2010 Şubat Anneleri

kımse yok galıba.neyse rahatsız etmeyım sızı kolay gelsın sızlere

havvacım iyiyim canım şükür bebeğimde iyi yarın kontrolüm var nasip olursa yarın görcem kuzumu:lepi:
çok özledim ya bir aydır görmedim,sen nasılsın canım bebiş nasıl?

oya canım hayırlı olsun bebişin,,,nette hesaplayıcılar var ordan öğrenebilirsin gebelik haftanı.

Oya canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin.
www. gebelik.org diye bir site var oradan tüm merak ettiklerini öğrenebilirsin...

[COLOR="Red"]meleksen hoş geldin cnm
havva cım iyi akşamlar ben yemek hazırlıycam
sizleri ve bebişlerii çokk öptüm...
[/COLOR]

Meleksen sağol canım. ıyiyim. Bebiş de iyi çok şükür. Kıpır kıpır maşallah.
Bitanesii görüşürüz canım kolay gelsin

iyim cnm ya cok soguk buralar sorma odadan disari cikamiyorum usuyorum bebiste iyi allaha sukur

kızlar kaç kişi çantasını hazırladı
ben hazırlamaya başlasam mı diyorum
25 haftalığız bebişimle artık zamanı geldi mi ki?! of eksiklerimiz de vardır şimdi bizim...

Canım erken değilmi hazırlamak için.ben milupanın gönderdiği kitapçık da okudum 8.ayın başında hazırlayıp kapıya yakın bi yerlere bırakın diyor.henüz erken geliyor bana eksiklerimizde tamamlamış oluruz hem.

fatoşcum geçmiş olsun canım.neden böyle oluyo anlamadım yaa.perşembeye kadar dayanmaya çalış bakalım drun iyice bi araştırsın nedir sebebi.sen yinede diyet hafif şeyler ye canım tuzuda elinden geldiğince kesmeye çalış.inşallah tekrar ağrın olmaz canım.

ahhh ahhhh ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler.baş tacı onlar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…