Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım ben geldim nasılsınız..
Burcu sen al kuzum beğenirsen bende alayım çınarıma bu takımdan.. hiçbişeyi yok henüz yavrumun.. bir yerden başlamak istiyorum artık
hoş geldin canım bizde seni özledikkızlar nasılsınız? çoookk uzun zamandır yazamıyordum. memleketteyken girip okuyodum arada ama yazamıyodum pek. şimdi geldik evimizdeyiz. sizler nasılsınız? umarım herkes iyidir. bebişlerde iyidir. özledim sizi hemde çooooooookkkkkkk....
saol teyzesi sen girmişmiydinFatoşcum çok sevindim cnm ayrıntılının güzel geçmesine. gözünaydın.
geçmiş olsun canımkızlar kötü oldum ben yaw. kabusum geri döndü, istifra ettim ve kötü hissediyorum kendimi. mafoldumben yatayım biraz. :bbo:
güle güle kullansın canımKızlar valla ben de eşimle geçen bayram aldık cicilerini kızımın böle hastane çıkı tam takım varya zıbıdı önlük patikli pijaması şapkası iç zıbın 4 tane falan onlar birarada zaten....1 battaniye kalın olandan 2 tane penye battaniye 5 tane çıtçıtlı badi havlu tulum aldım bilmiom az gelirse ekleme yaparım...........
ya ben 7. ayda karyolasını odamıza yerleştirelim diyorum eşime çünkü doğum zamanı telaş olcak annem yaşlı kayınvalidem yaşlı ablamda öle güçlü biri deil kaldırıp indirsin 7. ayda karyolayı aldırcam doğuncada odasını alırız diyorum mantıklımı sizce
canlarım ben geldim nasılsınız..
Burcu sen al kuzum beğenirsen bende alayım çınarıma bu takımdan.. hiçbişeyi yok henüz yavrumun.. bir yerden başlamak istiyorum artık
Hiiiç sende istifini bozma sen öle san keyifmi çatcak...acabaaaa.....bence durum garip gelcek ona.............sen keyfine bak güselim ye yemeğini bak oğluna sen büyüt miniğini afedersin e....k gibi akşam eve gelcek sana ve bebğine bakmak zorunda o düşünsün buna ne olduda ban bakmıyo artık.................
Ya akpakcım ağırmı olyo bilmiom ama valla çok sinir oldum seninkilere seni düşündüğümden yaızyorum valla.......o kene ....kayınçonu diyorum hele onu hiiiiç takma yere gelince azarla""""""sen bana baksana çörünü çöpünü ortada bırakma benim halim belli de""""""""""""":1ninca::1ninca::1ninca:
kız o elde olan bişey değildir cnm ya.aslında zararlıymış bir dr gitmesi kendi sağlığı içinde iyi olur.ama kızından ayrı yatıcağını sanmıyorumkaydirigubbakcemile3 sizin bebişe belki ninni gibi gelirkaydirigubbakcemile3
cimcimeye bak sen benimkide hoplatıo öle çok gülüyorum.benim hiç aramadı cemile hnm neden gelmedin die.kadın yoğunluktan farketmemiştir bile.cnm sen girmiştin ayrıntılıya?
hoşgeldin cnm.evet ahmet beye başladım ben de 2 kez giittim özeline gidiyorum şimdi 26 sında tekrar gidicem.çok sakin bir dr ve hastalarıyla tokalaşıo hiç kasıntı değil ne sorsan cvplıo hatta beklio daha birşeyler sor die.ben memnun kaldım sadece medical hakkında eendişelerim var o da hiç daha önce gitmediğim için.doğum fiyatlarıda çok iyi geldi bana.senin nasıl gidio sen ahmet beyi kimden duydun?
bende geldım...
bende geldım...
kadınlar kulubünüde çökerttik galiba kızlar kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bunu alıcam nasıl sizce indirimdede hem pembesını alıcam ama bu sefer pembe olsun hiç pembe birşeyimiz yok
1508 Tomuycuk Penye Sirk Nakışlı 15 li Zıbın Set
burcucum çok beğendim malı nasıldırki acaba alayım ama kumaşı filan sen ne zaman alıcan
Burcucum çok güzelmiş ben çok beğendim. Kalitesi de iyidir herhalde fiyatı çok uygun o kadar parça için.