• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

shıne canım çok geçmiş olsun korkudan olmuştur ama sen yinede ultrasona gir için rahat eder :1hug:

shine geçmiş olsun canım ,allah korumuş, bencede bir doktora git istersen ....

canım çok geçmiş olsun allah korumuş ya sadaka ver canım bencede görün doktora korkmuştur yavrum ondan kıpırdamıyodur

aminnnnnnnnnnnnn allah razı olsun canım benim

çok güzel ay gibi parlayacak onun içinde

Gözün aydın canım... Allah sağlıkla doğumlarımızı nasip etsin inşallah...

Canım işallah iyi sonuçlarla gelirsin. Heyecan yapma. Heyecan yaparsan yüksek çıkabilir...

Canım kolay gelsin....Allah yardımcın olsun. Fazla yormamaya çalış kendini....

Canım Çok geçmiş olsun.Çok üzüldüm. Doktora git bence de. Böyle aklında kalmasındansa...

Allah Kabul etsin canım. Dualarımızı kabul etsin

Güle güle kulllanın çok güzelmiş...

Sağolun kızlar oğluşum kıpırdadı kızlar biraz önce çikolatalı ekmek yedik :) kıpırdadı tekmeledi annecim merak etme iyiyim diyo heralde kuzum.Allahım şükürler olsun sana .Hayatta ondan önemli hiç birşey yok .Allahım hepimizin yavrularını sag salim kucagımıza almayı nasip etsin.
Artık yasamanın kıymetini daha iyi biliyorum.Allah kimseye böyle bişey vermesin.Allah korusun orada ya ölseydim .Bebeğimi yasatabilirlermiydiki .
Alllahm sana şükürler olsun .

Günaydın kızlar a.s. nasılsınız

Shine çok geçmiş olsun Allah korumuş seni ve bebeğini...

Özlemcim bebeğinin arabası çok güzel güle güle iyi günlerde kullanırsın inş.

Ya bende çilekten sindy bebek kız odası takımı var peri kızı odası gibi pembe ay çok güsel yaa eşime alalım diyorum yoook şubattan sora diyo şimdilik sadece beşik alcaz diyo üf yaaa:umursamaz:

Shıne çok geçmiş olsun canııım ay valla çok üzüldüm tabi sen korkunca bebişte gerildi bebeğimmm Allah korumuş sizi:Saruboceq:
Saol canm .Ama kıpırdadı biraz önce şükür olsun.Yinede gidecegim biraz sonra doktora.
420 tl canım oto koltugu ıle beraber özelliklerinide yazıyım size;

Geniş iç hacim
3 pozisyonlu yatabilme
Kullanışlı büyük sepet
5 nokta emniyet kemeri
Tek elle kapanabilme
Ayak örtüsü
Arka fren
Katlandığında dik durma
Ebeveyn tepsisi
Ön tepsi
Ön tekerlek süspansiyon
360 derece dönebilen ön tekerlek
Ayarlanabilen ayak koyma yeri
Alüminyum kasa oto koltuğu özellikli ana kucağı
Cok iyimiş canm Allah güle güle kulllanmak nasip etsin .Bebişin içinde mısıl mışıl uyusun inşallah.
2 Taraflı kulanabilme özelliğide varmı acaba.Ona cok önem veriyorum ben .Bebeği ordan oraya cevirmektense hemen kolunu diğer tarafa gecirmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar...Herkes iyidir umarım.Kızlar eskilerde de sormuştum..Ama görülmedi herhalde. Doğum izninde sigorta ödeniyo mu.Muhasebeci arkadaşlar cevap verebilirlerse çok sevinirim...

canım işveren bize doğum izni aldığımız dönemde maaş ödemek zorunda olmadığı için sigortamızı yatırmakla da yükümlü değil valla bizim birde özel sektör sigortayı yatırmazlar ama sen memur sayılıyorsan farklı olabilir mi bilemem senide yanıltma istemem oyüzden

Saol canm .Ama kıpırdadı biraz önce şükür olsun.Yinede gidecegim biraz sonra doktora.

Cok iyimiş canm Allah güle güle kulllanmak nasip etsin .Bebişin içinde mısıl mışıl uyusun inşallah.
2 Taraflı kulanabilme özelliğide varmı acaba.Ona cok önem veriyorum ben .Bebeği ordan oraya cevirmektense hemen kolunu diğer tarafa gecirmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bişi olmaz tabikide Allahın izniyleee git güselim git dahada rahatlarsın .......

Fiyatı da iyiymiş Özlemcim güle güle kullansın kuzucuğun. Biz birkaç yere baktık 550 den ucuzunu göremedim ben de böyle ikili istiyorum.

çok güselllllllll hayırlı olsun opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar a.s. nasılsınız

Shine çok geçmiş olsun Allah korumuş seni ve bebeğini...

Özlemcim bebeğinin arabası çok güzel güle güle iyi günlerde kullanırsın inş.

Arkadaşlar çok teşekkür ederiz...Bizde çok araştırdık çok baktık ama 550-600 den asagıya bulamıyorduk ve ben bunu ınternette sitesinde gördüm çok hoşuma gitti hemen izmitte satan yerleri aradım buldum dün akşam eşimle gittik ikisi birlikte travel sistem 420 TL üstelik kredi kartına taksitle peşinde dahada ucuz ve çok saglam görünüyor konforlu yani isterseniz sitedende bir bakın ürünlere arkad

Günaydın Canlarım...
Shıne çok geçmiş olsun canım bebeğind senin sesini duydu bak üzülme diye ses verdi.. Ama mutlaka git doktora. oynadı diye gitmemezlik yapma.. Allah birdaha göstermesin..

Özlem.. Güle güle Kulanın canım arabanızı.. ben 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum..ama senin ki çok güzelmiş..

günaydın kızlar geçmiş anca bitti maşallah döktürmüşünüz yine.....

merhaba kızlar
bugün sabah kalktığımda sütyenimde sarı bir leke gördüm. galiba artık anneliğe hazırlanıyorum ve sütüm oluyor opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: çok mutlu oldum :lepi:
bugün doktora gittik minik kızımızı gördük. 666 gram olmuş miniğimiz teyzeleri sırnaşık şey haftasıyla uyumlu ve gayet sağlıklı görünüyor. suyu bol. çok hareketli bi de yüzünü elleriyle kapatmış göstermedi bize yayamasss
ooo çok mutluyum. çok şükür

gözün aydın canım maşallah minişine... hep böyle saklıklı haberlerini almayı nasip etsin rabbim...

Günaydın şekerler. Güzel bir gün olsun hepimiz için doktora gideceklerden güzel haberler alalım inşallah.
Bizim moralimiz bozuk biraz oğlumla:çok üzgünüm: 3 haftalık sıkı bir çalışma başlıyor bugün. Bugün yarın akşam 10 a kadar mesai var. Haftaya daha da yoğun olacakmış. Oof of ne zamana kadar dayanabilicem bakalım.

Allah yardımcın olsun canım ben walla 17:30 iple çekiyorum seni düşünemiyorum bile... e sen hamilesin ya istisna yapamıyolar mı sana... diğerleri kalsın bişey demem ama seni niye tutuyolar o saatlere kadar....

valla ben bayramdan sonra gelmicem artık :hulya::hulya:

çalışmak zor geliyo ya ama ben aralığıda çalışıcam belki ocağıda

Günaydın canım. Aralıkta ben de çalışıyorum canım 32. haftam 25 aralıkta doluyor. Ben 37. haftaya kadar çalışırım diyordum yani Ocak sonuna kadar ama bu yoğunluk devam ederse dayanamayabilirim.

aynen kızlar bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa... meleğimle doğumdan sonra ne kadar kalabilirsem o kadar iyi... aralığın 2 sinde 32. haftamız doluyo... ocağın 6 sındada 37. haftamız doluyo yılbaşından sonra 1 hafta daha çalışır çıkarım izne... yani plan bu ne kadar uygulayabiliriz şu an bilmiyorum...

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Biz çok kötüyüz .Dün aksam araba ile kaza yaptım.Hava yagmurluydu mıcır varmıs yoldada arabayı kaydırdım çöp tenekesi ile kaldırıma çarptım.Okadar şiddetli çarpmışımki kaldırım taşları bile sökülmüş.Araba haşat vaziyette.4 milyar civarı masraf var gece görüldüğü kadarı ile.Çok panik oldum.Airbag patladı patlayınca dumanlar falan cıktı öldüm sandım.Etkisini hala atlatabilmiş deilim aksam 7:30 dan beri aglıyorum.Bebeğim de cok korkmus olacak kki pek fazla kıpırdamadı .çenemi ve karnımı vurmusum .Birazcık sag tarafımda kasılma var yanımdaki arkadasımda da aynı kasılmalar varmış acaba korkudanmı olduk die düşünüyorum.Allahım bebeğime bişey olmasın başka hiç birsey önemli deil.

ah canım çok geçmiş olsun... çok üzüldüm ya Allahın izniyle miniğine bişey olduğunu sanmıyorum herhangi bi su gelmesi yada kanama yoksa sorun yok... ama tabiki mutlaka dr. görün bence... arabadaki hasar içinde Allah ödeme kolaylığı versin canım tam masraflar zaten artmışken buda tuz biber olmuş... neyse sizlere bişey olmadı ya Allah beterinden korusun canım...

:nazar:Günaydın kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız teyzeleri ...
Teyzosları dün oğluşuma bebek arabası aldık bakın bakalım begenecekmısınız?

canım çok güzelmiş Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... oğlunla arabasına atlar bol bol gezersiniz inşallah...

Hepiniz sağolun kızlar allah razı olsun.Doktora gitmeye korkuyorum ya olumsuz birşey söylerse diye.Ama birazdan gidicem inşallah birşey yoktur kuzumda.

canım bunda korkucak bişey yok... sonuçta onun sağlığı için gidiyosun yapılması gereken bişey varsa erken yapılsın... ki Allahın izniyle ciddi bişey olsa zaten sen hissederdin canım...

Günayın Esracım. Ne istisnası canım benim, unutmuşlar benim durumu. Aralık ayında ıstanbula gitme planı yapmışlar. 2-3 hafta orda kalınacakmış. Dedim ben o zaman 8. aya girmiş olucam doktor izin vermez uçağa binemem. Şimdi düşünüyorlar seni ıstanbula götürmemiz lazım bir şekilde nasıl yapabiliriz diye. Ben bi de otellerde yapamam o durumda. Normal zamanda yoğun tempoya alışığız ama şimdi yoruluyorum bakalım yapabildiğim kadar.

Günayın Esracım. Ne istisnası canım benim, unutmuşlar benim durumu. Aralık ayında İstanbula gitme planı yapmışlar. 2-3 hafta orda kalınacakmış. Dedim ben o zaman 8. aya girmiş olucam doktor izin vermez uçağa binemem. Şimdi düşünüyorlar seni İstanbula götürmemiz lazım bir şekilde nasıl yapabiliriz diye. Ben bi de otellerde yapamam o durumda. Normal zamanda yoğun tempoya alışığız ama şimdi yoruluyorum bakalım yapabildiğim kadar.

Allah kolaylık versin canım ben oturduğum yerde yoruluyorum zor oluyor gerçekten çalışmak gitgide benim bile drum bayramda arabayla gitmeme sürekli mola verin dedi
sen birde 8aylık olucan Allah korusun uçakla falan yolculuk daha zor olur aman ya el işi ne kadar zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Biz çok kötüyüz .Dün aksam araba ile kaza yaptım.Hava yagmurluydu mıcır varmıs yoldada arabayı kaydırdım çöp tenekesi ile kaldırıma çarptım.Okadar şiddetli çarpmışımki kaldırım taşları bile sökülmüş.Araba haşat vaziyette.4 milyar civarı masraf var gece görüldüğü kadarı ile.Çok panik oldum.Airbag patladı patlayınca dumanlar falan cıktı öldüm sandım.Etkisini hala atlatabilmiş deilim aksam 7:30 dan beri aglıyorum.Bebeğim de cok korkmus olacak kki pek fazla kıpırdamadı .çenemi ve karnımı vurmusum .Birazcık sag tarafımda kasılma var yanımdaki arkadasımda da aynı kasılmalar varmış acaba korkudanmı olduk die düşünüyorum.Allahım bebeğime bişey olmasın başka hiç birsey önemli deil.
çok çok geçmiş olsun cnm allah beterınden korumuş ama yinede doktor kontrolüne gitmelisin için rahat eder
gözünaydın cicili valla çok sevindim hadi bakalım zamanında doğurcan işallah kıss:lepi:
ayy inş. canım yha hakkımızda hayırlısı olsun inş.
:nazar:
Günaydın kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız teyzeleri ...

SHINE çok geçmiş olsun canım benım Allah beterınden korusun ...

Teyzosları dün oğluşuma bebek arabası aldık bakın bakalım begenecekmısınız?

hayırlı ugurlu olsun canım alah içini doldursun çok güzel gerçekten

kızlar annem aradı milupadan paketim gelmiş sonunda...:))) annemin adresi vermiştim sağlam olsun diye..hehehe

günaydınlar kızlar huzurlu saglıklı bebişlerle mutlu günler diliyorum hepinizea.s.

yha kızlar ben bebiş için pek fazla bişi alammıştım 7. aydan sonra başlarım diye ama şimdide evde istirahat etmem gerek alışveriş işini nasıl yapacam bilmiyorum benımkı heran gelebilir oyüzden çantamıda hazırlıyacam ama herşey eksik daha benım pijamam bile yok off :bbo:
demekkı alışveriş işini çok fazla bekletemmek gerek aman siz siz olun acil olan şeylerinizi tamamlayın sonra ne çıkacagı belli olmuyor:tomato:

Esracım Günaydın nerede çalışıyosun sen?

Benimde iş durumum can sıkıcı hale geliyor.. Şirketimiz taşınıyor osmanbeye evime servisle 15 dk olan yolum 2 saate çıkıyor.bebek olduktan sonra.. gidip gelmek çok sorun olacak.. evime yakın olmasını istiyorum çünkü işimin.. bakalım doğum izninden sonra bende gelmem herhalde

günaydın kızlar
shıne geçmiş olsun allah korumuş canım bebişde hareket etmiş oda iyi demekki ama sen genede dra görün canım
özlemcim bebek arabanız çok güzelmiş güle güle kullanın biz bebeişkom 4-5 aylık olunca alalım diyoruz ama fikir açısından iyi oldu hoşuma gitti arabanız

Back