sabahtan beri ıhlamur içiyorum biraz geçer gibi oluyor gene başlıyor inşallah artmaz iyice
hoşgeldin canım a.s.
bugün dikkat ettim göbeğimin altında aşağı doğru kahverengi çizgi belirmiş...
Canım cok dikkat etmek lazım ben bir hastalandım 2 hafta kendime zor geldim dikkat et bol ıhlamur iç limonlu ve bol bol meyve ye baska yapacak birşey yok ...:çok üzgünüm:
dikkat ediyorum canım sağol bende bir gariplik var bu soğuk havada bile terliyorum gece eşim yorgan örtüyo ben ince bir örtü önceden tam tersiydik galiba birazda ondan oldu benim
Hayatım hamile kaldığımdan beri bizde eşimle kavga ediyoruz o üstümü örtüyor ben üstümü açıyorum yada incecik birşey alıyorum üstüme eskiden yorganlarla ısınazmazdım ben bence bu hamilelikten gelen birşey diye düşünüyorum..hergece kavgamız eşim üstümü örtüyor ben açıyorum...alkisalkisalkis
nasıl yanıyor musunuz kızlar :uhm: bende aksine kocişin üstünde ne varsa alıyorum yazık babamız üşüyor sabaha kadar sırnaşık şey
aynen canım eşim sabah kalkınca gece senin üstünü örtmekten uyuyamadım diyor bende diyorum boşuna örtüyosun iki dakika geçmiyor ben açıyorum uykundan olma bari gülüyor bana önceden yorgana sarılırdım resmen üstüm sçılmasın diye evet hamilelikten oluyor ama bir terliyorum sonra üşüyorum hasta olucaz sonunda
günaydın kızlar herkesin keyfi yerinde mi... biz çok iyiyiz kızımla selamı var hepinize... ellerinden öpüyorum dedi...
kızlar esradan haberi olan varmı dün öğleden sonra yoktu acaba dramı gitti yoksa oda benim gibi bağlantı mağdurumu oldu dün bağlanamadık bir türlü
günaydın kızlar herkesin keyfi yerinde mi... biz çok iyiyiz kızımla selamı var hepinize... ellerinden öpüyorum dedi...
selam kızlar gene uzun zaman yoktum aranızda
herşey yolunda bende çok şükür
kızımda çok iyi renkli ultrasonda gördük pozlar verdi bize bol bol
bide baya tepiklere başladı maşallahı var :ecrin_bebek:
Hoşbulduk canım Şeniz
Benim ki de baya koyulaşmış. 15.haftada çıkmıştı benimki gitgide koyulaşıyor.
Ne kadar kuvvetli hissediyorsunuz siz bebişleri yaa ben daha zor hissediyorum. onu da her pozisyonda değil ayaktayken yatarken falan hiç duymuyorum zaten. Sadece oturur pozisyonda dizlerimi hafif yukarı doğru kaldırıp karnıma azıcık baskı yaparsam düzenli hissediyorum. Tabi duymak için bütün gün bu şekilde oturduğmu söylememe gerek yok herhalde
sabahtan beri ıhlamur içiyorum biraz geçer gibi oluyor gene başlıyor inşallah artmaz iyice
Hayatım hamile kaldığımdan beri bizde eşimle kavga ediyoruz o üstümü örtüyor ben üstümü açıyorum yada incecik birşey alıyorum üstüme eskiden yorganlarla ısınazmazdım ben bence bu hamilelikten gelen birşey diye düşünüyorum..hergece kavgamız eşim üstümü örtüyor ben açıyorum...alkisalkisalkis
Günaydın sana da kızına da canım. Yerim ben ONUopuyorumnanaktan
günaydın canım bende seni sordum arkadaşlara senin yazdığını görmemişim iyim canım bende biraz boğaz ağrısı çekiyorum dünden beri bende onun tombiş yanaklarından öpüyorum babası ve kayınvalidesi kızmazsa oğlumda öptü
günaydın şeker bizde onu tatlı yanaklarından öpüyoruzŞeniz
günaydın maşallah kızına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?