kızlar bişi sorcam ya geçen gün eşimin arkadaşı ve onun eşi bize geldiler oda hamile nasipse kasımda olacak bebişleri bende ogün dr verdiği ilaçları almıştım diyorki elevitle kan ilacının arasında en az 6 saat olması lazımmış ama ne dr ne eczanedekiler bişeycik söylemedilmaz:günde 1tane tok dediler birde diyorki eleviti normalde hamileliğin başında sürekli kusulduğu için takviye olsun diye veriyorlarmış şimdi kullanırsan doğuma kadar hatta doğumdan belli bir süreye kadar kullanman gerekiyormuş diyor o eşine kullandırtmamış hiç dr soruncada vitaminiz bitmedi diyormuş bunları duyarda benim kociş evham yapmaz mı içirtmiyor eleviti bana siz hiç duydunuz böyle şeyler kafamçokkarıştı
canım ben duymadım bunları.... sabah aç kan hapını akşam tok eleviti içyorum ben 6 sat rahat rahat oluyo arasında... bilmedende olsa uyuyomuşuz bu prosedüre... kocamın bana eleviti kullanma demesini bırak oda ortak oldu hapıma... geçen gün kendimi kötü hissediyordum bi halsizlik vardı vücudumda 1 tane hapından içtim diyo... iyi gelmiş öğleden sonra bişeyim kalmamıştı diyo kaydirigubbakcemile3 artık 2 kutu aliyim bari eleviti...