2010 Şubat Anneleri

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|xsultanx| | | | |
4|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7|yalel||27 nisan|2 şubat||bugün keseyi görmeye gidecek..|
8|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|

Son düzenleme:
ebrucum senin listedeki bilgilerini düzelttim. eksik mi kalmış? tahmini doğum tarihini göremedim..

birde özbek kardeşimiz hamile mi değil mi ben anlamadım :KK43: ben listeye yazdım artık, inş hamiledir :)

yarencim cnm ben haftaya kısmetse keseyi görmeye gideceğim inş o zman haftasını da özgenirim da oraya haftasını yazarsın bide sen den bir ricam var rica etsem listenin başına besmele yazarmısın bide her isme bir nazar boncugu rabbime emanet edelim bebeklerimizi

cnm daha tahmini dogum tarihini bilemiyorum çünkü bebeğin kaç haftalık oldugunu bilmiyorum gülüm kısmetse hafataya söylerim

ozbek cim listemizle yaren ilgileniyo yapabilirse neden olmasın o şekilde bir sürü umut eden kişi var

ebrucum senin listedeki bilgilerini düzelttim. eksik mi kalmış? tahmini doğum tarihini göremedim..

birde özbek kardeşimiz hamile mi değil mi ben anlamadım :KK43: ben listeye yazdım artık, inş hamiledir :)

hamile degilim caım umurtam buğün 20mm lik catladı beklicez artık

hamile degilim caım umurtam buğün 20mm lik catladı beklicez artık

ozbekcim bişi soracam sana sen progestan kullanıyomusun çatlama gününden sonra sabah akşam progestan kullanırsan bu ilaç rahmi hazırlıyo bizim bilmeden düşük yaptıgımız sessiz gebelikleri de önlemiş oluyo benim arkadaşım kullandı dr ona özellikle verdi ve ikinci ayında hamiş kaldı hiç bir yan etkisinin olmadıgını söylemiş ve bir çok arkadaşımızı da söylemişti bu ay olmasaydı bebeğim ben de kullanacaktım istersen dr sor ve sen de başla bu ilacı bence bu ilaç çok mantıklı

ozbekcim bişi soracam sana sen progestan kullanıyomusun çatlama gününden sonra sabah akşam progestan kullanırsan bu ilaç rahmi hazırlıyo bizim bilmeden düşük yaptıgımız sessiz gebelikleri de önlemiş oluyo benim arkadaşım kullandı dr ona özellikle verdi ve ikinci ayında hamiş kaldı hiç bir yan etkisinin olmadıgını söylemiş ve bir çok arkadaşımızı da söylemişti bu ay olmasaydı bebeğim ben de kullanacaktım istersen dr sor ve sen de başla bu ilacı bence bu ilaç çok mantıklı

canım büğü adetii 15. günü büğün bana dediki yumurta cok güzel catlamış adetiin 21.günüde gel progestero testi apcaz dedi eralde teste düşük cıkarasa verir doktor aa gidice sorarım test haftaya pazartesi apılcak

yalel seni de ekleyelim mi listeye,yoksa ocak ayında mısın?

şubattayım canım ya.. ocağa yetiştirememişiz sıpayı :)

yalel bende bugun 5+0 bende kokuyorum dr. gıtmekten cnm gelınce yazarmısın gelişmleri merake dıyorum :) sevgıler inş. güzel haberle dönersın keseciğini görürsn..

beyazgelincik, bak valla sırf sen merak ediyorsun diye açtım bilgisayarı falan :))
gördük kızlar, kesemizi gördük.

bugün babamızla gittik bakmaya... içindekini henüz göremedik. haftaya bugün yine gidicez.. içindekini görücez ve kalp atışlarını duyucaz inşallah..
Tabi tüm bunlar vajinal muayene ile oluyor. Henüz karından bakılacak bir durumumuz yokmuş :KK43:

yalelcım sat 27 nisansa 5. haftaya başlıyorsun ?

5+0 oldum bugün hesabıma göre. 2 şubat gösteriyor hesaplayıcılar.. SAT 27 nisandı. senin de öyle galiba..
korkuyorum doktora gitmekten ..:))) böyle yazmışsında kafamkarıştı :)

Aynen öyleymiş. 5+0 bugün.. ben 6 diye hemen mutlu olmuşum boş yere.. nasıl hesaplanıyor bu şey anlamadım pek.. neyse artık :))
doğum tarihimiz de 1 şubat muhtemelen.. haftaya netleştiricez bakalım.

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|xsultanx| | | | |
4|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7|yalel||27 nisan|2 şubat||bugün keseyi görmeye gidecek..|

Yaren'cim,
yaş 29, kilo 59 , sat 27nisan tahmını dogum 1 şubat - bugün kesemizi gördük.
herhangi bir kan testi falan da yapılmadı.

mafoldumben kızlarr benim pembe bişeylerim geldi az önce.. zaten korkuyla hep ped koyuyodum ama hamiş olsam gelmezdi sanırım :KK43:(

hayatımda ilk kez kahverengi lekelenmelerim oldu 4 gün 1 günlük ped batırcak kadar sürdü.. bunu da yerleşme kanaması olarak yorumlamıştım.. 29 nisandı son reglim.. 4 gün geckmeli de olsa geliyo sanırım... ama ben yarın doktoragidicektim yaa.. b-hcg yaptırcaktım... acaba gene de gitsemmi? fikirlerinizi bekliyorum nolur?

bebeg83, kafayı yorma canım benim. kendini üzme.. kendini huzursuz etme... bekle, dinlen..
bugünü ve yarını evde dinlenerek, ayaklarını mümkün olduğunca kalp hizasından yukarıda tutarak geçirmeye çalış.
Bekle yarın.. bir gelişme olmazsa, öbür gün mutlaka git doktoruna bi görüş.. testini yaptır.. oki doki?

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|:nazar:|:CüvCüv:|xsultanx| | | | |
4|:nazar:|:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|:nazar:|:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6|:nazar:|:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7|:nazar:|:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat||(5 haftalık) keseyi gördü|
8|:nazar:|:CüvCüv:|zetu|
9|:nazar:|:CüvCüv:|asi|
10|:nazar:|:CüvCüv:|beren35|

Umutlu listemiz :nazar:

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|

Son düzenleme:
ayy yaren ellerine sağlık ne güzel olmuş

1|:nazar:hayal2626| | | | |
2|:nazar:ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|:nazar:xsultanx| | | | |
4|:nazar:beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|:nazar:yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6|:nazar:anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7|:nazar:yalel|29|27 nisan|1 şubat||(5 haftalık) keseyi gördü|
8|:nazar:ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|

yani, sonunda şu tabloda kendi adımı görmek.. çok büyük mutluluk :))
allahım herkese göstersin.. herkes yaşasın inşallah.
:teytey:

elimde meleğimin fotosu var.. :) kesemizin fotosu... ya teyzeleri, kesecikteki melek size selam söylüyor :)) :emir_bebek:

Son düzenleme:
ayy cnm yer onu teyzesii yalele cnm kaç tı değerin keseyi görmeye gittiğinde dr beni de çağırdı ama arkadaşlasrım görünmez daha erken dediler ben de o yüzden haftaya gideceğim

dayanamadım yıne yazıyorum benıde lısteye eklermısınız canım SAT 11 MAYIS ınsallah bu ay olmustur gecen ay HSG cektırdım o yuzden bırazcık olsun umudum var, ama kendımı dınlersem hıcbır belırtı yok allahım ısyeyen herkese versın, aa buarada 26 yasındayım umut lısteseıne eklersenız sevınırım

efet efet efet... bu tablo bi harika... :))

benim hamiş kaldığım kilo 59 .. :KK43:(((
ya aslında değil, ben son 15 günde aldım 3 kilo :)
ama doktor 59 kilo esas aldı tabi.

Hamiş listemiz :nazar:

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|:nazar:|:CüvCüv:|xsultanx| | | | |
4|:nazar:|:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|:nazar:|:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6|:nazar:|:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7|:nazar:|:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü|
8|:nazar:|:CüvCüv:|zetu|
9|:nazar:|:CüvCüv:|asi|
10|:nazar:|:CüvCüv:|beren35|

Umutlu listemiz :nazar:

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2|:nazar:|connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|

Son düzenleme:
connet cnm rabbim yardımcınız olsun inş

X