2010 Şubat Anneleri

canlarım merhaba nasılsınız ben ikinci tetonozu da vurdurdum dun cok sukur hıç agrı hıssetmedım yarında randevum var baska bı doktora gıdecm inş. hersey yolunda olur

hadi gözün aydın canım.darısı bize artık.ilk aşıda 2 gün kolum ağrımıştı üstüne yatamamıştım.haftaya pazarteside ben 2.aşımı olucam.nasıl ağrı oldumu bu seferde umarım olmaz...

sumifer ve fatoş teyzeleri sağolun...
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
yarın da artık sumifer teyzesinin oğlunun haberlerini alırız opuyorumnanaktan

amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz.
bizim uykumuz geldi fatoş teyzesi.yatmaya hazırlanalım yavaş yavaş.
görüşürüz öptük seni oğluşumla.:1hug:

iyi geceler kızlar yaww sizin hızınıza yetişmek çok zor ki yetişemiyorumda bende iş yerinde olsam pc başındna takip kolay olur akşamdan akşama geçince pc başına yetişmek ozr oluyo biraz
naber nasılsınız güzel anneler ve güzel bebeklerrr biz iyiyiz bizde hala kızımıza isim bulamadık benimde aklıma hep erkek ismi geliyo kız ismi gelmiyo hiç ama aras güzel isim canım koyabilirsin bencede sizde bana kız ismi tavsiye edin benimşimdiye kadar düşündükleirm zuhal zülal birde ekin babasıda melek canan diyo sizce bu isimler nasıl yada bana isim tavsiye edermisinizzzz

fatoş canım bu arada senin ciclerine baktım çok güzeller yawwww güzel günlerde giyinmeyi nasip eyleisn rabbim profile nasıl resim ekşyonuz kızlar yawww bende cicileirmi koysam oraya

gözünaydın cicili valla çok sevindim hadi bakalım zamanında doğurcan işallah kıss:lepi:

fatoş canım bu arada senin ciclerine baktım çok güzeller yawwww güzel günlerde giyinmeyi nasip eyleisn rabbim profile nasıl resim ekşyonuz kızlar yawww bende cicileirmi koysam oraya

teşekkür ederiz teyzesi canım albüm ekle dedim ordan ekledim valla ben tabi önce fotorafları çektim bilgisayar kamerasından evet aras ismini düşünüyoruz bakalım

günaydın şubat melekleri ve annişleri nasılsınız haftanın ortasından hepiciğinize benden ve oğluşumdan kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooocaman öpücükŞeniz

siz gelene kadar ben temizlik yapım bari hiçte canım istemiyo ama acaip tembelleştim yav ne yapayım yoruluyommmmmmmmmm başladın mı geliyoda bi başlasam hadi çabuk gelin yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…