• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar bişi sorcam ya geçen gün eşimin arkadaşı ve onun eşi bize geldiler oda hamile nasipse kasımda olacak bebişleri bende ogün dr verdiği ilaçları almıştım diyorki elevitle kan ilacının arasında en az 6 saat olması lazımmış ama ne dr ne eczanedekiler bişeycik söylemedi :olmaz:günde 1tane tok dediler birde diyorki eleviti normalde hamileliğin başında sürekli kusulduğu için takviye olsun diye veriyorlarmış şimdi kullanırsan doğuma kadar hatta doğumdan belli bir süreye kadar kullanman gerekiyormuş diyor o eşine kullandırtmamış hiç dr soruncada vitaminiz bitmedi diyormuş bunları duyarda benim kociş evham yapmaz mı içirtmiyor eleviti bana siz hiç duydunuz böyle şeyler kafamçokkarıştı

canım ben duymadım bunları.... sabah aç kan hapını akşam tok eleviti içyorum ben 6 sat rahat rahat oluyo arasında... bilmedende olsa uyuyomuşuz bu prosedüre... kocamın bana eleviti kullanma demesini bırak oda ortak oldu hapıma... geçen gün kendimi kötü hissediyordum bi halsizlik vardı vücudumda 1 tane hapından içtim diyo... iyi gelmiş öğleden sonra bişeyim kalmamıştı diyo kaydirigubbakcemile3 artık 2 kutu aliyim bari eleviti...

kızlar bişi sorcam ya geçen gün eşimin arkadaşı ve onun eşi bize geldiler oda hamile nasipse kasımda olacak bebişleri bende ogün dr verdiği ilaçları almıştım diyorki elevitle kan ilacının arasında en az 6 saat olması lazımmış ama ne dr ne eczanedekiler bişeycik söylemedi :olmaz:günde 1tane tok dediler birde diyorki eleviti normalde hamileliğin başında sürekli kusulduğu için takviye olsun diye veriyorlarmış şimdi kullanırsan doğuma kadar hatta doğumdan belli bir süreye kadar kullanman gerekiyormuş diyor o eşine kullandırtmamış hiç dr soruncada vitaminiz bitmedi diyormuş bunları duyarda benim kociş evham yapmaz mı içirtmiyor eleviti bana siz hiç duydunuz böyle şeyler kafamçokkarıştı

ilk defa duydum tuğbacım bunca kadın doğumcu bilmiyormu hepimiz kullanıyoruz eleviti ben sabah kahvaltıda eleviti içiyorum öğlen yemeğinden 2 saat sonrada kan ilacnını içiyorum dr bişey demedi ama 6 saat diye kan ilacını ya yemekten yarım saat önce yada yemekten 2 saat sonra iç dedi bana sadece

selam kızlar gene uzun zaman yoktum aranızda
herşey yolunda bende çok şükür
kızımda çok iyi renkli ultrasonda gördük pozlar verdi bize bol bol
bide baya tepiklere başladı maşallahı var :ecrin_bebek:

hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakim... maşallah kızına hayatım Allahım nazarlardan saklasın onu... tepikler her geçen gün daha bi fazla hissettiriyo kendini... Sağlıklı olsunlarda gerisi boş walla.. varsın tepiklesin...

Kızlar bende size birşey sorucam ben şimdi bebeğimin beşiğini aldım karyola sallanır beşik üstüne güzel bir cibinlik yaptırmak istiyorum fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz bir kaç yerle konusdum ben güzel seyler var da kararveremedım...

canım bu konuda benimde fikrim yok ama bunlara bak istersen

Eklentiler

• $8 copy copy.webp
    $8 copy copy.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $9 copy copy.webp
    $9 copy copy.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 14
bilmiyorum ki benim kocişte pek evhamlı hemen ne duysa panik oluyor içme vitamin falan meyve sebze ye süt iç onlardan al vitaminini diyor birde elim kolum uyuşuyor diye magnezyum ilacı vermişti dr hepsi çok gelir ya bebişe zararlı olursa diyor bende vitamini içemiyorum kızıyor diye yasakkelime

Kızlar bende size birşey sorucam ben şimdi bebeğimin beşiğini aldım karyola sallanır beşik üstüne güzel bir cibinlik yaptırmak istiyorum fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz bir kaç yerle konusdum ben güzel seyler var da kararveremedım...

uyku setlerinin içinde cibinlikli olanları var.bende dün sepetini aldım yeni almadım ama bi arkadaşım kullanmıştı onu aldım 2 ay onun içinde yanımda yatırıcam sonra mobilyasını odama alıcam şimdiden odayı daraltmaya gerek yok diye karar verdik.

hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakim... maşallah kızına hayatım Allahım nazarlardan saklasın onu... tepikler her geçen gün daha bi fazla hissettiriyo kendini... Sağlıklı olsunlarda gerisi boş walla.. varsın tepiklesin...

evimdeydim canım 2 haftadır misafirlerim vardı
gelemedim kayınvalideme dün gelebildik anca
giremedim netede o yüzden
valla öyle hoşuma gidiyoki o tepikler

selam kızlar. geçmişi okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır.
ben sabah erkenden doktorumun yönlendirdiği tıp merkezine gittim: ayrıntılı ultrason için. işlemleri yaptılar, ücretini aldılar peşinen ama ayrıntılıyı ptesi 17:45 e yapacaklarmış. :olmaz:
bekle ki ptesi gelsin. CADIARZU

esracım bu patikleri görünce senin kızına ördüreceğin elbise geldi aklıma çok hoş olur böyle bir patik o elbisenin altına

Eklentiler

• $1 copy copy.webp
    $1 copy copy.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $2 copy copy.webp
    $2 copy copy.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 16

Ama ben ikisini birlikte içiyorum yaa. Tok karnına demişti sadece ben de yatmadan önce ikisini birden içiyorum. Bence uyarılacak bir şey olsa söyler doktor veya eczacılar yaa. Eleviti de Ferrum Fortu da doğuma kadar içeceksin dedi bana doktorum:uhm:

esracım bu patikleri görünce senin kızına ördüreceğin elbise geldi aklıma çok hoş olur böyle bir patik o elbisenin altına

Ne kadar sevimli bunlaaar

biz geldikk:)herkese mutlu hafta sonları olsun
kızzz o patiklerrr ne güzelll yaaa keşke becerebilsemde yapsam kızçeme

ne kadar tatlılar ya.. insanın kız doğurası geliyor..kaydirigubbakcemile2

canım aynı şeyi bende düşündüm hep kız istiyordum annemle kardeşimde nasip işte ama oğluşumuda çok SEVİYORUM:emir_bebek: inşallak 2.kız olur baksana şunlara ne kadar tatlılar bayıldım

valla kızı olanlar yapsın çok güzeller bende çok beğendim ama oğluma yapamıyom başka model arıyorum oğluma ama hep kızçeleri düşünmüşler sanki

Kızlar hepinizi öpüyoruz oğluşumla ben alışverişe gidiyoruz herkes kendine iyi baksın iyi haftasonlarısositososito

Back
X