• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ama çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın :Saruboceq: onlar hareket ettikçe insanın içi kıpır kıpır oluyor inanılmaz bir şey gerçekten

herkese günaydın zeh ve cucus gözünüz aydın maşallah bebişler tosun olmuş nasıl hızla büyüyorlar

merhba kızlar ben geldim... bugün doktora gittim kzımız 1 haftada 250 gr almış olmuş 950 gr. valla şişko bi kız olucak ben nasıl doğurucam bilmiyom.. şeker testini pazartesine yapıcakmışız aç gidilcekmiş

maallah zehracım.:nazar: şeker yüklemesi 50 gr değil mi? 50 gr da aç-tok farketmiyor olması lazım. 100 gr lık olanda aç gidiliyo..

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir giremiyorum ama ben iyiyim. Küçük tontiş oğlum da iyi çok şükür. Bugün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçları doktoum telefon ile söyleyecek. Ne zaman çıkar bilmiyorum. Oğlum da 850 gr 32 santim olmuş :)) Bizden haberler bu kadar.
Umarım herkesde de güzel, hayırlı haberler vardır...

maşallah canım Efe'mize..:nazar: ben de merak ediyordum seni.. hayırdır bi problem yok değil mi?

selam kızlar...... ben normalde mart annesi olmam gerekiyor ama......ikiz olduğumuz için şubatta gelir diye düşünüyorum...

hoşgeldin canım. Allah ikizlerine ve sana sağlık,mutluluk nasip etsin..

Günayddın kızlarrrr biz oğlumla erkenden kalkdık daha gözümü açar açmaz tekmeleriyle ben burdayım dedi maşallah :CüvCüv: şimdi işteyiz biraz çalışıp anneannesi ile birlikte oğluşum için alışverişe gidicez bugün bakalım ne ciciler alıcazzzz..:nazar:

ohhhh... ne güzel valla...resimlerini çek,göster bize aldıklarını yerimseniben

günaydın kızlar..
ben de bugün erkenciyim..saçma sapan rüyalardan sonra sabah 7 de uyandım.. oğluşum da tekmelere başladı, bi yarım saat keyif yaptık onunla yatakta.. sonra duş aldım, evimi topladım, işe geldim.. bir hayli dinç'im şu anda..:icecream:
keyifli bir haftasonu olur inş hepimiz için..

günaydın kızlar..
ben de bugün erkenciyim..saçma sapan rüyalardan sonra sabah 7 de uyandım.. oğluşum da tekmelere başladı, bi yarım saat keyif yaptık onunla yatakta.. sonra duş aldım, evimi topladım, işe geldim.. bir hayli dinç'im şu anda..:icecream:

ooo maşallah maşallah :nazar::nazar:
ana oğul erkencisiniz demekki...
ay ben sinir oluyorum ya gece 30 defa uyanıyorum uykum bölünüyo...

günaydın kızlar..

maşallah anne oğul dinç başladınız güne benim pek keyfim yok bugün boğazım felaket ağrıyor galiba hasta olucam ama oğlumun keyfi yerine tekmeleyip duruyor hasta annesini

günaydın kızlara.s. oh bebişler annelerden önce uyanmış bunlar şimdiden böyle gece bende çok huzursuz oluyorum karnımın üzerine mi yattım acaba eşimin eli kolu ayağı geldi mi acaba sonrada bir dünya kabus görüyorum onlar doğana kadar bize uyku yok galiba annelik böyle bişey olsa gerek gerçi doğuncada uyutmayacaklar napalım onlar sağlıklı olarak bir doğsunlarda gerisi kolay

akarahan geçmiş olsun canım dikkat et valla burda da hava aniden soğudu benimde boğazlarım acımaya başladı inş. hiçbirimiz hasta olmayız

aynı korkular ben de var canım.. gece acaba yanlış mı yatıyorum diye çok defa uyanıyorum..her uyandığımda da sırt üstü yatmış buluyorum kendimi, karnım ağrımış oluyo..sola dönüyorum geçiyor..-tatlicadiarzu-
ve kabuslar..bugün korktum aslında, tam eşimi uyandıracaktım, oğlum tekmelemeye başladı, vazgeçtim uyandırmaktan.. oğlumla oynadık biraz..korkum geçti..canım oğlum benim..:asigim:

Günaydın şekerler. Herkese iyi hafta sonları biz de geldik çalışmaya başladık işte.

Zeh, Cucus maşallah tosuncuklara. Allah nazardan saklasın:nazar: Nasıl büyüyorlar bu kadar çabuk insan şaşırıyor.

aynı korkular ben de var canım.. gece acaba yanlış mı yatıyorum diye çok defa uyanıyorum..her uyandığımda da sırt üstü yatmış buluyorum kendimi, karnım ağrımış oluyo..sola dönüyorum geçiyor..-tatlicadiarzu-
ve kabuslar..bugün korktum aslında, tam eşimi uyandıracaktım, oğlum tekmelemeye başladı, vazgeçtim uyandırmaktan.. oğlumla oynadık biraz..korkum geçti..canım oğlum benim..:asigim:

önceden olsa eşimizi uyandırırdık şimdi onların pabucu dama atılacak galiba kaydirigubbakcemile3 ben eskiden eşim gelmeden uyumazdım bile şimdi oğluşum da uyusun bütüngün benimle yoruluyor diyorum kocişi düşünen kim :icecream:

Günaydın şekerler. Herkese iyi hafta sonları biz de geldik çalışmaya başladık işte.

Zeh, Cucus maşallah tosuncuklara. Allah nazardan saklasın:nazar: Nasıl büyüyorlar bu kadar çabuk insan şaşırıyor.

hoşgeldin canım a.s.

sizlerede günaydın kızlar,hepimize iyi haftasonları olsun.

merhba kızlar ben geldim... bugün doktora gittim kzımız 1 haftada 250 gr almış olmuş 950 gr. valla şişko bi kız olucak ben nasıl doğurucam bilmiyom.. şeker testini pazartesine yapıcakmışız aç gidilcekmiş

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir giremiyorum ama ben iyiyim. Küçük tontiş oğlum da iyi çok şükür. Bugün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçları doktoum telefon ile söyleyecek. Ne zaman çıkar bilmiyorum. Oğlum da 850 gr 32 santim olmuş :)) Bizden haberler bu kadar.
Umarım herkesde de güzel, hayırlı haberler vardır...

maşallah bebişlere :nazar: artık daha cabuk kilo alıyorlar birde 7. aydan sonra daha hızlanacakmış kilo alışları bizim tobiğin bebekleri şişko olacak.doğumdada Allah kolaylık versin.

selam kızlar...... ben normalde mart annesi olmam gerekiyor ama......ikiz olduğumuz için şubatta gelir diye düşünüyorum...

hoşgeldin canım evet ikizler beklenenden erken gelirmiş.inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.

Voles Esra nerdesin dünde hiç yazmadın işlerin mi yoğun?bebişin tekmeleri ne alemde sordun mu dr'a.

sabahtan beri ıhlamur içiyorum biraz geçer gibi oluyor gene başlıyor inşallah artmaz iyice

Back
X