2010 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım kıyamam ya cimciye bak nasılda annesini düşünüyoopuyorumnanaktanr Allahım sağlık sıhhat versin tüm herkese:Saruboceq:

slmlar kızlar hasta olan arklar çok çok geçiş olsun benimde kırgınlıgım var biraz ondan igremiyorum pek bi slm verim dedim dikkat edın kendınıze ve bebışlere allaha emanet olun:kedi::kedi:

canım sende dikkat et kendine hele sen yataktan çıkmalmaz: bence senin yorulmaman lazım çünkü bol bol istirahat etmen gerekiyor

aykızz kurbiş selam kızlar
aykız tatlım çok geçmiş olsun site malum görememişim rahatsız olduğunu

valla görmedim canım.. yoksa neden cvp yazmayım..
evet perşembe günü kontrolümüz var.. bakalım hayırlısı inşallah

Slm kızlar nasılsınız hasta olanlar geÇmıŞ olsun herkese geÇmıŞe az bı gÖz attımda yaramazlık yok demı baŞka ÇakırgÖzlÜden haberı olan varmı canlarımm

aykızz kurbiş selam kızlar
aykız tatlım çok geçmiş olsun site malum görememişim rahatsız olduğunu

Saol canim grip olmustum ama geçti sonunda
bizim burdada havalar çok sogudu artik hergün yagmur soguk hasta olmamak elde degil

benim ki sağda demekki kişiden kişiye değişiyor bu durum.. yada ben sağda olduğunu hissediyorum:)

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

KIZLAR BÖLE BıŞEY BULDUM AMA NE KADAR DOĞRUDUR BıLMıYORUMMM

Valla ben en baŞtan berı sol yumurtalıĞımda hıssetmıŞtım hala solumda tabı kaÇ kere dÖnÜyodur o dahaa

Kisiden kisiye degisiyo bide bebisler çok harekliler dönüp duruyolar
benim bazen karnim sekilden sekile giriyo disardan bakinca yer degistiriyo bebisim

tuğbacım haftamızla ilgilidir.. ama ben ne zaman doktora gitsem hep sağda eminmisiniz sürekli yer değiştirdiği konusunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…