Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iyi çok şükür minişim. Tekmeleyip duruyo.Yazılı okumaktan hoşlanmadı sıpa :)))
Merhaba Ebru.İyi akşamalr.Ben Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım. 50 grlık şeker yüklemesi için 20 tl aldılar.Muayene için ücret ödedik tabi...42 tl
Sumifer merhaba canım.İnşallah iyi haberlerle gelirsin.Sitede bakım var sanıyordum ben.Ne saldırısı
merhaba kızlar
bugün sabah kalktığımda sütyenimde sarı bir leke gördüm. galiba artık anneliğe hazırlanıyorum ve sütüm oluyor opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: çok mutlu oldum :lepi:
bugün doktora gittik minik kızımızı gördük. 666 gram olmuş miniğimiz teyzeleri sırnaşık şey haftasıyla uyumlu ve gayet sağlıklı görünüyor. suyu bol. çok hareketli bi de yüzünü elleriyle kapatmış göstermedi bize yayamasss
ooo çok mutluyum. çok şükür
merhaba kızlar
bugün sabah kalktığımda sütyenimde sarı bir leke gördüm. galiba artık anneliğe hazırlanıyorum ve sütüm oluyor opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: çok mutlu oldum :lepi:
bugün doktora gittik minik kızımızı gördük. 666 gram olmuş miniğimiz teyzeleri sırnaşık şey haftasıyla uyumlu ve gayet sağlıklı görünüyor. suyu bol. çok hareketli bi de yüzünü elleriyle kapatmış göstermedi bize yayamasss
ooo çok mutluyum. çok şükür