• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ıyı aksamlar kızlar keyıfler yerınde sınemaya gıdenler alısverıse gıdenler oooo maşallah bakalım bende ışten geldım mutfaga gırdım yemeklerımı yaptım kocişimi bekliyorum çınarımlasositososito

ozlem cnm simdiden afiyet olsun size biz yedik ise giti benim esim teyzesi yeni cicilerimize bi bak bakalim beyenicen mi mevlut takimi aldim kızlarda sapkali ama patigi yok ona guzel patik bakmam lazim

ıyı aksamlar kızlar keyıfler yerınde sınemaya gıdenler alısverıse gıdenler oooo maşallah bakalım bende ışten geldım mutfaga gırdım yemeklerımı yaptım kocişimi bekliyorum çınarımlasositososito

iyi akşamlar canım şimdiden afiyet olsuncokacimcoook bende kocişi bekliyorum gelince sinemaya gitcezhihoyyyt ay bugün işlerden gına geldi dünde çok soğuktu evden dışarı adım atamadık bahanesiyle soba kurduk iyi oldu valla işime geldi bu kışta soba yakmam aramızda kalsın hiç anlamam evlenene kadar soba yüzü görmedim nasıl yakıldığını bilmem zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ozlem cnm simdiden afiyet olsun size biz yedik ise giti benim esim teyzesi yeni cicilerimize bi bak bakalim beyenicen mi mevlut takimi aldim kızlarda sapkali ama patigi yok ona guzel patik bakmam lazim

Sağol canım teşekkür ederiz benim eşim bugun geç cıkıyor işten bizde onu bekliyoruz ,annesı maşallah prensesin kıyafetlleri çok güzel Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

iyi akşamlar canım şimdiden afiyet olsuncokacimcoook bende kocişi bekliyorum gelince sinemaya gitcezhihoyyyt ay bugün işlerden gına geldi dünde çok soğuktu evden dışarı adım atamadık bahanesiyle soba kurduk iyi oldu valla işime geldi bu kışta soba yakmam aramızda kalsın hiç anlamam evlenene kadar soba yüzü görmedim nasıl yakıldığını bilmem zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım sagol , cok ıyı anlıyorum senı bu halde calısmak artık banada cok zor geliyor acıkcası ama ne yapalım...vallahı soba yakkmayı bende bılmem anlamamda bızım ev kalorıferlı ama sobalı olsa bende zorlanırdım sız bır ufo alsaydınız canım ya daha rahat olurdu senın ıcın...

Canım sagol , cok ıyı anlıyorum senı bu halde calısmak artık banada cok zor geliyor acıkcası ama ne yapalım...vallahı soba yakkmayı bende bılmem anlamamda bızım ev kalorıferlı ama sobalı olsa bende zorlanırdım sız bır ufo alsaydınız canım ya daha rahat olurdu senın ıcın...[/QUOTE]

eşim halleder sobanın doldurulup yukarı taşınması işini ben yakarım ufoda alcaz canım kociş alalım diyor yetmezse diye ev ısınır ısınmaz malum şimdiden havalar buz gibi

meleksen canım yeni cicilerinizde çok güzel güle güle kullansın minik kızın :nazar:
ben çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ıyı aksamlar herkese... kac gundur gıremıyodum sıteye az once denedım mucızevı sekılde baglandı sırnaşık şey
bız ıyıyız bebegımle dun dugune gıttık halay cektı kızım resmen hıc durmadı hihoyyyt
sımdı uykumuz war yatıcaz yarın baglanabılırsem gecmıse falan bakıcam herkes nasıl ıyımı dıye ıyı geceler hepınızeee opuyorumnanaktan

sağol canım yaa

sağol canım çok şükür girdim ayrıntılıya 28 inde girdim şevkete kontrole gitmiştim usgye gönderdi anam bi baktım ayrıntılı çektiler ama 5 10 dk sürdü gerekli olan şeylrine bakıldı iyi dedi doktor maşallah
senindemi uyuşuyo benim artık şişlikler kalmadı nasıl şişerdi uyuşunca şimdi çok şükür yok doktorum nörolojiye sevketti ama aşı için sağlık ocağına gidince aile hekimi sağolsun kan testi yapmak için iki tüp kan aldı yarın anlıcaz bakalım

GÜnaydın herkese

İyi ya işte esmacım ayrıntılı derdindende kurtulduk sırada şeker yüklemesi veeeeeee doğuuuuuuuuuuumdelikafadulden:1shok:mafoldumbenlaelaelaelaelae:bbo::sm_cool:mafoldumben

Günaydınnn Kızlar.. Sİte çalışıyor mu ?? Aa hayret!! Benim göbüşüm iyice büyüdü artık.. havalar soğudu eski mantolarıma da baktım sığamıyorum.. kaydirigubbakcemile3 şimdilik atkı ile örtüyorum aradaki açıklığı ama pelerinimi de kayınvalidem dikiyor.. Onu bekliyorum ve sırtımı kalorifere dayadım, ofisten dışarı çıkmıyorum...opuyorumnanaktanbuzzz gibi kocaelinden selamlar!!!

Günaydın kızlar... Adana da soğuk bugün önceki günlere nazaran. Ama işte üzerine bi hırka alıp çıkıyorsun.Öğlen o bile fazla geliyor. Ama yağmurla birden soğuduğu için çok soğuk eldi bize. Çünkü hala şort giyip gece pikeyle yatıyorduk 4 güne kadar.

Back