günaydın Zeynepciğim,
evet çok soğudu ben açtım doğalgazı valla yapacak birşey yok hasta olmaktansa çok zam geldi ama sağlık olsun diyeceğiz petekleri az açıp ufo yakıyorum birde Şubatta cayır cayır yakacağımız için idare ederiz diyordum ama havalar soğuyunca evdeki hesap çarşıya uymuyor.
yok canım hala gecmedı gıdıp o testı yaptırmam lazım ama ondada azcık elektrık verıyolarmıs vucuduna sınır ıletım testı dıye bısey... doktora sordum bı sakıncası yok dedı ama ben korkumdan gıdemıyorum boyle cekıyorum... gecelerı daha cekılmez oluyo kolum agrıyo resmen uzerıne yatınca kac kez uyanıyorum :çok üzgünüm:
zeynepçim boş ver yaptırma çoğumuzda var demekki hamilelikten bende de var hemde bayağı yani uyuşuyo kansızlıktanda oluyomuş
escoscum yüksek canım hala tansiyonum ne olur dua edin bu tansiyon beni çok korkutuyo
EMG çekecekler o zaman sana sinir sıkışmasımı var onu ölçeceklerdir ama öyle elektrik gibi olmuyormuş çok hafif hissediyomuşsun yani.eşim ameliyat oldu sinir sıkışmasında ondan biliyorum.
yani, atatürk caddesi- gazipaşa ve çevresi. CADIARZU sonra çakmak caddesi (yan yana çok mağaza var) ve ara sokakları. küçük saat falan da var da, oralarda kaliteli bişey bulamazsın.
haklısın canım walla hıc rıske gırmeyım...
kızlar bana bı akıl werın ya ogleden sonra 2-3 gıbı ılkokuldan bı arkadasım gelcek hem hastanede bebek hemsıresı bana bıssuru egıtım cdsı falan getırıyomusss zemuszemus
ama ben hıcbısey yapmadım ya caya gelır heralde hazır bıseyler alıyım dıyorum dısardan. bızım fırında bozuk servıse gıttı ondan bısey hazırlayamadım dogru duzgun napıyım ben sımdı ne alıyım ne ıkram edıyım ıcımde hıc rahat etmıyo bole uyuz oldum kendı kendıme burda
Zeynep,burcu,escosserap,camdankalp çok tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :
uyku arkadası
bu da eğitici kitabı oglumun :)
serap al işte annende kocam gibi rüzgar ona göre bi nesne ismi bilgisayar isminden hiçbi farkı yokmuşkaydirigubbakcemile3
canım kısır yap hemen kolay olur dısarıdan pogaca,kek veya pide tarzı bisey al tamam iste..
haklısın canım walla hıc rıske gırmeyım...
kızlar bana bı akıl werın ya ogleden sonra 2-3 gıbı ılkokuldan bı arkadasım gelcek hem hastanede bebek hemsıresı bana bıssuru egıtım cdsı falan getırıyomusss zemuszemus
ama ben hıcbısey yapmadım ya caya gelır heralde hazır bıseyler alıyım dıyorum dısardan. bızım fırında bozuk servıse gıttı ondan bısey hazırlayamadım dogru duzgun napıyım ben sımdı ne alıyım ne ıkram edıyım ıcımde hıc rahat etmıyo bole uyuz oldum kendı kendıme burda
Bilgisayar olsun o zaman de sen de:roflol::roflol:
Valla ben Toprak, Ateş ve Berkin simlerini söyledim. Gerisine karışmıyorum kendin bul dedim artık çocuk doğuncaya bulur inş bi tane kaydirigubbakcemile3
Zeynep,burcu,escosserap,camdankalp çok tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :
çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsinbenimkide beni kızdırdı bebişe beşik yaptırcam diyordu anasıgil özençsiz onlardan huy kaptı galiba şimdi onuda yaptırmıcam diyor çocuğu olacak o arabayı değiştimekten bahsediyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birgün çok fena patlayacağım onunda kafasını gözünü patlatacağım zaten annesigilede uyuz olmaya başladım iyice dellendim klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?