2010 Şubat Anneleri

Günaydın şekerler. Güzel bir gün olsun hepimiz için doktora gideceklerden güzel haberler alalım inşallah.

Bizim moralimiz bozuk biraz oğlumla:çok üzgünüm: 3 haftalık sıkı bir çalışma başlıyor bugün. Bugün yarın akşam 10 a kadar mesai var. Haftaya daha da yoğun olacakmış. Oof of ne zamana kadar dayanabilicem bakalım.

günaydınlar...
AKPAK maşallah canım gözün aydın...
SUMıFER hayırlı haberlerle gel inş..
SRPP desene bayrama kadar yoğun tempoda olcaksın...dikkat et canım yaa

günaydın gülşahcım güa iş yapacam hala oturuyom
srppçım allah kolaylık versin tatlım günaydın

Günaydın Fatoşçum, Gülşahçım sağolun. Zaten çalışmak zor geliyor artık bir an evvel izne çıksak çok iyi olacak.

çalışmak zor geliyo ya ama ben aralığıda çalışıcam belki ocağıda

Günaydın canım. Aralıkta ben de çalışıyorum canım 32. haftam 25 aralıkta doluyor. Ben 37. haftaya kadar çalışırım diyordum yani Ocak sonuna kadar ama bu yoğunluk devam ederse dayanamayabilirim.

ben aralığa ocağa kalırsam yandım...muhasebede yılsonu işlerini bilir mhasebeci arkadaşlar...anamız ağlar resmen..(

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Biz çok kötüyüz .Dün aksam araba ile kaza yaptım.Hava yagmurluydu mıcır varmıs yoldada arabayı kaydırdım çöp tenekesi ile kaldırıma çarptım.Okadar şiddetli çarpmışımki kaldırım taşları bile sökülmüş.Araba haşat vaziyette.4 milyar civarı masraf var gece görüldüğü kadarı ile.Çok panik oldum.Airbag patladı patlayınca dumanlar falan cıktı öldüm sandım.Etkisini hala atlatabilmiş deilim aksam 7:30 dan beri aglıyorum.Bebeğim de cok korkmus olacak kki pek fazla kıpırdamadı .çenemi ve karnımı vurmusum .Birazcık sag tarafımda kasılma var yanımdaki arkadasımda da aynı kasılmalar varmış acaba korkudanmı olduk die düşünüyorum.Allahım bebeğime bişey olmasın başka hiç birsey önemli deil.

Günaydın canım. Aralıkta ben de çalışıyorum canım 32. haftam 25 aralıkta doluyor. Ben 37. haftaya kadar çalışırım diyordum yani Ocak sonuna kadar ama bu yoğunluk devam ederse dayanamayabilirim.

gittiği yere kadar atık ne kadar çalışsak o kadar kardır olmadı izine aryılıcaz inş. sonra ben tamamen bırakıcam işi kısmetse

günaydın tatlım nasılsın ben heycanlıyım yarın şeker yüklemem var dua et yarencimde bari o normal çıksın

Canım dün gece hepimiz için yasin okumuştum, kabul olur inş. Bunun sebebine de inşallah Allah'ın izniyle şeker yüklemesinden iyi sonuçlarla gelirsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Dualarımızı kabul etsin.

Allah kolaylık versin canım. Fazla yorma kendini..

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş daha kötüsünden
doktora görünmedinmi bebek için
o andaki korkudan olabilir ama sen bi usg gir emin olmak için bence

aa çok geçmiş olsun canım yaa...allah korumuş...doktora gitsen keşke bugün bi..

günaydın kızlar opuyorumnanaktan burda dünden beri durmak bilmeyen bir yağmur var hava iyice soğudu

Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun:Saruboceq: Doktora gittin mi baktılar mı bebeğine?

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. bebişine bişey olmamıştır ama sen bi druna görün bencede

:1shok: onunla geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun. Hemen sadaka verin..Bebeğin sen korkuğun için kıpırdamıyordur, bi doktora git istersen, bebeğini gördüğünde üzerindeki olumsuz havadan da daha kolay kurtulursun inş. tekrar tekrar geçmiş olsun..

Günaydın kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız teyzeleri ...

SHINE çok geçmiş olsun canım benım Allah beterınden korusun ...

Teyzosları dün oğluşuma bebek arabası aldık bakın bakalım begenecekmısınız?

Eklentiler

• $yl4qvf1rodxcowbrku1d.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…