• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar selam herkese...
akpak canım ne guzel haber bunlar boyle masallah bebegıne
hulen canım cok gecmıs olsun ıs ıcın canını sıkma bende hamılelıgımde cok ıstedıgım bı bankadan ıstedıgım bı pozısyonda teklıf almıstım hayır deyınce ıcım acımıstı ama olsun bebısımden kıymetlımı sankı
shıne tatlım cok gecmıs olsun Rabbım beterınden saklasın... verılmıs sadakanız varmıs gercekten sen yınede doktoruna bı gorun bebegın hareketlenmıs gercı ama olsun ıcın rahat eder...
fatos canım tansıyonun nasıl bugun?
cıcılıbıcılı uzulme ama ya bebegın saglıklı gelsınde varsın eksıklerı sonra tamamlansın.yanında sana yardımcı olan kımse yokmu kı?
atladıgım bıseyler varsa kusura bakmayın kızlar ya herkes ıyıdır umarım?

bugun 24 haftamız bıtıyo yanı doktorumun hesabına gore 6 ayımızı bıtırıyoruz bugunnnn zemuszemus
:nazar: :nazar: :nazar:

merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım sizlere 24 haftalık hamileyim daha önce hamileliğim düşükle sonlandı oyüzden bu hamileliğimde hiç yazmamıştım ama sonunda dayanamadım yine burdayım bukez hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah

burada alttaki cetvelleri nasıl yapıyoduk unutmuşum yardımcı olursanız sevinirim

evet canım benim işler yoğunlaştı bayram üzeri gezen gezene .site yi açıyorum arada okuyorum ama yazamıyorum.sırt ağrılarımda başladı 2 gündür canım ona sıkılıyor ben 34. jhaftaya kadar çalışırım diyordum ama şimdiden uff pofff yapmaya başladım gelmek istemiyorum işe canım çok sıkkın onu düşünüyorum.

benimde 23. haftaya girdim geldi canım.hemde 22. hafta üye olmuştum zaten.geneldede 23-24 hafta gelmiş sanırım herkese ve ben evde yoktum posta kutusuna atmışlar imza falanda almadılar yani.

benimde çok sırt ve ben ağrım var kızlar bide inanılmaz kaburgalarım ağıyo... gece uykum nerdeyse hiç yok uyuyamıyorum ağrılardan nefes darlığından... şimdiden böyle birkaç hafta sonra napıcaz bilmiyorum...
bende 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum ama şartlar inşallah el verir... şimdiden çok zorlanıyorum ben...

bugun 24 haftamız bıtıyo yanı doktorumun hesabına gore 6 ayımızı bıtırıyoruz bugunnnn zemuszemus
:nazar: :nazar: :nazar:

dün serap haftalara göre ayları gösteren bi çizelge bulmuştu canım netten... orda 27-31. hafta arası 7. ay gösteriyodu... ben hala bu hafta hesabını nasıl takip edeceğimi bilmiyorum... c.tesi günü dr. randevum var bende bi soriyim bakim dr. uma ne diycek...

merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım sizlere 24 haftalık hamileyim daha önce hamileliğim düşükle sonlandı oyüzden bu hamileliğimde hiç yazmamıştım ama sonunda dayanamadım yine burdayım bukez hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah

canım hayırlı olsun... rabbim yeni bi mutluluk göndermiş sizlere... hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. aramızada hoşgeldin.... cetvel içinde son adet tarihini ver canım yapalım bişeyler...

walla benım doktor standart hesap yapıyor
1-4 --------- 1
5-8 --------- 2
9-12 ------- 3
13-16------ 4
17-20------ 5
21-24------ 6
25-28------ 7
29-32------ 8
33-36------ 9
37-40------ son donem
9ay 10gündür ve doğum %80 38.i haftada gerçekleşir ve 36.haftadan sonraki dönemde 9.ayım bitti doğumu bekliyorum denir.
benımkıde boyle acıklıyor durumu bnde onun dedıgıne gore takıp edıyorum...

uslu hosgeldın aramıza :1hug:
fatos benımde bogazım sıs bugun canım ızdırap cekıyorum resmen nane lımon mandalına gıbı seylerle atlatmaya calısıyorum :1no2:

aramıza hoşgeldin canım bebişinde hayırlı olsun sağ salim doğmak nasip etsin Rabbim hepimizin bebişlerine inş.:1hug: bende ilk bebeğimi kaybettim ama tesadüfen buraya rastladım bir kere üye oldum artık burdan kopamaz oldum bende yeni sayılırım ama arkadaşlar çok iyiler Şenizemin ol senden onlardan kopamayacaksın sırf buyüzden eve internet aldırdım çalışmadığım zamanlar uzak kalmayayım diye:enbuyukkk::hooray:

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok ay hesabınamı başladınız yine valla ben saldım gittiii

ya kızlar tubıs ıyı bı konuya degındı calısan arkadaslarım ısten ayrıldıgınızda konusamıcazmı bız yaa ewınıze net alın :1hug:

Merhaba kızlar. Dün Adana sıcak sıcak dedik yine bugün yağmur bastırdı. Bi sıcak bi soğuk hasta yapacak bizi bu.

Back