• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

canlarım ben geldim nasılsınız..
Burcu sen al kuzum beğenirsen bende alayım çınarıma bu takımdan.. hiçbişeyi yok henüz yavrumun.. bir yerden başlamak istiyorum artık

hoş geldin Selda,

al başla tabii sonra çıplak kalacak oğlan.ben galiba pokunu çıkarttım plaj seninkiler neki benim 8-9 tane iç zıbın olmuş 6 tane tulum var 2 tane alt üst takım-3 tane havlu biri bornozlu takım :kedi: -şapka eldiven saymıyım bile çorap falan bayağı oldu bi hastane çıkışım kaldı onuda birini uygun fiyatlı alayım 1 tanesinide 6 lı falan oluyor ya fırfırlı falan öyle alayım diyorum 2 sinide ağar pahalı birşey almıycam bu takım 15 li 30 tl fiyatı iyi alıyom valla.

Kızlar valla ben de eşimle geçen bayram aldık cicilerini kızımın böle hastane çıkı tam takım varya zıbıdı önlük patikli pijaması şapkası iç zıbın 4 tane falan onlar birarada zaten....1 battaniye kalın olandan 2 tane penye battaniye 5 tane çıtçıtlı badi havlu tulum aldım bilmiom az gelirse ekleme yaparım...........

ya ben 7. ayda karyolasını odamıza yerleştirelim diyorum eşime çünkü doğum zamanı telaş olcak annem yaşlı kayınvalidem yaşlı ablamda öle güçlü biri deil kaldırıp indirsin 7. ayda karyolayı aldırcam doğuncada odasını alırız diyorum mantıklımı sizcekaydirigubbakcemile5hihoyyyt

kızlar nasılsınız? çoookk uzun zamandır yazamıyordum. memleketteyken girip okuyodum arada ama yazamıyodum pek. şimdi geldik evimizdeyiz. sizler nasılsınız? umarım herkes iyidir. bebişlerde iyidir. özledim sizi hemde çooooooookkkkkkk....
hoş geldin canım bizde seni özledik
Fatoşcum çok sevindim cnm ayrıntılının güzel geçmesine. gözünaydın.
saol teyzesi sen girmişmiydin
kızlar kötü oldum ben yaw. kabusum geri döndü, istifra ettim ve kötü hissediyorum kendimi. mafoldumben yatayım biraz. :bbo:
geçmiş olsun canım
Kızlar valla ben de eşimle geçen bayram aldık cicilerini kızımın böle hastane çıkı tam takım varya zıbıdı önlük patikli pijaması şapkası iç zıbın 4 tane falan onlar birarada zaten....1 battaniye kalın olandan 2 tane penye battaniye 5 tane çıtçıtlı badi havlu tulum aldım bilmiom az gelirse ekleme yaparım...........

ya ben 7. ayda karyolasını odamıza yerleştirelim diyorum eşime çünkü doğum zamanı telaş olcak annem yaşlı kayınvalidem yaşlı ablamda öle güçlü biri deil kaldırıp indirsin 7. ayda karyolayı aldırcam doğuncada odasını alırız diyorum mantıklımı sizce
güle güle kullansın canım
canlarım ben geldim nasılsınız..
Burcu sen al kuzum beğenirsen bende alayım çınarıma bu takımdan.. hiçbişeyi yok henüz yavrumun.. bir yerden başlamak istiyorum artık

iyiz canım sen nasılsın

Hiiiç sende istifini bozma sen öle san keyifmi çatcak...acabaaaa.....bence durum garip gelcek ona.............sen keyfine bak güselim ye yemeğini bak oğluna sen büyüt miniğini afedersin e....k gibi akşam eve gelcek sana ve bebğine bakmak zorunda o düşünsün buna ne olduda ban bakmıyo artık.................

Ya akpakcım ağırmı olyo bilmiom ama valla çok sinir oldum seninkilere seni düşündüğümden yaızyorum valla.......o kene ....kayınçonu diyorum hele onu hiiiiç takma yere gelince azarla""""""sen bana baksana çörünü çöpünü ortada bırakma benim halim belli de""""""""""""":1ninca::1ninca::1ninca:

sırnaşık şey yok canım hiç ağır olmamış ama keşke akpak'ı tanıma fırsatınız olsaydı.. bu dediklerinin hiçbirini yapamaz o, pek narin anacım, hiç kötü bişey söyleyecek biri değil..

kızlar ben bunu alıcam nasıl sizce indirimdede hem

1508 Tomuycuk Penye Sirk Nakışlı 15 li Zıbın Set

ben beğendim canım, hem çok parçalı hem de fiyatı uygun..

kızlarrr yaa aldıklarınızı profilinize koysanıza bakalım biz de...ben de az çok aldım bişeyler, örgülerimiz de var bir ara koycam inş.

kız o elde olan bişey değildir cnm ya.aslında zararlıymış bir dr gitmesi kendi sağlığı içinde iyi olur.ama kızından ayrı yatıcağını sanmıyorumkaydirigubbakcemile3 sizin bebişe belki ninni gibi gelirkaydirigubbakcemile3

cimcimeye bak sen benimkide hoplatıo öle çok gülüyorum.benim hiç aramadı cemile hnm neden gelmedin die.kadın yoğunluktan farketmemiştir bile.cnm sen girmiştin ayrıntılıya?

hoşgeldin cnm.evet ahmet beye başladım ben de 2 kez giittim özeline gidiyorum şimdi 26 sında tekrar gidicem.çok sakin bir dr ve hastalarıyla tokalaşıo hiç kasıntı değil ne sorsan cvplıo hatta beklio daha birşeyler sor die.ben memnun kaldım sadece medical hakkında eendişelerim var o da hiç daha önce gitmediğim için.doğum fiyatlarıda çok iyi geldi bana.senin nasıl gidio sen ahmet beyi kimden duydun?

canım ben ahmet bey'i komşumdan duymuştum. o tavsiye etmişti. sonra bende gidince memnun kaldım ve ona dvm etmeye karar verdim. bende özeline gidiyorum.benimde medical park hakkında hiç fikrim yok. ama neden bilmiyorum hiç kafama takılmıyor. ahmet bey'e çok güveniyorum belkide ondan. fiyat konusuna gelince bizim doğuma kadar fiyatlarının değişeceğini düşünüyorum ben. ama inş. değişmez canım.

iyiyiz çok şükür.. oğlumun adınada konuşuyorum çünkü hareketleri falan çok normal allaha şükür..
evet sitede sorun var galiba çok geç açılıyor..zeynepcim dün akşam sesini duymak çok güzeldi öyle aradabir ara insan rahatlıyor kendini anlayan birileriyle konuşunca..

iyiyiz çok şükür.. oğlumun adınada konuşuyorum çünkü hareketleri falan çok normal allaha şükür..
evet sitede sorun var galiba çok geç açılıyor..zeynepcim dün akşam sesini duymak çok güzeldi öyle aradabir ara insan rahatlıyor kendini anlayan birileriyle konuşunca..

burcu çok güzel canım bayada parçası var fiyatıda gayet iyikaydirigubbakcemile5

kızlar bimden alınan battaniyem geldi çok kötü değil tam böyle sonbaharlık-ilkbaharlık bir battaniye

burcucum çok beğendim malı nasıldırki acaba alayım ama kumaşı filan sen ne zaman alıcan

canım internetten alacaktım ama vazgeçtim çünkü kadıköyde yanı bana yakın eşime dedim beraber bakalım alma dedi o yüzden yarın iş çıkışı gidip alıcam.

Burcucum çok güzelmiş ben çok beğendim. Kalitesi de iyidir herhalde fiyatı çok uygun o kadar parça için.

yarın alınca yazıcam canım size.malınada bakayım.

Back
X