanmıyorum ya, demek kesenin fotoğrafı var. kıskandım ama ben de istiyorum bendee.... :) ya nasıl ultrasondan göremiyo da muayene ile görüyo. ultrasonda ne zaman görünecek bu kese. üff beklemesi çok zor.
kızlar Allah kısmet eder de bebişim sağlıklı olarak dünyaya gelirse, onun bu keseden itibarenki fotoğrafları ile bi site yapmayı düşünüyorum. doğduktan sonra da her gün için bir resim..
ayyyy... hayal kurması bile çok güzell dimi.. eşim şimdiden isim bulmaya çalışıyo..Allah'ım inş kimseyi üzmez, hepimiz sağlıklı bebişler getiririz dünyaya..
ben, ''en erken gebelik belirtileri'' topiğinden hatırlıyorum seni.. aylar öncesinde, çok gülüyordum sana ben :)) hakkatten bak.
diyordumki, yahu daha bacak kadar çocuk bu kız kendisi :) 87 doğumlu çıtır bebek istiyor.. :))