anladım canım tepeciği diyosun evet ya hepsi öle kalabalık oluyo
yok kuşum orası değil baska bi devlet hastanesi bahsettiğim
ama tepecikten farkı yok tıklım tıklım:1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım tepeciği diyosun evet ya hepsi öle kalabalık oluyo
yok kuşum orası değil baska bi devlet hastanesi bahsettiğim
ama tepecikten farkı yok tıklım tıklım:1shok:
günaydın kızlar herkes iyidir inşallah diycekim ama çakırgözlü iyi değilmiş onu öğrendim... allah yardımcısı olsun inşallah oda selda gibi iyi haberlerle gelicek... bugün kaçta gidecek dr. bilen var mı?
bende sabah şeker yüklemesiyle tam kan sayımı yaptırdım... sonuçlarım 12 de çıkıcaktı hastaneyi aradım fakslasınlar diye ama artık sağlık bakanlığı müsade etmiyormuş fakslanmasına... yeni bi karar çıkmış.. peki sonucum nasıl onu söyleyin bari dedim iyimi kötümü... bilgide veremiyoruz dedi adam sinir oldum ya önemli bi tahlil değil ki o bu kadar kasıyosunuz dedim merak ediyorum sonucumu.. tedirgin olucak bişey yok sonuçlarda merak etmeyin dedi... sanırım iyi çıktı tahlillerim... inşallahhhhh :Saruboceq:
anladım kuşum ay bende çok biliyomuşum gibi izmiri sormuyormuyum bi alemim.kaydirigubbakcemile3
inşallah güzel çıkar sonuçların canım
kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar bi anlatında nasıl yapıyolar aşamalar nedir?kaç kere kan alıyolar kaç saat arayla
canım ben gittim direk açlık kan ekeri için 1 tüp bide tam kan sayımı için 1 tüp toplam 2 tüp kan aldılar... sonra şekerli su içtim 1 bardak... bişey yiyip içmiyosunuz 1 saat sonra tekrar kan alınıcak dediler... işte 1 saat sonra gittim 1 tüp daha kan verdim... 1.5-2 saate sonucuda çıkıyo... ben çalıştığım için bekleyemedim o kadar.. şimdi eşim almaya gidiyo ama 15-20 dk kadar arar beni... çok merak ediyorum...
bende neden yok bu kız diyom hadi ii sonuçlarıda ii çıkar canım şinşallah
anladım tatlım hadi haber versin sende bize.bende tansiyon ilacı kuyllanmaya başladım bugün doktor yazdı
esracım insallah iyi cıkacak sonucların merak etme bizimde 3 hafta sonraki kontrolde yapılacak..
hayırlısı olsun canım sen iyi ol.. oğluşun yi olsunda ... walla insan heşeyden korkuyo onlara bişey olucak diye....
inşallah canım inşallah... seninde iyi çıkar inşallah sonuçların hayırlısıyla...
selam kızlar geçmişe üstten baktım herkes iyi çakırgözlüyede üzüldü inşallah kötü bişey olmaz dualarımız onunla bende bugün ayrıntılıya giricem kızlar saat00 de dua edin herkesin güzel haberlerinide bekliyoruz
sağol canım inşallah öyle ya düşün bu gün ilacı alırken ezzacıya bile soruyom bebeğe zarar vemez dimi diye sanki verse doktor yazacak allah korusun kendimden geçtim bebişime bişi olmasında allah hepimizin meleklerini korusun
sağol canım inşallah öyle ya düşün bu gün ilacı alırken ezzacıya bile soruyom bebeğe zarar vemez dimi diye sanki verse doktor yazacak allah korusun kendimden geçtim bebişime bişi olmasında allah hepimizin meleklerini korusun
günaydın kızlar herkes iyidir inşallah diycekim ama çakırgözlü iyi değilmiş onu öğrendim... allah yardımcısı olsun inşallah oda selda gibi iyi haberlerle gelicek... bugün kaçta gidecek dr. bilen var mı?
bende sabah şeker yüklemesiyle tam kan sayımı yaptırdım... sonuçlarım 12 de çıkıcaktı hastaneyi aradım fakslasınlar diye ama artık sağlık bakanlığı müsade etmiyormuş fakslanmasına... yeni bi karar çıkmış.. peki sonucum nasıl onu söyleyin bari dedim iyimi kötümü... bilgide veremiyoruz dedi adam sinir oldum ya önemli bi tahlil değil ki o bu kadar kasıyosunuz dedim merak ediyorum sonucumu.. tedirgin olucak bişey yok sonuçlarda merak etmeyin dedi... sanırım iyi çıktı tahlillerim... inşallahhhhh :Saruboceq:
selam kızlar geçmişe üstten baktım herkes iyi çakırgözlüyede üzüldü inşallah kötü bişey olmaz dualarımız onunla bende bugün ayrıntılıya giricem kızlar saat00 de dua edin herkesin güzel haberlerinide bekliyoruz