2010 Şubat Anneleri

sabahtan beri ıhlamur içiyorum biraz geçer gibi oluyor gene başlıyor inşallah artmaz iyice

Canım cok dikkat etmek lazım ben bir hastalandım 2 hafta kendime zor geldim dikkat et bol ıhlamur iç limonlu ve bol bol meyve ye baska yapacak birşey yok ...:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım a.s.

Hoşbulduk canım Şeniz

bugün dikkat ettim göbeğimin altında aşağı doğru kahverengi çizgi belirmiş...

Benim ki de baya koyulaşmış. 15.haftada çıkmıştı benimki gitgide koyulaşıyor.

Ne kadar kuvvetli hissediyorsunuz siz bebişleri yaa ben daha zor hissediyorum. onu da her pozisyonda değil ayaktayken yatarken falan hiç duymuyorum zaten. Sadece oturur pozisyonda dizlerimi hafif yukarı doğru kaldırıp karnıma azıcık baskı yaparsam düzenli hissediyorum. Tabi duymak için bütün gün bu şekilde oturduğmu söylememe gerek yok herhalde

Canım cok dikkat etmek lazım ben bir hastalandım 2 hafta kendime zor geldim dikkat et bol ıhlamur iç limonlu ve bol bol meyve ye baska yapacak birşey yok ...:çok üzgünüm:

dikkat ediyorum canım sağol bende bir gariplik var bu soğuk havada bile terliyorum gece eşim yorgan örtüyo ben ince bir örtü önceden tam tersiydik galiba birazda ondan oldu benim

dikkat ediyorum canım sağol bende bir gariplik var bu soğuk havada bile terliyorum gece eşim yorgan örtüyo ben ince bir örtü önceden tam tersiydik galiba birazda ondan oldu benim

Hayatım hamile kaldığımdan beri bizde eşimle kavga ediyoruz o üstümü örtüyor ben üstümü açıyorum yada incecik birşey alıyorum üstüme eskiden yorganlarla ısınazmazdım ben bence bu hamilelikten gelen birşey diye düşünüyorum..hergece kavgamız eşim üstümü örtüyor ben açıyorum...alkisalkisalkis

aynen canım eşim sabah kalkınca gece senin üstünü örtmekten uyuyamadım diyor bende diyorum boşuna örtüyosun iki dakika geçmiyor ben açıyorum uykundan olma bari gülüyor bana önceden yorgana sarılırdım resmen üstüm sçılmasın diye evet hamilelikten oluyor ama bir terliyorum sonra üşüyorum hasta olucaz sonunda

nasıl yanıyor musunuz kızlar :uhm: bende aksine kocişin üstünde ne varsa alıyorum yazık babamız üşüyor sabaha kadar sırnaşık şey

günaydın kızlar herkesin keyfi yerinde mi... biz çok iyiyiz kızımla selamı var hepinize... ellerinden öpüyorum dedi...

kızlar esradan haberi olan varmı dün öğleden sonra yoktu acaba dramı gitti yoksa oda benim gibi bağlantı mağdurumu oldu dün bağlanamadık bir türlü

nasıl yanıyor musunuz kızlar :uhm: bende aksine kocişin üstünde ne varsa alıyorum yazık babamız üşüyor sabaha kadar sırnaşık şey

valla ben terliyorum geceleri yorganla eşimde benim üstümü örtmeye çalışıyor sabaha kadar sırnaşık şey

Al benden de o kadarkaydirigubbakcemile3 Hala askılı gecelikle yatıyorum eşim söylenip duruyor hasta olcaksın diye ama dayanamıyorum. Bi de bazen horlayıp uyutmuyormuşum bu da yeni çıktı ben de uyandırsana diyorum kıyamıyorum diyor.

günaydın kızlar herkesin keyfi yerinde mi... biz çok iyiyiz kızımla selamı var hepinize... ellerinden öpüyorum dedi...

Günaydın sana da kızına da canım. Yerim ben ONUopuyorumnanaktan

kızlar esradan haberi olan varmı dün öğleden sonra yoktu acaba dramı gitti yoksa oda benim gibi bağlantı mağdurumu oldu dün bağlanamadık bir türlü

günaydın hayatım... dün çok yoğun bi gündü bakamadım buraya hiç... her bakmak istediğimdede site eror verdi.. akşam iyi akşamlar diyim dedim... baktım gene hata veriyo.. yazamadım yani hiç.. sen nasılsın canım.. keyifler nasıl?

günaydın canım bende seni sordum arkadaşlara senin yazdığını görmemişim iyim canım bende biraz boğaz ağrısı çekiyorum dünden beri bende onun tombiş yanaklarından öpüyorum babası ve kayınvalidesi kızmazsa oğlumda öptü

Son düzenleme:
selam kızlar gene uzun zaman yoktum aranızda
herşey yolunda bende çok şükür
kızımda çok iyi renkli ultrasonda gördük pozlar verdi bize bol bol
bide baya tepiklere başladı maşallahı var :ecrin_bebek:

günaydın maşallah kızına canım

yok canım o kadar kuvetli değil benimde gün içinde 1-2 defa ama akşamları bayağı hareketleniyor birde ben göbekte falan hissetmiyorum resmen pıtı nın üstünde bu bebek ya ne zaman yukarı çıkacaklar.

sabahtan beri ıhlamur içiyorum biraz geçer gibi oluyor gene başlıyor inşallah artmaz iyice

ıhlamurun içine 1 kaşık bal katsan ya boğazları yumaşatıyor.soğuk algınlığı desen terle diycem ama boğaz ağrısı daha zor geçiyor.

kan ilaçlarından galiba benim ayağımda çorap durmuyor soğuk alırım diye giyiyorum sonra 1 saat geçmiyor hemen çıkartıyorum çorapları üstümdede ince bile değil hiç birşey atmıyorum .aynı durumdayız kocam senin yüzünden uyuyamıyorum yok üstünü açtımı yok soğuk alacak diye uyku yüzü görmüyorum 2 aydır diyo ben 4 aydır uyuyamıyorum eşlik edersin fena mı diyorum bu seferde dalga geçme diye kızıyor. kötükedihüso

kızlar bişi sorcam ya geçen gün eşimin arkadaşı ve onun eşi bize geldiler oda hamile nasipse kasımda olacak bebişleri bende ogün dr verdiği ilaçları almıştım diyorki elevitle kan ilacının arasında en az 6 saat olması lazımmış ama ne dr ne eczanedekiler bişeycik söylemedi lmaz:günde 1tane tok dediler birde diyorki eleviti normalde hamileliğin başında sürekli kusulduğu için takviye olsun diye veriyorlarmış şimdi kullanırsan doğuma kadar hatta doğumdan belli bir süreye kadar kullanman gerekiyormuş diyor o eşine kullandırtmamış hiç dr soruncada vitaminiz bitmedi diyormuş bunları duyarda benim kociş evham yapmaz mı içirtmiyor eleviti bana siz hiç duydunuz böyle şeyler kafamçokkarıştı

Günaydın sana da kızına da canım. Yerim ben ONUopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz

geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine feci bi salgın var bizim şirkettede herkes hasta napıcağımı şaşırdım... kaçıyorum herkesten köşe bucak...

günaydın şeker bizde onu tatlı yanaklarından öpüyoruzŞeniz

Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın maşallah kızına canım

sağol canım hepimizin yavrularına maşallah Allahım nazarlardan saklasın onları...

burcucum günaydın canım...

Kızlar bende size birşey sorucam ben şimdi bebeğimin beşiğini aldım karyola sallanır beşik üstüne güzel bir cibinlik yaptırmak istiyorum fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz bir kaç yerle konusdum ben güzel seyler var da kararveremedım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…