• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Akarahan cnm sonra bana der sen getırdın benİ buraya İsİm gucum bozuldu dİye ama benİm aylemde bİzİm İyİlİgİmİz İcİn dİyo da İyİ mas alsİn hemen evİmİzİ allalİm dİye bebek orda dogcak zaten benİmde orda lİlardİr sogortam İste haklarİm var ama rİske gİrmeye de korkuyorum onun İcİm esİm gİdelİm dİyo bazende aldİrmİyorum

en iyisi canım sen dersen gidelim diye bir sorun olsa sen üzülürsün evet ailemiz hep iyiliğimiz için söylüyorlar ama herşeyide göze almak lazım oda çok zor bir karar

Meleksen ayni seyi bende yasadim canim
Esimi fransaya getirdim ilk aylar çok zor oldu çünkü dil sorunu is sorunu
düzen farki biz bide 4 5 ay babamlarda kaldik evimiz çikana kadar Türkiyedeki dayali döseli evi birakip geldik
kaç kere dönmek istedi bi bilsen ama yavas yavas alisti burdaki haklari görünce
Bir buçuk sene oldu simdi çok memnun sonuçta hersey bizim rahatimiz için

Bu arada resimleri nasil küçültecegimi buldumkaydirigubbakcemile5
ama baya uzun sürecek o yüzden aksam yüklerim hepsini

meleksencım konuyu yarım okudum ama yanlısım olursa kusura bakma korkmakta haklısın yanı erkekler bayanlar gıbı olmuyor bu durumlarda bısey kotu gıdınce bıseylerı hemen yuze vuruyorlar ama dersekı kendısı gıdelım dıye hıc bekleme paranız bırıkır hıc degıl ev sahıbı olursunuz

Hadi bakalım ben kaçtım güzel anneler mesai bitti eve gideyim artık.
Herkese iyi haftasonları kaydirigubbakcemile4

Bende kaçtim sekerler babamiz gelicek simdi bizi gezmeye götürecek hihoyyyt
öptüm hepinizi

güle güle kızlar ben gelene kadar millet gitmeye başlamış :gitme: kendinize ve bebişlere iyi bakın

Back
X