• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

merhba kızlar ben geldim... bugün doktora gittim kzımız 1 haftada 250 gr almış olmuş 950 gr. valla şişko bi kız olucak ben nasıl doğurucam bilmiyom.. şeker testini pazartesine yapıcakmışız aç gidilcekmiş

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir giremiyorum ama ben iyiyim. Küçük tontiş oğlum da iyi çok şükür. Bugün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçları doktoum telefon ile söyleyecek. Ne zaman çıkar bilmiyorum. Oğlum da 850 gr 32 santim olmuş :)) Bizden haberler bu kadar.
Umarım herkesde de güzel, hayırlı haberler vardır...

selam kızlar...... ben normalde mart annesi olmam gerekiyor ama......ikiz olduğumuz için şubatta gelir diye düşünüyorum...

selam kızlar...... ben normalde mart annesi olmam gerekiyor ama......ikiz olduğumuz için şubatta gelir diye düşünüyorum...

Allah sağlıkla tmamına erdirsin inşallah. Bize takılacaksan da aramıza hoşgeldin :)))) Burada muhabbet çook valla.

vakit buldukça takılırım arada...benim ikinci bu 6 yaşında kızım var. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..

merhba kızlar ben geldim... bugün doktora gittim kzımız 1 haftada 250 gr almış olmuş 950 gr. valla şişko bi kız olucak ben nasıl doğurucam bilmiyom.. şeker testini pazartesine yapıcakmışız aç gidilcekmiş

maşallah kuzucuğuna:nazar::nazar: korkma hiç annesi zamanı gelince onları orda tutabilmenin imkanı yokkaydirigubbakcemile3 inş. şeker yüklemesi sonucunda iyi çıkar canım dr bugün izinliymiş dün yaptırdım bende sonuçlar var ama dr araki bulasın pazartesiye kaldı valla :oklava:

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir giremiyorum ama ben iyiyim. Küçük tontiş oğlum da iyi çok şükür. Bugün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçları doktoum telefon ile söyleyecek. Ne zaman çıkar bilmiyorum. Oğlum da 850 gr 32 santim olmuş :)) Bizden haberler bu kadar.

maşallah tosun paşaya :nazar: ay bizim topiğin bebişleride anneleride hızla büyüyor:emir_bebek::CüvCüv: aman hepimize maşallah nazarlardan korusun Rabbim hepimizi :Saruboceq:

hoşgeldin a.s. farketmez tatlım mart annesi olsanda biz muhabbeti çok severizŞeniz
ikizlerin hayırlı olsun ne güzel ya çok güzel bir duygudur eminim cinsiyetleri bellidir herhalde:nazar:

maşallah tosun paşaya :nazar: ay bizim topiğin bebişleride anneleride hızla büyüyor:emir_bebek::CüvCüv: aman hepimize maşallah nazarlardan korusun Rabbim hepimizi :Saruboceq:

Teşekür ederiz teyzesi:)) Büyüyelim tabi şimdi kilo almak bizim hakkımız, bebişlerimizde tontiş tontiş olsun :))

Masallah tontisine:nazar:

Oglusunada Masallah:nazar:
Ne çabuk büyüyolar yavrularimiz

Hosgeldin canim aramiza

DOĞAR CANIM MERAK ETME ZAMANI GELSİN HADİ GÖZÜN AYDIN TATLIM MAŞALLAH :nazar:TOK MU GİTTİN ALLAH SENİ
CANIM YOKSUN NE ZAMANDIR NASILSIN MAŞALLAH OĞLUŞUNA İNŞALLAH SONUÇLARIN İİ ÇIKAR.
HOŞ GELDİN CANIM SAĞLIKLA GELSİN KUZULARIN
Merhaba kizlar nasilsiniz
SELAM AYKIZM
pek geçmisi okuyamadim ama insallah herkez iyidir

İİ HABERLER CANIM BENİM AYRINTILIM İİ ÇIKTI KALBİNEDE BU GÜN AYRIYETEN BAKTILAR ÇOK ŞÜKÜR TEMİZ KASIMIN İLK HAFTASI ŞEKER YÜKLEMESİ YAPACAKLAR.
HAVACIM NASILSIN TATLIM

Iyi haberlerin olmasina sevindim
Fatoscum hadi gözün aydin canim
Benim seker yüklemesi pazartesi günü olcak yine kan alcaklar hiç sevmem :sinifsinif:

Back
X