2010 Şubat Anneleri

gunaydinnnn kızlar nasilsiniz sabah gunaydini ben ilk diyeyim dedimmm dun yoktum istanbula gitmistik esimle aksam uzeri geldik hemen uyudum o kadar yoruldum ki elerimi kaldiramadim gece

günaydınn kızlar.. Kasım annişlerinden beratefe benim kankim olur kendileri.zemuszemus. Dün gece bebişini dünyaya getirdi. opuyorumnanaktanTosuncuk masallah ikiside cok sağlıklı şükür Allahıma... Hosgeldi minik bebek aramızaaaa...
Darısı bizlere sağlıklı dogumlar nasip etsin yaradannnn :Saruboceq:

gunaydinnnn kızlar nasilsiniz sabah gunaydini ben ilk diyeyim dedimmm dun yoktum istanbula gitmistik esimle aksam uzeri geldik hemen uyudum o kadar yoruldum ki elerimi kaldiramadim gece

Günaydın hayatım ohh ne guzel istanbul yaptınız demek cokda yorma kendını hayatım artık cok yorgunluklara gelemıyoruz bızlerlmaz:

Sanada gunaydın canım hosgeldın buyrunnnnnnnnn

Gunaydın canım , Allah analı babalı buyutsun ınsallah ... Bizlerede nasip etsin o güzel anları yarabbım...:1rolleyes:

günaydın kızlar alıntı yaptım ama olmadı ya sitede hala sorun var.sevilay gözünüz aydın allah analı bablı büyütsün.yarın kahvaltıya misafirim var 25 kişi bugünden evi temizleyeyim çoooooooooook çalışmam lazım arkadaşlar çooooooooooooooooook

25 kişi kahvaltıya nasıl misafir olur ki?!:1shok:

cnm niye alıyosun o kadar kişiyi bu halinle insanlar da cok dusuncesiz walla. Dikkat et yorma kendini fazla..

Günaydın herkese.
Ben de sitemle başlayım demek hiç girmesek kimse merak etmeyecek bizi:çok üzgünüm: Siz beni merak etmemişsiniz ama ben yine de haber vereyim dedim. Pazardan beri griple mücadele halindeyim. ışe de gitmiyorum 3 gündür. Annem baktı beni iki gündür bugün evde kaldım artık. Pazartesi sabahtan şeker yüklemesi için kan verdim. Hem ikinci tetanoz aşımı olacaktım ama ateşliyim hastayım diye yapmadılar. Kendini iyi hissettiğinde gel dediler. Bugün ateşim yok öğleden sonra biraz daha toparlarsam gidicem hem şeker sonucumu alıcam. Biz de böyle işte kızlar. Oğlum da annesine bol bol tekme atarak moral veriyor.

Çakırgözlüye çok üzüldüm. Allah sabır versin en yakın zamanda yeniden nasip etsin inşallah.
Allah hepimizi ve meleklerini korusun inşallah:Saruboceq:

kızlar günaydın
siteye girilmiyo ya düzelmemişmi daha dünde giremedim hafta sonu zaten giremiyorum kaç gündür ne haberleri alamadım çakırgözlüye çok üzüldüm Allah sabır versin topiğe gelseydide tam ne oldu anlatsaydı ya merak ediyoruz
srppcanım geçmiş olsun acil şifalar dilerim ben cumadan beri giremedim topiğe bişiyden haberim yok geçmişi bile okuyamadım arıza var kaç gündür

kızlar günaydın nasılsınız şu site delirtti beni dünden beri giremiyorum.ne var ne yok çakırgözlüye çok üzüldüm akşam rüyamda görmüştüm.hay allah inşallah bir mucize olurda almazlar bebek yaşıyo sonuçta nasıl olcak bu iş bilmiyorum

Fatoş 27 kişilik masan var mı? Bu sayı çok fazla ve kahvaltı için hiç makul bi sayı değil.

günaydın kızlar opuyorumnanaktanaman bu siteye girmek ne kadar zor birazdan atmaya başlar zaten

var canım balkonda ayrı bi masam var erkekleri orda ağırlıycam bayanlarıdsa içerdeki masada

canım geçmiş olsun ama inan kaç gündür sorun var sitede giremiyoruz sitem etme lütfen yoksa neden yazmayalım herkesin sorun vardır diye düşündüm ben şahsen küssme kızzz

günaydınnnn canlarrra.s.
sitedeki sorun hala giderilememiş demekki
fatoşcum kolay gelsin canım çok fazla yorma kendini yardım etsinler sana yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…