lapa lapa kar yağıyo buraya kızlar..::)))
yok canım nerde cumartesi çok fenalaştım başım çatlıyodu 15 10 olmuş tansiyonum düşün ilaç alıyom doktora söleyecem dozajı artıracaklar galiba
hoşbulduk tatlım. nasılsın?
QUOTE]
iyiyiz canım çok şükür.. sizlerle buluştuk daha iyi olduk..
aynen valla. kaydirigubbakcemile5 siteye giremeyince gıcık oluyordum.
slmm kizlarrr yaa bugün doktora gitcem icimde nedense büyük bir korku var. cünkü doktorumdan memmun degildim baska bir doktora gitcem. bu arada kizlar ben 25.haftamdayim. siz seker testini kac haftalikken yaptirdiniz? yada kac haftalikken yapilmasi gerekiyor? lütfen acil cevappp!
stres yapma cnm, bebişi de etkilersin. yeni doktorun iyidir inş. ben şeker yüklemesi yaptırmadım henüz, bilgim yok.
ESMA maşallah oğluşuna canımmm...çok sevindim herşey yolundaymış
FATOŞ canım hep aklımdasın bi düzelseydi şu tansiyonun allahım tez zamanda iyilik versin...
merhaba kızlar..ay ben çok kötüyüm zeynebe bakacagım diye nihayet kendimede bulaştırdım.çok kötüyüm heryerim agrıyor.burnum tıkalı..iyiki tesadüf bugün kontrolum vardı birde muayene olmuş oldum.
kızımız gayet iyi.haftasıyla uyumlu gidiyo bakalım.950 gr olmuş.maşallah kızın çok şeker dedi.bi sevdik yani.ellerini kapatmıştı.sonra çıkacagımız zaman açtı kıyamadı sanırım.iyice gördük yani.herşey yolunda çok şükür bi problemimiz yok.şeker yüklemesi yapıldı bugün dörtte alacagım sonuçları.bende bir ayda iki kilo almışım doktor iyi hatta çok iyi dedi.yani toplamda üç kilo aldım.inanın bende şaşıyorum nasılbu kadar az alabildim diye.aman maşallah mennunum halimden.işte böyle artık bir ay daha bekleyecegiz.kızımızı görmek için...
siz nasılsınız kızlar.bebişleriniz nasıl bi haber vereyim istedim.öyle girdim.
slmm kizlarrr yaa bugün doktora gitcem icimde nedense büyük bir korku var. cünkü doktorumdan memmun degildim baska bir doktora gitcem. bu arada kizlar ben 25.haftamdayim. siz seker testini kac haftalikken yaptirdiniz? yada kac haftalikken yapilmasi gerekiyor? lütfen acil cevappp!
bende onu sorucaktım şeker hangi hafta die 23 26 mış ok doktorumda bana bidahaki ay dei çünkü
geçmiş olsun canım dikkat ette çabuk atlat kızınıda görmüşsün gözün aydın maşallah kızınadaşeker testinin sonuçlarıda iyi çıkar inşallah kilonda çok iyi gidiyor gerçekten
Papatyacım Çok geÇmİŞ olsun canım benİm
Kızlar selam nasılsınız sonunda site düzeldi herkes iyi değilmiii
canım sende ıglunu görmüşşün maşallah ogluna...dedimya 28.haftaya kadar şeker testi yapılıyo....
sagol canım.şekerde iyi çıkarsa kızlar başka bişey kalmıyo..bugün dörtte alacagım .yani telefon et dedi doktor.
sagol fatoşum..
iyiz canım sen nasılsın
merhaba kızlar..ay ben çok kötüyüm zeynebe bakacagım diye nihayet kendimede bulaştırdım.çok kötüyüm heryerim agrıyor.burnum tıkalı..iyiki tesadüf bugün kontrolum vardı birde muayene olmuş oldum.
kızımız gayet iyi.haftasıyla uyumlu gidiyo bakalım.950 gr olmuş.maşallah kızın çok şeker dedi.bi sevdik yani.ellerini kapatmıştı.sonra çıkacagımız zaman açtı kıyamadı sanırım.iyice gördük yani.herşey yolunda çok şükür bi problemimiz yok.şeker yüklemesi yapıldı bugün dörtte alacagım sonuçları.bende bir ayda iki kilo almışım doktor iyi hatta çok iyi dedi.yani toplamda üç kilo aldım.inanın bende şaşıyorum nasılbu kadar az alabildim diye.aman maşallah mennunum halimden.işte böyle artık bir ay daha bekleyecegiz.kızımızı görmek için...
siz nasılsınız kızlar.bebişleriniz nasıl bi haber vereyim istedim.öyle girdim.
Papatya, Esma güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah miniklerinize.
Gülşahçım İzmir bile buz gibi Kayseride kar yağması normaldir.
Duygucum 24.-28. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben de geçen hafta yani 24. haftada yaptırdım.
iyiyim canım ne olsun elim uyuşuyor onun haricinde bide çok yoruldum akşam yazlık kızlıkları ayırdım bazayı topladım ama inanın çok yoruldum kızımda yoruldu sanırım,canım sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendinede ne güzel 3 kg almışın harika vallaa
papatya gözün aydın canım yavrunu görmüşsün iyimiş benimd şeker yüklemesi kaldı bide kan testi yapıldı sabah sonuçlarını alıcam inş.
srppsağol canım
Maşallah süpanallah .. perşembe günüde bizim randevumuz var.. Kalbine bakacaklar meleğimin.. bide 2 haftalık bir gerilik vardı bakalım ne durumdayız.. inşallah benim oğlumda kilo almıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?