canım senınle aramızda 2 gun war sat ın 23 mayıs dımı?
escos ben sana yanlış tarh vermişim biliyomusun... acaba bi şansım daha varmı ??? kaydirigubbakcemile3oh be iyi bir öğrenci yetişti.. Kızlar hani puanlar!?? Tickerlara kavuşmamızıı böyle mi kutluyoruz.. Bak yoksa tickersız kalacaktınız hmm..zemuszemusTebrik puanlarımı alıyım... opuyorumnanaktan
bu açılmıyor canım escos yaptı bana ama aklım havada 27 nisan satim mayıs dedim kıza :)))
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;30/st/20100202/dt/7/k/fdc9/preg.pngayy yaa ne mayısı nisanyaa zor olurmu düzeltmesi zor oluyosa kalsın canımya
oh be iyi bir öğrenci yetişti.. Kızlar hani puanlar!?? Tickerlara kavuşmamızıı böyle mi kutluyoruz.. Bak yoksa tickersız kalacaktınız hmm..zemuszemusTebrik puanlarımı alıyım... opuyorumnanaktan
kızlar hangi kısmı kopyalıyosunuz burda?
kızlar hangi kısmı kopyalıyosunuz burda?
daha nekadar çalışcan canım yorma annesi ama sende
merhaba kızlar...öğleden önce işe gelmedim öğleden sonrada doktor randevum vardı yeni geldim testler şeker falan uzun sürdü...
kızım kocaman olmuş teyzeleri 1300gr herşey çok normal şeker,idrar ve kan sonuçlarımızda temiz çıktı...doğum tarihimiz 21 ocağa kaymış bayramdan sonra gel iznini veriyim dedi...
herşey yolunda çok şükür...
selam fıstıklar iyisiniz inşallah biz tetanoz aşımızı vurulduk, bu 2. dozdu. hemşire bir daha vurulmıcaksın dedi. acaba size de aynı şey mi söylendi yoksa 3. doza çağrıldınız mı.. sanki benim kafamda 3. dozu da vurulucam gibi kalmış
evettt olmuş Teşekkür ederim Zeynepciğim ellerine sağlık.
http den .png ye kadarkızlar hangi kısmı kopyalıyosunuz burda?
ayy bu sisin baloncuklu olan süper akarahan da bu baloncukludan yapmış.. çok hoş!!Sağol canım da keşke mümkün olsa
Gülşahçım maşallah kızına yaa kocaman olmuşş
Canım Nisana gün yazdı benim aşı karneme 3. için sağlık ocağındaki hemşire.
Escos süpersin canım sağol. Ben de koydum tickerımı. Ne çok sevindim sanki hediye almış gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?