Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrucum senin listedeki bilgilerini düzelttim. eksik mi kalmış? tahmini doğum tarihini göremedim..
birde özbek kardeşimiz hamile mi değil mi ben anlamadım ben listeye yazdım artık, inş hamiledir :)
hamile degilim caım umurtam buğün 20mm lik catladı beklicez artık
ozbekcim bişi soracam sana sen progestan kullanıyomusun çatlama gününden sonra sabah akşam progestan kullanırsan bu ilaç rahmi hazırlıyo bizim bilmeden düşük yaptıgımız sessiz gebelikleri de önlemiş oluyo benim arkadaşım kullandı dr ona özellikle verdi ve ikinci ayında hamiş kaldı hiç bir yan etkisinin olmadıgını söylemiş ve bir çok arkadaşımızı da söylemişti bu ay olmasaydı bebeğim ben de kullanacaktım istersen dr sor ve sen de başla bu ilacı bence bu ilaç çok mantıklı
yalel seni de ekleyelim mi listeye,yoksa ocak ayında mısın?
yalel bende bugun 5+0 bende kokuyorum dr. gıtmekten cnm gelınce yazarmısın gelişmleri merake dıyorum :) sevgıler inş. güzel haberle dönersın keseciğini görürsn..
yalelcım sat 27 nisansa 5. haftaya başlıyorsun ?
5+0 oldum bugün hesabıma göre. 2 şubat gösteriyor hesaplayıcılar.. SAT 27 nisandı. senin de öyle galiba..
korkuyorum doktora gitmekten ..:))) böyle yazmışsında kafamkarıştı :)
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|xsultanx| | | | |
4|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7|yalel||27 nisan|2 şubat||bugün keseyi görmeye gidecek..|
mafoldumben kızlarr benim pembe bişeylerim geldi az önce.. zaten korkuyla hep ped koyuyodum ama hamiş olsam gelmezdi sanırım (
hayatımda ilk kez kahverengi lekelenmelerim oldu 4 gün 1 günlük ped batırcak kadar sürdü.. bunu da yerleşme kanaması olarak yorumlamıştım.. 29 nisandı son reglim.. 4 gün geckmeli de olsa geliyo sanırım... ama ben yarın doktoragidicektim yaa.. b-hcg yaptırcaktım... acaba gene de gitsemmi? fikirlerinizi bekliyorum nolur?
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|xsultanx| | | | |
4|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||
7|yalel|29|27 nisan|1 şubat||(5 haftalık) keseyi gördü|
8|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|