benim kayınvalide geçen gün ne dedi yiğit anasından çıplak doğarmış çarşı pazar elbise doluymuş doğunca alınırmış akşam görümcemlere gittik onun kayınvalideside yanında kalıyor o ne dese beğenirsiniz anneannesi örmüştür ona onlar yapsın diyor bende annemim yaptıklarını aldıklarını almaya devam edeceğinide söyledim görmemişlerklava: klava: sanki onlara alın veya örün diyen var gibi ben kendimde örerim hem dedim :mymeka:
slm kızlar biz doktordan geldık ama pek iyi haberlerle degıl benım suyum azalmış bebkte kanala girmiş erken dogum olasılıgı çok fazla yani istirahat etmem gerekmiş kasılmaları önleyici ilaç verdi salı günü tekrar gidecem bebegım maşallah 1133 gr olmuş sizinde sabah sabah canınızı sıkmak istemezdim ama öle işte :Saruboceq:
canım çok dikkat et ozaman kendine drunla irtibatıda kesme Allah korusun erken doğum tehlikesi varsa yanında kalacak birileri var mı annen kardeşin kayınvaliden falan sana destek olurlar hem çok fazla ağır işlerede girme bundan sonra çok dikkat etmen lazım Allahım sağ salim doğmak nasip etsin inş. zamanında :Saruboceq::Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun, ben de seni soracaktım şimdi. aman çok dikkat et, hiçç kalkma, yardım eden birileri var mı,yanında?
suyun azalmasına yapılacak bişey yokmuymuş acaba?
maşallah bebeğin bu arada 1 kg'yu geçmiş, söyle az daha dursun, acelesi neymiş?
kızlar sizde nasıl bilmiyorum ama sitenin maşallahı varbiraz düzelmişe benziyor en azından iki muhabbet edebiliyoruz şurda kaç gündür neydi çektiğimiz sabahta girmek için baya uğraştım ama sonuçta oldu :dance:
selammmmmmmmm
herkes iyi mi özledik sizi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?