2010 Şubat Anneleri

calısanların o derdı var ıste ne gıycem derdı ben aldım 2 pantolon 2 ust ewdeyım zaten genelde ıdare edıyorum... kısında kocısınler bana olmaz oda benle aynı kılo ve boyda hemen hemen mirmirmirmir artık kalın hırkalar falan ıdare edıcez napalım :tomato:

bizde özledik seni oğlumla dünür nasılsın gelinim nasıl
çok iyiyiz maşallah kızım da iyi sizne yapıyosunuz oğlan nasıl

evet valla günlerdir sinir oldum nihayet kavuştuk

Hım zeynepçim teşekkür ederim deneyim bakalım gece boğazıma acı su geliyo acılaşıyobenim başım hala geçmedi tansiyondanmı acaba çok korkuyorum doktor baş ağrısı olmaması lazım demişti

günaydın canım opuyorumnanaktan evet haklısın hergün kara kara düşünüyorum ne giysem diye gerçi şurda rapor almama 2 ay kaldı ama ozamana kadar da hava iyice soğur şu anda giydiklerim mevsimlik olmazki yenisini almam şart doğurana kadarda evde oturacak değilim ya biryerlere gidecek olsam ne giyeceğim düşünüyorum CADIARZU

ebrulicim bizde iyiz oğlumla biraz bel ağrısı biraz nefes darlığı geçinip gidiyoruz oğlumla

zıbın takımımız 5 tane oldu hastane çıkışıyla beraber onun için diğerlerini 6 aylığa göre alıyorum canım

ben genelde 0-3 aylık aldım acaba hata mı ettim ilk başta lazım olanları alayım sonra kilosuna göre alırım diye düşündüm ama bir sürü tulum pijama body aldım hepsi0-3 aylık

ebruli canım annemden bana fırsat kalmıyor hep o aldığı için ben bilmiyorum hakikaten kaç aylığa göre seçiyor:tomato:

tansiyonunu ölçtün mü canım bir ölçte yada ölçtür ona göre davranırsın benimde başım ağrıyor sanırım burdaki ısıtıcıdan çatlayacak sanki -tatlicadiarzu-

ben genelde 0-3 aylık aldım acaba hata mı ettim ilk başta lazım olanları alayım sonra kilosuna göre alırım diye düşündüm ama bir sürü tulum pijama body aldım hepsi0-3 aylık

ebrulicim fazla küçük alma çok çabuk büyüyorlar ben yeğenimden dolayı biliyorum ayaklı tulum almıştım 1-2 kere anca giyebildi bir hafta sonra olmadı onun için büyük alıyorum yeni doğduğu zaman giyecekleri yeterli sende bundan sonra biraz büyük al canım

bı arayıp sorsana doktoruna. tansıyonunu olcuyomusun normalmı cıkıyo pekı? bellı baska bıseye baglıdır bas agrısı hamılelıkte olan bas agrılarındandır belkıde.

ya banada 0-3 aylık cok alma 40 ı cıktıktan sonra bıle kuculebılır cok cabuk buyuyo dıyolar. ben daha baslamadım alısverısıne cok az bıseyı war ama genelde 3-6 aylık almayı dusunuyorum...

Canım çok dikkat et kendine. Bol sıvı al ve bol bol istirahat et. Annen gelir inşallah yanına.
Maşallah bebeğinin kilosu çok güzel. Acele etmesin kerata
Allah zamanında ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin arkadaşım.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu gidişle bizde kilo alamıcaz doktor korkusundan canımkaydirigubbakcemile3
Ben kilo verebileceğimi hiç sanmıyorum ama almamaya çalışıcam. Doktorum şimdi kibarsın boyun kilonu kaldırıyor ama daha fazla alırsan popolu ve göbekli olursun dedi çok utandım:kedi: Evet ya bazen öyle istiyorki canım yemeden duramıyorum napalım veririz inşallahyerimseniben

Teşekkür ederim Tuğbacım...sen de güle güle giydir inşallah cicileri...

hava haklısın canım kıŞ geldİ hala cıbıl cıbıl gezİyom

Fatoşçum aman kolla kendini. Nane limon falan iç.Tansiyonunu ölç

havvacım güle güle kullan aldıklarını bebişinin şekerlerinide yapda bizde bakalım fikir olur bizim içinde

Yapar yapmaz koyacağım canım siteye..

Cicilibicili canım geçmiş olsun. Söyle bebeişe biraz daha kalsın. Acele etmesin...

Ben 0-3 ve 3-6 karışık aldım canım. Ama markadan markaya bedenler değişiyo. O yüzden hep farklı boylarda aldıklarım.

CiciliBicili Allah yardımcın olsun canım.
yorma sakın kendini.. hep uzat ayaklarını yat..
Canını sıkma, bol dua et, Allah yardım eder..
çok sagol tatlım
söyle annesi sen ona biraz daha kalman lazım diye büyüsün birazcık daha inş. dışarı çıkınca koca bir ömür olacak önünde sıkılır sonra kaydirigubbakcemile3
ahh cnm sölemezmiiym konüşüyorum ama dinliyen kım artık hakkımızda hayırlısıı
inş 1 ay da -2 ay da geçer canım, kafanı takma fazla, dinlenmene bak..çalışıyo musun?,evde misin?
inş. cnm ya yok çalışmıyorum evdeyım ama dedigim gibi eşim ve ben tek olsak belkı daha rahat dınlenirdima ama başka sorumlulukta var oyüzden zor oluyor biraz ama hiçbişi bebegimden önemlı dgl bundan sonra çok daha fazla dikkat edecem
cİcİlİ bİcİlİ aman dİkkat et tatlım allah yardımcın olsun İnŞallah vaktİnde gelİr bebeİŞİn
sagol cnm inş sanada geçmiş olsun
evet cnm bakalım annem gelecek sanırım inş.
sagol cnm bebegım iyi çok şükür bide aceleci olmasa

sagol canım bol sıvı tüketmeye dikkat ediyorum rabbim inş dedigin gibi zamanında ve saglıklı dogum nasip eder cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…