2010 Şubat Anneleri

kızlar emzirme atleti yada sütyeni kullanan yada kullanacak olan var mı???taavsiye edebileceğiniz bi marka var mı???
ya gereksız bısı bende canım. ac gogsunu emzır sutyenıne ne gerek war bosa masraf onun yerıne bebısıme bısı alırım Şeniz

Başardııııım................ Teşekkürler Zeynepb.................kaydirigubbakcemile5

rıca ederım ne demekkk :CüvCüv:

almayı düşünüyor musun peki kullanışlı olur mu acaba?

ben düşünüyorum canım ama marka olarak bakmadım bende daha çalışmayı düşündüğüm için almam şart zeynep kuşum evde rahat olurda çalışanlar ne edecek takmadan çıkılır mı ayıp olur kıss bize şart valla ama bende marka olarak hangisi iyi bilemeyeceğim:kedi:

Merhaba, şu çatı muayenesi nedir? nasıl yapılır? ne zaman yapılır? detaylı bilgi verebilecek kimse var mı?

Merhaba, şu çatı muayenesi nedir? nasıl yapılır? ne zaman yapılır? detaylı bilgi verebilecek kimse var mı?

bı gece acıldekı doktorun gazabına ugrayıp 6.ayımda erkenden catı muayenesı olan bırı olarak bence hıc anlatmıyım zamanı gelınce yasıcaz nasılsa tekrardan... 36.haftadan sonra yapılıyor erken rıskı yoksa tabı...

canlarım ben çok öpüyorum sizleri iyi akşamlar... dikkat edin minişlerime.... Şeniz

canlarım ben çok öpüyorum sizleri iyi akşamlar... dikkat edin minişlerime.... Şeniz

iyi akşamlar canım sende kendine iyi bak ve minik kızına Şenizama senin kız artık bizimkilerin ablası oldu artık dimi göbişine bakınca anladımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…