• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş daha kötüsünden
doktora görünmedinmi bebek için
o andaki korkudan olabilir ama sen bi usg gir emin olmak için bence

aa çok geçmiş olsun canım yaa...allah korumuş...doktora gitsen keşke bugün bi..

Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun:Saruboceq: Doktora gittin mi baktılar mı bebeğine?

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. bebişine bişey olmamıştır ama sen bi druna görün bencede

:1shok: onunla geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun. Hemen sadaka verin..Bebeğin sen korkuğun için kıpırdamıyordur, bi doktora git istersen, bebeğini gördüğünde üzerindeki olumsuz havadan da daha kolay kurtulursun inş. tekrar tekrar geçmiş olsun..

:nazar:
Günaydın kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız teyzeleri ...

SHINE çok geçmiş olsun canım benım Allah beterınden korusun ...

Teyzosları dün oğluşuma bebek arabası aldık bakın bakalım begenecekmısınız?

Hepiniz sağolun kızlar allah razı olsun.Doktora gitmeye korkuyorum ya olumsuz birşey söylerse diye.Ama birazdan gidicem inşallah birşey yoktur kuzumda.

Güle güle kullansın oğluşun canım çok güzelmiş.

Güle güle kullansın oğluşun canım çok güzelmiş.

ÖZLEM çok beğendim güle güle kullanın...bebişinde içinde gülücükler atarak gezsin inş...

Teşekkür ederiz teyzeleri daha gelmedi mavisi yoktu sipariş verdiler biz kırmızısını gördük çok beğendik çokda kullanışlı ve fiyatıda diğer arabalara göre bize çok uygun geldi kacırmayalım dedik bayb2go nun ürünü ..

shıne canım çok geçmiş olsun korkudan olmuştur ama sen yinede ultrasona gir için rahat eder :1hug:

özlemcim cok güzel miş bebişinin arabası oto koltuguyla birmi aldınız ? Nekadar verdiniz ?

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Biz çok kötüyüz .Dün aksam araba ile kaza yaptım.Hava yagmurluydu mıcır varmıs yoldada arabayı kaydırdım çöp tenekesi ile kaldırıma çarptım.Okadar şiddetli çarpmışımki kaldırım taşları bile sökülmüş.Araba haşat vaziyette.4 milyar civarı masraf var gece görüldüğü kadarı ile.Çok panik oldum.Airbag patladı patlayınca dumanlar falan cıktı öldüm sandım.Etkisini hala atlatabilmiş deilim aksam 7:30 dan beri aglıyorum.Bebeğim de cok korkmus olacak kki pek fazla kıpırdamadı .çenemi ve karnımı vurmusum .Birazcık sag tarafımda kasılma var yanımdaki arkadasımda da aynı kasılmalar varmış acaba korkudanmı olduk die düşünüyorum.Allahım bebeğime bişey olmasın başka hiç birsey önemli deil.
canım çok geçmiş olsun allah korumuş ya sadaka ver canım bencede görün doktora korkmuştur yavrum ondan kıpırdamıyodur
Canım dün gece hepimiz için yasin okumuştum, kabul olur inş. Bunun sebebine de inşallah Allah'ın izniyle şeker yüklemesinden iyi sonuçlarla gelirsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Dualarımızı kabul etsin.

Allah kolaylık versin canım. Fazla yorma kendini..:(
aminnnnnnnnnnnnn allah razı olsun canım benim

çok güzel ay gibi parlayacak onun içinde

çok güzelmiş canım güle güle kullansın oğluşun....

merhaba kızlar
bugün sabah kalktığımda sütyenimde sarı bir leke gördüm. galiba artık anneliğe hazırlanıyorum ve sütüm oluyor opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: çok mutlu oldum :lepi:
bugün doktora gittik minik kızımızı gördük. 666 gram olmuş miniğimiz teyzeleri sırnaşık şey haftasıyla uyumlu ve gayet sağlıklı görünüyor. suyu bol. çok hareketli bi de yüzünü elleriyle kapatmış göstermedi bize yayamasss
ooo çok mutluyum. çok şükür

Gözün aydın canım... Allah sağlıkla doğumlarımızı nasip etsin inşallah...

günaydın tatlım nasılsın ben heycanlıyım yarın şeker yüklemem var dua et yarencimde bari o normal çıksın

Canım işallah iyi sonuçlarla gelirsin. Heyecan yapma. Heyecan yaparsan yüksek çıkabilir...

Günaydın şekerler. Güzel bir gün olsun hepimiz için doktora gideceklerden güzel haberler alalım inşallah.
Bizim moralimiz bozuk biraz oğlumla:çok üzgünüm: 3 haftalık sıkı bir çalışma başlıyor bugün. Bugün yarın akşam 10 a kadar mesai var. Haftaya daha da yoğun olacakmış. Oof of ne zamana kadar dayanabilicem bakalım.

Canım kolay gelsin....Allah yardımcın olsun. Fazla yormamaya çalış kendini....

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Biz çok kötüyüz .Dün aksam araba ile kaza yaptım.Hava yagmurluydu mıcır varmıs yoldada arabayı kaydırdım çöp tenekesi ile kaldırıma çarptım.Okadar şiddetli çarpmışımki kaldırım taşları bile sökülmüş.Araba haşat vaziyette.4 milyar civarı masraf var gece görüldüğü kadarı ile.Çok panik oldum.Airbag patladı patlayınca dumanlar falan cıktı öldüm sandım.Etkisini hala atlatabilmiş deilim aksam 7:30 dan beri aglıyorum.Bebeğim de cok korkmus olacak kki pek fazla kıpırdamadı .çenemi ve karnımı vurmusum .Birazcık sag tarafımda kasılma var yanımdaki arkadasımda da aynı kasılmalar varmış acaba korkudanmı olduk die düşünüyorum.Allahım bebeğime bişey olmasın başka hiç birsey önemli deil.

Canım Çok geçmiş olsun.Çok üzüldüm. Doktora git bence de. Böyle aklında kalmasındansa...

Canım dün gece hepimiz için yasin okumuştum, kabul olur inş. Bunun sebebine de inşallah Allah'ın izniyle şeker yüklemesinden iyi sonuçlarla gelirsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Dualarımızı kabul etsin.

Allah Kabul etsin canım. Dualarımızı kabul etsin

Güle güle kulllanın çok güzelmiş...

Günaydın arkadaşlar...Herkes iyidir umarım.Kızlar eskilerde de sormuştum..Ama görülmedi herhalde. Doğum izninde sigorta ödeniyo mu.Muhasebeci arkadaşlar cevap verebilirlerse çok sevinirim...

özlemcim cok güzel miş bebişinin arabası oto koltuguyla birmi aldınız ? Nekadar verdiniz ?

Shıne çok geçmiş olsun canııım ay valla çok üzüldüm tabi sen korkunca bebişte gerildi bebeğimmm Allah korumuş sizi:Saruboceq:

Kaça aldınız Özlemcim?

420 tl canım oto koltugu ıle beraber özelliklerinide yazıyım size;

Geniş iç hacim
3 pozisyonlu yatabilme
Kullanışlı büyük sepet
5 nokta emniyet kemeri
Tek elle kapanabilme
Ayak örtüsü
Arka fren
Katlandığında dik durma
Ebeveyn tepsisi
Ön tepsi
Ön tekerlek süspansiyon
360 derece dönebilen ön tekerlek
Ayarlanabilen ayak koyma yeri
Alüminyum kasa oto koltuğu özellikli ana kucağı

Günaydın arkadaşlar...Herkes iyidir umarım.Kızlar eskilerde de sormuştum..Ama görülmedi herhalde. Doğum izninde sigorta ödeniyo mu.Muhasebeci arkadaşlar cevap verebilirlerse çok sevinirim...

Günaydın canım. Ben muhasebeci değilim ama raporlu olduğun dönem sigorta ödenmediğini biliyorum.

çok güselllllllll hayırlı olsun opuyorumnanaktan

Fiyatı da iyiymiş Özlemcim güle güle kullansın kuzucuğun. Biz birkaç yere baktık 550 den ucuzunu göremedim ben de böyle ikili istiyorum.

Back